Mijn 1-op-1 coaching is onder andere uitermate geschikt voor:

 

  • Creatievelingen en grootdromers die allerlei plannen hebben om met hun talenten of gaven de wereld een stukje mooier te maken. Als jij dit herkent, maar je krijgt je plannen maar niet van de grond omdat je allerlei beren op de weg ziet (oftewel perfectionisme en faalangst houden je tegen), dan is dit een traject voor jou. 

 

  • Ondernemers die graag verder door willen groeien, maar last hebben van blokkades die ook te relateren zijn aan perfectionisme en faalangst. Ben jij al ondernemer, maar ben je bang voor de volgende stap? Angst voor succes, angst om het niet meer aan te kunnen, angst om te investeren ook al weet je dat dat erbij hoort? Angst om nog meer je visie of mening te delen met de wereld? Je bent goed op weg, deze angsten komt iedereen tegen. Maar wanneer je probeert tegen die angst te vechten en ‘gewoon door te gaan’, zul je jezelf onnodig uitputten. En als je die angst laat winnen, zul je merken dat je wegkwijnt en niet vervuld raakt, omdat je diep van binnen weet dat er veel meer in je zit en dat het toch echt jouw bedoeling is dat je je missie ten volle gaat leven. 

 

  • Mensen die al het nodige inzicht hebben opgedaan via de minicursus Perfectionisme Loslaten of mijn boek PRIMA is Perfect of zich al verder hebben ontwikkeld via een van mijn online programma’s. Je hoeft dus geen ondernemer te zijn of grootdromer, maar om in aanmerking te komen voor mijn 1-op-1 begeleiding heb je al wel ervaring met mijn aanpak. Mijn 1-op-1 begeleiding heeft namelijk veel meer effect als je zelf al een aantal stappen hebt gezet op het vlak van bewustwording van je eigen gedrag en je automatische patronen doorziet. Ik wil graag zoveel mogelijk effect bereiken in zo weinig mogelijk tijd en mijn 1-op-1 tijd is schaars. 

Vrijblijvende intake voor 1-1 traject

Omdat ik maar plek heb voor een paar 1-1 trajecten per jaar, heb ik een aantal vragen voor jou zodat ik kan inschatten of dit traject bij je zou passen.

Investering 1-op-1 traject

Een individueel traject duurt 3 maanden. Investering: 1497 euro inclusief btw.

Heb je serieus belangstelling? Klik dan op de knop hieronder voor de intakevragen.

Ik  laat je dan z.s.m. weten of ik denk dat dit traject voor jou passend is en zo ja, dan stuur ik je meer details.

1-op-1 sessies voor Zonnebankers

Ben je lid van de Zonnebank en wil je graag een 1-op-1 sessie, vul dan ook het intakeformulier in. 
Afhankelijk van je behoefte en mijn inschatting wat ik voor je kan betekenen, is soms ook een enkele sessie mogelijk. 

Pin It on Pinterest