1-op-1 met mij werken?

Dat kan in oktober en november

online via Zoom of

live in Amsterdam

1. ZonLINE sessie

In deze online sessie (max een uur) gaan we direct aan de slag en werken we door een concreet ‘probleem’ heen.

Ik open je blik en help je van perspectief te veranderen, waardoor je oude verhalen als sneeuw voor de zon oplossen en spanning, weerstand en angst plaatsmaken voor ontspanning, overgave en vertrouwen.

Zo komt er ruimte om te groeien en je open te stellen voor nieuwe stappen in je leven die in lijn zijn met je diepe verlangens. 

Via Zoom.

175 euro incl. btw

2. Lighthouse sessie

  Dit is een live 1-op-1 sessie bij mij in Amsterdam (naast Artis). 

  • Uitgebreide intake vooraf. Insteek als onder 1, maar met alle tijd en ruimte om dieper te gaan en meer aan te pakken in één sessie.
  • In deze sessie schijnen we glashelder licht op waar je vastloopt en jezelf in de weg zit.  Kokervisie maakt dat je vaak alleen maar kunt veranderen op wilskracht, wat niet alleen heel vermoeiend is, maar ook nog vaak tijdelijk. Door vanuit een hoger bewustzijn te kijken, is veranderen gemakkelijk. 
  • Nazorg: evaluatie binnen 2 weken na de sessie (telefonisch)

  330 euro incl. btw

  3. Lighthouse traject (3 sessies)

  Dit zijn live 1-op-1 sessies bij mij in Amsterdam (naast Artis). 

  • Uitgebreide intake vooraf.
  • 3 sessies. Zie onder ‘Lighthouse sessie)
  • We pakken tijdens sessie 2 en 3 door op de veranderingen van de vorige keer.
  • Ik raad aan om zo’n 2 weken te nemen tussen de sessies. Tussen 2 sessies hebben we contact (telefonisch of via Zoom) om je vragen te stellen of veranderingen te bespreken.
  • Nazorg: evaluatie binnen 2 weken na de laatste sessie (telefonisch)

  900 euro incl btw.

  4. Lighthouse dag

  10.30 – 15.30 uur (Amsterdam, naast Artis)

  • Individuele coaching
  • Lunch (inclusief)
  • Samenvatting/afronding

  Na 2 weken evaluatie (telefonisch)

   700 euro incl btw 

   In overleg weekend ook mogelijk – 900 euro incl. btw)

   Interesse? Mail me, dan kan ik bepalen of ik jou verder kan helpen en overleggen we samen wat het beste bij jou past.

   Astrid bedankt voor de fijne sessie van afgelopen maandag, het voelde na afloop zo goed. Ik heb echt het gevoel dat het weer kan stromen en voel me vrijer. Het verbaasd met elke keer dat ik me weer heb laten leiden door mijn beperkende overtuigingen. Je hebt me echt geholpen en daardoor is het nu makkelijker om vanuit mijn gevoel de juiste beslissing te kunnen nemen. Dank je wel!

   Anne-Marie

   Pin It on Pinterest