Jaren geleden was ‘The Secret’ een hype. Maar veel mensen haakten gedesillusioneerd af. Want het lukte ze maar niet om meer positiviteit in hun leven aan te trekken. De piramide van Hawkins, die ik heel vaak laat zien in mijn cursussen, trainingen en masterclasses, maakt haarfijn duidelijk hoe dit kan.
Dit model heeft niet alleen mijn leven veranderd sinds ik ermee in aanraking kwam, maar sindsdien ook dat van talloze van mijn cursisten en klanten.

Als je ‘je shit’ niet opruimt, zul je nooit ontvangen waar je naar verlangt

Het heeft ermee te maken dat je dan onbewust steeds in een negatief patroon zult terugvallen.
Klopt toch, als je bij jezelf checkt? Je voelt je toch vaak schuldig, angstig, onzeker? Je hebt toch vaak het idee: Dit gaat me nooit lukken of Wat als het misgaat?
En die gedachten wekken toch nare gevoelens op?
Precies daarom zit je vast in die negatieve loop.

Als je deze episode hebt beluisterd zul je nog meer doordrongen zijn van waarom het zo belangrijk is dat je naar binnen gaat kijken in plaats van naar je buitenwereld. Je buitenwereld is namelijk een afspiegeling van hoe het van binnen bij jou zit. En als je je vaker slecht voelt dan goed, dan heb jij zeker weten nog heel veel onvervulde verlangens die als je niks verandert ook onvervuld zullen blijven.

Moet je veranderen? Van mij niet. Niemand hoeft iets. Maar misschien wil je dingen wel heel graag anders.
Als dat zo is, dan hoop ik dat je veel plezier zult beleven aan deze episode. En dat het je mag inspireren om ook écht aan de slag te gaan.
Waarbij het overigens een goed idee is om een vorm van hulp in te schakelen, want als je dit op eigen houtje zou kunnen, dan had je het volgens mij allang gedaan, toch?
Je loopt toch weer tegen die onbewuste patronen aan. En daar zitten je eigen blinde vlekken.

Heel veel luisterplezier!

Helaas is het mij niet toegestaan hier de afbeelding van de piramide van Hawkins nog langer te plaatsen (is schending auteursrecht). Je kunt dus het beste even zelf zoeken op ‘piramide van Hawkins’. 

Deze video is een mooie aanvulling op deze uitzending. Hierin leg ik (tijdens een Facebook live, ik had het licht even aan kunnen doen, hahaha) uit waarom de Wet van de Aantrekking niet ‘lijkt te werken’ voor jou. 

Pin It on Pinterest