Aan de slag

Je hebt de perfectionismetest gedaan. Je luistert regelmatig naar mijn podcast. Je hebt mijn boek misschien al gelezen. Maar je wilt nu ECHT aan de slag.

Want hoeveel je ook kunt leren door te lezen en te luisteren, dat is geen garantie voor echte verandering. 

Hoe vaak hoor ik: “Astrid, ik wéét het allemaal zo goed, maar ik v o e l  het niet!”

Zoooooo herkenbaar! Precies dat was een van de redenen dat ik mijn eigen boek maar ging schrijven. Ik had te veel goedbedoelde adviezen gekregen die voor mij niet werkten. Ik zocht concrete methoden en technieken om bij mijn eigen gevoel te komen. En wie zoekt zal vinden. Het lukte!

“PRIMA is Perfect – in 5 stappen je perfectionisme loslaten” kan je veel bieden. Maar eerlijk is eerlijk. Een boek blijft een boek. Zelfhulpboeken zijn een mooie opstap, podcasts zijn ook heerlijk, maar échte verandering  vraagt meer. 

Daarvoor moet je aan de bak. Investeren. In tijd, aandacht en geld. Doe je dat niet, dan bereik je vaak niet wat je echt wilt. De beweging komt als jij het belang daarvan gaat inzien.

Ben jij het zat om te blijven hangen? Geweldig. Dat is een keerpunt. Geen slachtoffergedrag meer, maar je eigen verantwoordelijkheid nemen.
I love it.  
Ik vertel je hieronder graag wat je kunt doen om samen met mij aan de slag te gaan.

De Zonnebank (online academie)

Sinds het verschijnen van mijn boek PRIMA is Perfect heb ik diverse online programma’s gemaakt, die ik voorheen allemaal apart aanbood. Om mijn aanbod overzichtelijk en laagdrempelig te houden, besloot ik in 2019 om “De Zonnebank” te openen.

In deze online leeromgeving kunnen leden alle programma’s die ik heb gemaakt volgen voor een vast bedrag per maand.

Je kunt dat in je eigen tijd en tempo doen, heerlijk vanuit huis of waar je ook bent.

Verder geef ik gedurende het jaar ook altijd trainingen die je op dat moment samen met een groep andere Zonnebankers kunt volgen.
Een superleuke manier om je samen met anderen te ontwikkelen en interactief te leren. En het motiveert natuurlijk enorm als je tegelijkertijd met medecursisten dezelfde lessen volgt.

Je kunt elkaar via de webinars (Zoom) en via de FB-groep beter leren kennen. Ook kun je kiezen voor een buddy of buddygroepje.

Ook weer live mogelijkheden!

Eind april gaf ik voor het eerst in lange tijd weer een livedag. Het is onder voorwaarden weer mogelijk en daar maak ik dankbaar gebruik van. Velen van ons hebben juist dat zo ongelofelijk gemist. Hou mijn agenda in de gaten voor nieuwe data!

De live verbinding. Het samenzijn. In elkaars energie. De herkenning. Het delen. 

Als lid van De Zonnebank kun je je ook opgeven voor zulke livedagen. Zo zul je je nog meer thuisvoelen in deze bijzondere community! 

Wil je NU aan de slag?

Hoe lang ben jij al aan het twijfelen over de volgende stap? De meeste mensen zien achteraf dat ze langer zijn blijven hangen dan ze achteraf gezien wilde. Tja, de moed verzamelen om te kiezen voor verandering is een proces.

Maar… het is goed om te beseffen dat het juiste moment nooit daar lijkt te zijn. Als je wacht tot het goed voelt, hou je jezelf voor de gek.
Want elke verandering is een stap uit je comfortzone en voelt per definitie stappend.

Kijk eens of de volgende stap je aanspreekt. Alle informatie over De Zonnebank vind je via de button hieronder. Spreekt het je aan, spring dan gewoon vandaag nog aan boord!

1-op-1 sessies

 

In De Zonnebank coach ik regelmatig deelnemers online als ze een vraag hebben. Of door een probleem heen willen werken. Ik gebruik dan alle skills uit mijn toolbox (dus ook hypnose/hypnotherapie) en ik vertrouw volledig op hulp vanuit De Bron, waar ik me altijd op afstem.

Vaak ben ik met iemand niet langer bezig dan een kwartier. Maar het is ongelofelijk wat er in zo korte tijd kan gebeuren!

Omdat dit zo gaaf is om te doen en laagdrempelig (want online), bied ik sinds kort ook weer sessies aan waarin we super doelgericht aan de slag gaan met jouw probleem of blokkade. In een klein uurtje (ik noem ze 51 minuten sessies, want ik hou van mijn leeftijd!)  werken we daar doorheen, zodat je weer verder kunt.  

Hypnose audio’s (magische mp3’s)

Jarenlang ben ik als NLP Master en hypnotherapeut vooral bezig geweest met het individueel coachen van klanten. Vooral toen ik de kracht van hypnose leerde kennen en toepassen, merkte ik hoe diep dit inwerkt en welke prachtige resultaten je hiermee in korte tijd kunt behalen.

Hypnose is ten onrechte nog vrij onbekend bij velen. Je omzeilt er het kritische, rationele brein mee en bereikt die gebieden waar een ‘probleem’ of ‘blokkade’ zich bevindt. Vandaar dat deze aanpak zo snel en doeltreffend werkt. En bovendien is het vaak een hele fijne ervaring voor de klant. Geen ellenlange praatsessies, maar snel voelbaar resultaat.

Toen ik ontdekte dat ik deze technieken ook prima via audio kon inzetten, ontstonden er zoveel nieuwe mogelijkheden.

Resultaat hiervan is mijn serie Magische MP3’s, waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw brein te herprogrammeren.

Pin It on Pinterest