51′ Zonline-sessie (1-op-1)

51′ Zonline Sessie (1-op-1)

 

In De Zonnebank en via Clubhouse coach ik regelmatig deelnemers online als ze een vraag hebben of door een probleem heen willen werken. Ik gebruik dan alle skills uit mijn toolbox (dus ook hypnose/hypnotherapie) en ik vertrouw volledig op hulp vanuit De Bron, waar ik me altijd op afstem.

Vaak ben ik met iemand niet langer bezig dan een kwartier. Maar het is ongelofelijk wat er in zo korte tijd kan gebeuren!

Omdat dit zo gaaf is om te doen en laagdrempelig (want online), bied ik regelmatig mogelijkheden om 1-1 sessies met mij te doen.

In augustus 2021 heb ik weer ruimte in mijn agenda voor deze sessies, waarin we aan de slag gaan met jouw probleem of blokkade. In ca 51 minuten (mijn leeftijd ☼☼) werken we daar doorheen, zodat je weer verder kunt. 

Investering

Een 1-op-1 online sessie kost 150 euro incl. btw. (Zonnebankers hebben 50 euro korting!)

Astrid bedankt voor de fijne sessie van afgelopen maandag, het voelde na afloop zo goed. Ik heb echt het gevoel dat het weer kan stromen en voel me vrijer. Het verbaasd met elke keer dat ik me weer heb laten leiden door mijn beperkende overtuigingen. Je hebt me echt geholpen en daardoor is het nu makkelijker om vanuit mijn gevoel de juiste beslissing te kunnen nemen. Dank je wel!

Anne-Marie

Pin It on Pinterest