Wanneer je ontdekt wie je wérkelijk bent, begint het leven pas echt! 

GEVANGEN IN JE EIGEN ‘LEUGENS’

 

Op school leer je – behalve allerlei vakken – heel goed om dingen voor waar aan te nemen en je aan te passen. Over jezelf en de échte wereld leer je eigenlijk weinig tot niets.

Zo verdwijnt het kind in jou steeds meer naar de achtergrond. En tegen de tijd dat je volwassen bent geworden, zit je met een tunnelvisie en ben je blind geworden voor je ware potentieel.

Logisch dat veel kinderen opzien tegen volwassen worden. Volwassen zijn voelt zwaar. Je dromen verruil je voor verantwoordelijkheden. Je trouwt met je hypotheek, je comfortabele leven en andere manieren om je een gevoel van veiligheid en zekerheid te geven.

Vroeg of laat komt er een moment dat je ontdekt dat de geluksfactor en houdbaarheidsdatum van dingen buiten jezelf beperkt is. Van binnenuit begint er iets te knagen.

“Ik ga mijn hart volgen!” 

 

Misschien heb je dit al heel vaak geroepen of geprobeerd. Hoe komt het dat het in de praktijk vies tegenvalt om dit te doen?

Iedere dag sleep je allemaal ballast met je mee. Negatieve overtuigingen en illusies die je keer op keer waar maakt, omdat je ze gelooft. Je saboterende zelfhypnose vormt de tralies van je eigen gevangenis. En deze kun je alleen van binnenuit openen. Jij hebt de sleutel, niemand anders!

Boeken, podcasts, trainingen, ik doe alles om me beter te voelen, maar ik blijf het buiten mezelf zoeken! Wat nu?

Ik voel me zo vaak enorm getriggerd door dingen buiten me. Wat kan ik doen om dat te veranderen? 

Het idee om te veranderen en dingen los te laten, maakt me angstig. Hoe vind ik vertrouwen en moed om te springen?

Ik heb al van alles gemanifesteerd in mijn leven, maar tóch geeft dat niet de voldoening die ik zoek. Wat mis ik? 

Gelukkig met je huidige vorm?

 

Uiteraard zijn er veel meer factoren dan opvoeding en opleiding die jou hebben gevormd. Maar het is relevanter of je gelukkig bent met je huidige vorm. Want als dat niet zo is, is het goed om te beseffen dat alles veranderbaar is. Jij kunt veranderen en dus jouw leven ook. Het gevoel dat je gevangen zit, is niets meer dan dat. Een gevoel dat samenhangt met jouw beperkte perspectief. Het zegt helemaal niets over wat er wérkelijk mogelijk is.

In welk standje herken jij jezelf het meest, Gevangen of Ontvangen? 

Standje Gevangen = Overleven

 

Je gelooft dat je niet goed genoeg bent, bent bang om je hart te volgen en door het ontbreken van een stevige basis in jezelf, zoek je voortdurend alles buiten jezelf.  

 Kenmerkend:

 1. Slachtoffergedrag en machteloosheid
 2. Pleasegedrag
 3. Angst voor tekort
 4. Keuzestress en ongeduld
 5. Je put jezelf uit
 6. Bewijsdrang
 7. Weerstand
 8. Gebrek aan focus
 9. Controledrang
 10. Serieusheid

Standje Ontvangen = Leven

 

Je voelt je vrij, het besef van je ware natuur geeft je de basis om vol vertrouwen je hart te volgen en je ervaart de verbinding met alles en iedereen om je heen.   

Kenmerkend:

 1.  Verantwoordelijkheid en kracht
 2. Gezonde grenzen
 3. Dankbaar voor je zegeningen
 4. Innerlijke rust en geduld
 5. Energiek
 6. In verbinding met jezelf
 7. Flow
 8. Focus
 9. Overgave
 10. Openminded en (kinderlijk) onbevangen

The only way out, is in!

 

We zijn eeuwenlang zo geprogrammeerd, gebrainwashed en gehypnotiseerd dat ons licht is gedimd. Hierdoor is het a.h.w. donker van binnen en gebrek aan helderheid maakt angstig. 

Net zoals je vroeger als kind bang was voor spoken. Totdat papa of mama het licht aandeed en je besefte dat je veilig was.

Licht in de duisternis

 

Het licht in de wereld groeit en maakt zichtbaar wat lang verborgen was. Als je begrijpt dat alle chaos in werkelijkheid betekent dat wat eerst verdeeld was nu geheeld wordt, kun je je er gemakkelijker aan overgeven. 

Meer licht betekent dat ook jij een grotere versie van jezelf wordt. Een wereld van verschil! 

Bouw jij op hoop of vertrouwen?

 

Hoop doet leven, zeggen ze. Ik ben niet zo van hoop.

Voel maar het verschil tussen:

 • ik hoop dat het goedkomt
 • ik heb vertrouwen dat het goedkomt

Hoop voelt wankel en vraagt om garanties. Een redder in nood, bevestiging, erkenning, etc. 

Velen leven continu tussen hoop en vrees, maar dit is toch geen leven? 

