Misschien doe jij het ook wel bewust. Visualiseren. Omdat je hebt gehoord dat dat een goede manier is om te manifesteren, te creëren wat je wilt in je leven. Je dromen werkelijkheid te laten worden.

Je maakt misschien moodboards of doet visualisatieoefeningen.
Maar wist je dat je ook ineffectief kunt visualiseren? Waardoor het geen of weinig effect heeft, ondanks al je inspanningen?

In deze aflevering ga ik je uitleggen hoe dat zit. Doe er je voordeel mee. Dat scheelt je veel tijd, energie en frustratie!

Shownotes 118

In mijn boek en online training besteed ik heel veel aandacht aan visualiseren. Maar dan ook om het vanuit de juiste vibe te doen. Dus eerst leer je hoe je je eigen energie kunt verhogen, onder andere dankzij de gevoelsomdraaitechniek, de techniek om je goed te voelen en goede gevoelens te ankeren.

Op die manier leg je een stevige basis voor o.a. visualiseren en wat later in de training aan de orde komt: positief denken.
Je snapt het: positief denken met een negatief gevoel erbij is zinloos.

Wil je meer lezen over PRIMA is Perfect en De Zonnebank, dan heb ik deze tips:

Voor een indruk van mijn boek, download gratis de preview en doe de perfectionismtetest via deze link:
https://www.e-act.nl/ah/site?a=2171&p=291534

Voor meer info over mijn diensten, klik op Aanbod in het menu. 

ACTUEEL maart 2021

Astrid op Clubhouse

Heb je al gehoord van Clubhouse, de nieuwe audio-app?

Helaas is de app momenteel alleen beschikbaar voor Apple gebruikers. Maar dat gaat vast snel veranderen, gezien het succes wat dit medium nu al kent.

Zie het als een soort interactieve podcast. Ik ben er zelf erg enthousiast over. Ik was natuurlijk sowieso al fan van audio, vandaar dat ik ook al 2,5 jaar met zoveel plezier mijn podcasts maak.

Schuif je een keertje aan?
In mijn agenda kun je ook zien wanneer ik live ga. En als je me volgt via de Clubhouse App, kun je naast ‘follow’ op het belletje klikken. Dan krijg je een melding wanneer ik live ga en verschijnen mijn rooms ook in jouw eigen tijdlijn. 

Sluit je aan bij de Zon in je Leven Podcast Community en ontvang dit audiobook

PRIMA is Perfect
Jij bent Perfect
En als je dat leert v o e l e n
Schijnt de Zon
Iedere dag!

Zo start ik meestal mijn podcast. Sinds juni 2018 maak ik vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering, soms vaker. Ik vind het belangrijk om je te doen beseffen dat alles staat en valt met echt durven voelen wat er in je omgaat. Onder ogen durven zien dat je last hebt van angst en onzekerheden (perfectionisme). Dat leren voelen. En daar helemaal oké mee leren zijn. Voor velen een enorme uitdaging! Want we worden geprogrammeerd om vooral vanuit onze ratio te leven en onze gevoelens en emoties te begraven. 

Ik laat jou graag via mijn persoonlijke verhalen en ervaringen zien (of beter gezegd horen in dit geval) op hoeveel vlakken jij het jezelf moeilijk maakt in je leven. En hoe het anders kan.

Wil jij al luisterend bewuster worden? Zowel van jezelf, wie jij bent, maar ook van wat er momenteel allemaal speelt in de wereld en wat jouw plek binnen dat geheel is?  Abonneer je dan nu op mijn podcast en mis geen aflevering!

Astrid vertelt vanuit eigen ervaring en opgelopen ‘averij’ wat maakt dat het nét is alsof er een bekende tegen je praat. Helder, verrijkend en boeiend, temeer omdat de benadering vanuit een bepaalde (zoekende) gelijkwaardigheid wordt ingesproken. Niet vanuit ‘de juf vertelt’. Een gezamenlijke zoektocht die gedurende het leen op elk moment bijgesteld kan worden. 

Helena

Pin It on Pinterest