Mijn 1-op-1 coaching is onder andere uitermate geschikt voor:

 

  • Creatievelingen en grootdromers die allerlei plannen hebben om met hun talenten of gaven de wereld een stukje mooier te maken, maar die plannen maar niet van de grond krijgen omdat ze allerlei beren zien op de weg (oftewel perfectionisme en faalangst houd je tegen.)

 

  • Ondernemers die graag verder door willen groeien, maar last hebben van blokkades die ook te relateren zijn aan perfectionisme en faalangst (bijvoorbeeld: de angst voor zichtbaarheid, geld of succes).

 

  • Mensen die al het nodige inzicht hebben opgedaan via de minicursus Perfectionisme Loslaten of mijn boek PRIMA is Perfect of zich al verder hebben ontwikkeld via een van mijn online programma’s. Mijn 1-op-1 begeleiding heeft namelijk veel meer effect als je zelf al een aantal stappen hebt gezet op het vlak van bewustwording van je eigen gedrag en je automatische patronen doorziet.
Vrijblijvende intake
Omdat ik maar beperkt plek heb, heb ik een aantal vragen voor je om in te schatten of ik voor jou de juiste persoon ben voor een of meerdere 1-op-1 sessies.

Heb je serieus belangstelling? Klik dan op de knop hieronder voor de intakevragen.

O ja.
Mensen willen natuurlijk het liefst zo snel mogelijk van hun angsten af. 

“Even een hypnosesessie alsjeblieft, Astrid’.

In deze video leg ik je uit waarom ik hier heel terughoudend in ben. 

Ik geloof dat de juiste timing voor 1-op-1 coaching ervoor zorgt dat elke geïnvesteerde euro zoveel meer kan opleveren dan wanneer je te snel te veel wilt.

Voordat je bij mij  1-op-1 kunt doen, is het belangrijk dat je al een bepaalde mate van inzicht en bewustwording hebt. Bij mij dus geen overhaaste ‘quick fixes’!

Word ik niet blij van.
En jij uiteindelijk ook niet …!

 

Pin It on Pinterest