Echt Leven vraagt een stevig fundament!

 

Hoe meer je over je Ware Zelf gaat ontdekken, des te steviger wordt jouw basis. Dit is een intensief proces, waarin je afscheid zult nemen van veel illusies. Maar het is zo de moeite waard! Ik spreek uit ervaring.   

Leven vanuit vertrouwen is hét fundament voor een magisch leven. Je ogen worden geopend, je geniet meer van alles om je heen en staat open voor nieuwe dingen die op je pad komen in plaats van hard weg te rennen voor het onbekende. 

Er wacht een prachtig leven op je. Durf jij de illusies door te prikken? 

Word wakker en ontdek wie je wérkelijk bent!

 

Het is verleidelijk om vooral te kijken naar wat er allemaal om je heen gebeurt in de wereld.  Alleen het leidt je af van wat er werkelijk toe doet. Jouw leven. 

“De wereld” bestaat niet. Jouw wereld wordt gevormd door jouw perspectief. Of jij kijkt door de bril van angst of liefde maakt een groot verschil.

Het verschil voel je in jezelf.

Vanuit liefde klopt alles.
Vanuit liefde durf je het leven te omarmen, precies zoals het nu is.
Vanuit liefde straal jij jouw licht uit.
Vanuit liefde, leef jij je uit. Je talenten, je passies, alles komt tot jou en tot bloei.

Misschien denk jij dat er gevaar dreigt als mensen niet wakker worden. Maar er is er maar één die wakker hoeft te worden en zijn kop uit het zand mag halen. En dat ben je zelf. Want jouw angst verlamt, geeft je een gevoel van machteloosheid. Ten onrechte!

Wakker worden hoeft niet met een schok. Het mag ook zacht en liefdevol, net als Doornroosje. Toen zij haar ogen opsloeg, ging er een magische wereld voor haar open.
En die gun ik jou ook!

 

Jouw vraag, mijn aanpak

 

Iedereen heeft een eigen gratis coach. Alleen raken we vaak al vroeg in ons leven de verbinding daarmee kwijt en worden de autoriteiten buiten ons leidend.  Totdat blijkt dat zulk leiderschap niet je levensweg, maar je lijdensweg creëert.

Je bent hier voor jezelf, voor jouw leven!

 1. Ik help je herinneren wie je wérkelijk bent.
 2. Ik help je verbinden met je eigen waarheid en wijsheid.
 3. Ik zie in jou waar jij zelf blind voor bent geworden.
  Want ik ken jou als mezelf. Been there, done that!

Tip: mijn podcast, voor als je me beter wilt leren kennen. 

Angst voor verandering is onterecht. Maar ja, veel ‘veranderaars’ focussen op moeilijk en zwaar. Ik speel liever. Ik communiceer via je onderbewustzijn met het kind in jezelf, dat nog puur en onschuldig is. Dat nog denkt in mogelijkheden en magie. Dat deel, je kunt het ook je Ware Zelf noemen, zit er nog en dat kunnen we samen meer ruimte geven.

We gaan dus voorbij het zware en serieuze op zoek naar je fabrieksinstellingen. Zodat je je gaat herinneren wie je écht bent en kunt leren leven vanuit vertrouwen, speelsheid en liefde.  

Wat ik doe en hoe? Doet het er wérkelijk toe? Voor jouw interne ‘controlfreak’ wel natuurlijk. Maar hé, die wil je toch niet meer volgen?

Je laat mij mijn ding doen, maar jij bent in control, omdat jij altijd bepaalt wat voor jou goed voelt. Zo verkennen we samen het veld van onbegrensde mogelijkheden. De magie begint namelijk daar waar we geen verwachtingen hebben, maar een open mind. Hoeveel kun jij ‘ontvangen?’  

De magie is terug!

 

Jarenlang leefde ik vanuit de overtuiging dat ik niet goed genoeg was. Ik voelde mijn lijf niet, ik dacht alleen maar. Ik hield niet van mezelf, niet van mijn lichaam en niet van mijn leven. Ik voelde me nergens thuis. Alleen door te voldoen aan andermans verwachtingen, voelde ik me veilig.  

Ik gooide het roer om toen ik vastliep. Ik ging mijn hart volgen en liet jaar na jaar meer gaan. Soms een tijdje niet, tot een volgende wake up call of nieuw verlangen weer van me vroeg om in een grotere versie van mezelf te stappen en alles wat niet meer klopte te laten gaan. 

Resultaat?
Ik heet Astrid Davidzon en ik doe wat ik leuk vind, maar ik ben verder niet meer in een hokje te plaatsen. Ik voel me verbonden met het leven en dat maakt me vrij. Ik laat het Leven door me heen stromen en sta open voor waar het me brengt. Immers, het Leven weet, ik niet. Ik ontdek en leer spelenderwijs. Het kind in mij is weer helemaal terug!

Mijn lievelingsfoto, herinnert me aan ‘gewoon mij zijn’.
(De magie volgt vanzelf)

Verlang jij ernaar om je net als ik
vol vertrouwen, vrolijk en vrij te voelen?

Doe dan mee met 

 

Van Gevangen naar Ontvangen (pilot)

3 Livedagen

We komen 3 keer live bijeen (Noord-Holland)

Data (09.30 – 16.30 uur)

 • 20 maart
 • 15 mei
 • 18 september

Buddies en Community

Gedurende het traject maak je deel uit van een buddygroepje. de ervaring leert hoe ongelofelijk waardevol dit is.

Speciaal voor deze pilot komt er een apart online platform voor de hele groep. Samen kiezen we de beste vorm (bv FB, Telegram, Whatsapp. Deelname hieraan is vrijwillig.)

12 Zoomcalls (2 per maand)

vrijdagochtend 09.30 – 11.00 uur  maandagavond 20.00 – 21.30 uur

 • februari 7, 25
 • maart 7,  25
 • april 4, 22
 • mei 2,  20
 • juni 13 (was 6) 24
 • september 12, 30

Omdat Astrid momenteel ziek is, kan het zijn dat de start iets later wordt. 

 

Lessen / materiaal

Dit traject ga ik all in en deel ik alles wat jou zal helpen om je tralies door te zagen en te voelen dat je leeft. Vol vertrouwen, vrolijk en vrij.

Uiteraard ben jij zelf verantwoordelijk voor wat jij uit deze training haalt. Jouw commitment bepaalt hoeveel verandering er mogelijk is.

Het is een pilot. Dit betekent dat ik het traject gaandeweg maak. De input via de Zoomcalls en livedagen helpen mij om de juiste vorm te vinden zodat ik al mijn kennis geschikt maak om het later dit jaar officieel te lanceren, via een nieuw boek en programma.

Intensieve variant met 1-op-1

In aanvulling op het groepstraject kun je ook kiezen voor de intensieve variant. We spreken dan 3 keer een 1-op-1 sessie af in mijn praktijk. 

Samen pakken we de onbewuste stukken aan waar jij zelf niet of moeilijk bij kunt. Daar ligt jouw onbenutte potentieel en nadat heling in gang is gezet, komt dat vrij.

We bepalen samen welke aanpak het meest passend is. Hypnose, regressie, energiewerk, het kan allemaal. 

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  1-op-1? Vol = vol!

  Voor deze variant heb ik slechts beperkt ruimte in mijn agenda, dus mocht je dit willen dit jaar, hak dan nu de knoop door en reserveer je plek.

  Pakketvoordeel

  Losse 1-op-1 sessies live (ca 2 uur) kosten normaal 333 euro. Maar als je bij aanvang van deze pilot een pakket van 3 afneemt, ontvang je ruim 11% korting en betaal je 888 euro.

  Meer of dieper?

   

  Misschien herken jij ook die onverzadigbare honger naar meer (boeken, podcasts, trainingen, workshops, etc.). Heerlijk toch? Het leidt tot meer kennis en bewustzijnsontwikkeling.  Toch is er ook een maar: Het heeft  ruimte nodig om te beklijven en te integreren. En vaak verliezen we dat uit het oog.

  Meer is niet beter. Het maakt je niet per se gelukkiger. Sterker nog, vaak is het juist stress verhogend, want je moet nog zoveel. FOMO ligt op de loer. Als je net als Socrates zou erkennen dat hoe meer je weet, des te minder je weet, dan is dat toch eigenlijk heerlijk bevrijden?

  Daarom pas ik zelf sinds een paar jaar het L.E.S. is More principe toe.
  Dit staat voor:

  Leren
  Ervaren en
  Stilte

  Dankzij LE.S. is More is de focus steeds bewustzijnsgroei. Verticale groei die zorgt dat jij steeds een ‘grotere versie’ van jezelf kunt ervaren door alles wat dat belemmert te helen.

  Angst, schuld, schaamte en oordeel zijn voorbeelden van zware energie. Zolang je niet doorhebt dat je die met je meedraagt, word je onbewust steeds naar beneden getrokken, al volg je nog 100 opleidingen.

  Bewustzijnsgroei zorgt dat blokkades helen en energie weer gaat stromen.  Je stopt met wijzen naar anderen en neemt zelf verantwoordelijkheid omdat je weet dat al je creaties gevormd worden uit jouw energie.

  Kennis kun je vergeten, maar bewustzijnsgroei gaat nooit verloren. Als je eenmaal vanuit je hart leeft, gaat dat niet ineens verdwijnen.

  • De huizenmarkt kan instorten
  • De aandelenkoersen kunnen crashen
  • Je baan kun je verliezen
  • Je bedrijf kan failliet gaan
  • Je relatie kan uitgaan
  • Vriendschappen en familiebanden kunnen verwateren

  Maar hoe naar ook wanneer dit soort dingen gebeurt, met een hoger bewustzijn heb je een ander perspectief op dingen en sta jij aan het stuur. 

  Stel je eens een leven voor waarin dat vertrouwen er elke dag is! 

  Ik hoop je binnenkort aan boord te mogen verwelkomen!

   

  Heb je vragen, stuur me dan een mail. De meest gestelde vragen en antwoorden zal ik hier komende dagen plaatsen. 

  Pin It on Pinterest