51 minuten sessie (1-op-1)

51 minuten (1-op-1 sessie)

 

In De Zonnebank coach ik regelmatig deelnemers online als ze een vraag hebben. Of door een probleem heen willen werken. Ik gebruik dan alle skills uit mijn toolbox (dus ook hypnose/hypnotherapie) en ik vertrouw volledig op hulp vanuit De Bron, waar ik me altijd op afstem.

Vaak ben ik met iemand niet langer bezig dan een kwartier. Maar het is ongelofelijk wat er in zo korte tijd kan gebeuren! 

Omdat dit zo gaaf is om te doen en laagdrempelig (want online), ga ik vanaf half januari sessies aanbieden waarin we aan de slag gaan met jouw probleem of blokkade. In ca 51 minuten (mijn leeftijd ☼☼) werken we daar doorheen, zodat je weer verder kunt. 

Een 1-op-1 online sessie kost normaal 150 euro, maar de eerste 10 deelnemers krijgen 50 euro korting en betalen 100 euro. 

BINNENKORT KUN JE HIER JE AFSPRAAK BOEKEN!

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest