Astrids Aanbod

De Zonnebank (online academie)

De deuren zijn nu open! (februari 2021)

Sinds het verschijnen van mijn boek PRIMA is Perfect heb ik diverse online programma’s gemaakt, die ik voorheen allemaal apart aanbood. Om mijn aanbod overzichtelijk en laagdrempelig te houden, besloot ik in 2019 om “De Zonnebank” te openen.

In deze online leeromgeving kunnen leden alle programma’s die ik heb gemaakt volgen voor een vast bedrag per maand.

Je kunt dat in je eigen tijd en tempo doen, heerlijk vanuit huis of waar je ook bent.

Verder geef ik gedurende het jaar ook altijd trainingen die je op dat moment samen met een groep andere Zonnebankers kunt volgen.
Een superleuke manier om je samen met anderen te ontwikkelen en interactief te leren. En het motiveert natuurlijk enorm als je tegelijkertijd met medecursisten dezelfde lessen volgt. 

Je kunt elkaar via de webinars (Zoom) en via de FB-groep beter leren kennen. Ook kun je kiezen voor een buddy of buddygroepje.

Helaas is het nu niet mogelijk om live te connecten tijdens trainingsdagen en events, maar die tijd gaat hopelijk snel weer komen.

Ik ben trots en dankbaar dat de Zonnebankers inmiddels een ware community vormen waar nieuwe leden warm welkom geheten worden en zich snel thuis zullen voelen.

Nu instappen? Perfect!

Deze maand start ik met een gloednieuwe versie van de online training PRIMA is Perfect – in 5 stappen je perfectionisme loslaten (afgekort: PIP). 

Om de week verschijnt een nieuwe les en elke tussen week geef ik een online webinar waarin je al je vragen kunt stellen.

De training loopt tot begin mei.

1-op-1 sessies

 

In De Zonnebank coach ik regelmatig deelnemers online als ze een vraag hebben. Of door een probleem heen willen werken. Ik gebruik dan alle skills uit mijn toolbox (dus ook hypnose/hypnotherapie) en ik vertrouw volledig op hulp vanuit De Bron, waar ik me altijd op afstem.

Vaak ben ik met iemand niet langer bezig dan een kwartier. Maar het is ongelofelijk wat er in zo korte tijd kan gebeuren!

Omdat dit zo gaaf is om te doen en laagdrempelig (want online), ga ik vanaf half februari 2021 sessies aanbieden waarin we super doelgericht aan de slag gaan met jouw probleem of blokkade. In een klein uurtje (ik noem ze 51 minuten sessies, want ik hou vaan mijn leeftijd!)  werken we daar doorheen, zodat je weer verder kunt. 

Een 1-op-1 online sessie kost normaal 150 euro, maar de eerste 10 deelnemers krijgen 50 euro korting en betalen 100 euro.

BINNENKORT KUN JE HIER JE AFSPRAAK BOEKEN!

 

Hypnose audio’s (magische mp3’s)

Jarenlang ben ik als NLP Master en hypnotherapeut vooral bezig geweest met het individueel coachen van klanten. Vooral toen ik de kracht van hypnose leerde kennen en toepassen, merkte ik hoe diep dit inwerkt en welke prachtige resultaten je hiermee in korte tijd kunt behalen.

Hypnose is ten onrechte nog vrij onbekend bij velen. Je omzeilt er het kritische, rationele brein mee en bereikt die gebieden waar een ‘probleem’ of ‘blokkade’ zich bevindt. Vandaar dat deze aanpak zo snel en doeltreffend werkt. En bovendien is het vaak een hele fijne ervaring voor de klant. Geen ellenlange praatsessies, maar snel voelbaar resultaat.

Toen ik ontdekte dat ik deze technieken ook prima via audio kon inzetten, ontstonden er zoveel nieuwe mogelijkheden.

Resultaat hiervan is mijn serie Magische MP3’s, waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw brein te herprogrammeren.

PRIMA is Perfect 

In 2016 kwam mijn boek PRIMA is Perfect uit en inmiddels is het al 7 keer herdrukt.

Blijkbaar voorziet het enorm in een behoefte. Ik was me toen ik het schreef niet bewust dat er zoveel mensen zijn die zich in mijn verhaal herkennen en die worstelen met het harnas dat perfectionisme en faalangst vormen.

 

Voordat je het boek besluit te lezen, kun je eerst de perfectionismetest doen (zie homepage) en een gratis preview lezen. Vervolgens kun je via de knop kijken hoe je het boek kunt bestellen en wat anderen ervan vonden.

En als je niet genoeg hebt aan het boek, kun je de bijpassende training volgen in De Zonnebank.

(Op 10 februari 2021 start ik weer met een nieuwe ronde van PRIMA is Perfect online, het programma bij het boek. Lees er hier meer over. )

Stap in de rol van je leven

  • Voel je je diep van binnen vaak onrustig en leeg, maar ben je een ster in ‘mooi weer’ spelen?
  • Hak je geen knopen door omdat je bij elke gedachte aan verandering -tig beren ziet?
  • Vraag je jezelf af wel eens af wie je werkelijk bent en wat je hier komt doen?
  • Heb je het gevoel dat je leven betekenisvoller kan zijn dan het nu is?

Dan is dit programma mogelijk wat voor jou.

Ik hoop in 2021 weer een live variant van dit traject te kunnen geven. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan je naam en mailadres achter via de button.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest