Astrids Zonnebank

Veel mensen ervaren weinig echte ‘Zon’ in hun leven.

Dit komt vaak voort uit de overtuiging dat je jezelf niet goed genoeg vindt.  Ik noem dit perfectionisme. Het is de neiging om continu jezelf te willen bewijzen en de angst om fouten te maken.

Zelf heb ik jarenlang geleefd vanuit deze angst. Het was geen leven, maar overleven. Ik ging op zoek naar antwoorden, maar ik vond nergens duidelijk hoe ik kon stoppen met dit saboterende gedrag dat mijn leven verpestte.

En het resultaat van mijn zoektocht was het boek PRIMA is Perfect.

Omdat leren uit een boek niet meevalt, heb ik in de loop der jaren diverse online programma’s ontwikkeld. Deze bood ik aanvankelijk los aan, maar in maart 2019 heb ik ze allemaal ondergebracht op 1 plek.

 

In de Zonnebank brengen we meer Zon in je Leven.

Hier kun je heel concreet aan de slag om je perfectionisme en faalangst af te leren.

Ik geloof niet dat bewustwording en praten over je problemen voldoende is om te veranderen. Pas wanneer je je gevoel over jezelf verandert, wanneer je eigenwaarde en zelfliefde groeien, gaan er dingen veranderen. Omdat jij dan van binnenuit steeds meer gaat stralen, zullen de omstandigheden in jouw leven ook meer en meer de zonnige kant opgaan. 

Alles is energie. En zo werkt het nu eenmaal.

Geen mens past in een hokje. Ik ook niet!

Tussen 2008 en 2019 heb ik online en offline duizenden mensen begeleid.

Als ‘breinbemiddelaar’, hypnotherapeut, coach en trainer. 

Ik heb van alles gedaan om me steeds verder te ontwikkelen (te lezen op de ‘over mij’- pagina)  en daar gaandeweg helemaal mijn eigen weg en visie in gevonden.

Omdat ik voel dat ik absoluut niet meer in een hokje pas, wil ik verdergaan onder mijn eigen naam. Komende tijd wordt dan ook gebouwd aan een nieuwe website (astriddavidzon.com).

Niet alleen pas ikzelf niet meer in een hokje, maar ik wil mijn werk ook echt helemaal volgens mijn eigen regels doen.

De basis is vrijheid. Dat betekent dat ik ook voor jou alle vrijheid wil inbouwen. Dat betekent geen bonussen, geen getrek, geen mailadressen, geen gedoe.

Ik geloof dat je zelf wijs genoeg bent om te bepalen of iets je aanspreek. Daar hoef ik je niet van te overtuigen. Het klikt … of niet! 

 

1-op-1 is voor mij niet de enige manier om topresultaten te behalen

Wat je gelooft, is waar.

  • Jarenlang geloofde ik dat ik alleen 1-op-1 met mensen kon werken.
  • Jarenlang geloofde ik dat online minder effectief is dan offline.
  • Jarenlang geloofde ik dat ieders probleem uniek is.

Alledrie zijn voor mij niet langer waar. De kern van de problemen die ik in mijn werk met honderden 1-op-1 cliënten en nog eens duizenden mensen online tegenkwam, bleek steeds hetzelfde: Mag ik er zijn? Heb ik bestaansrecht? Ben ik goed genoeg?  Weliswaar zijn we uniek, maar onze angsten zijn blijkbaar behoorlijk universeel.

En het effect dat ik heb op mensen, ook als ik online werk, blijkt superkrachtig te zijn. 

Ik vind dit fantastisch, want dit betekent dat ik heel veel mensen tegelijk kan helpen op een laagdrempelige manier.  Dit bespaart aan beide kanten tijd, geld en energie.

Om te veranderen, is 1-op-1 coaching dus niet per se noodzakelijk. Je kunt het zelf ervaren in De Zonnebank. Wil je ervaringen van anderen lezen, check dan hier. 

 

Vanaf september 2019 geef ik geen losse hypnotherapiesessies meer.

Maar uiteraard maak ik nog steeds dankbaar gebruik van alles wat ik heb geleerd tijdens de 11 jaar dat ik mijn coachingspraktijk runde.

Of dat nu is online of offline.
Individueel of in (grote of kleine) groepen.
Tijdens livedagen, events of presentaties.

Hypnose en hypnotherapie hebben mij doen inzien dat wij grotendeels slapend door het leven gaan.
Hypnos (Grieks: Ὕπνος” betekent ook letterlijk: slaap! Grappig toch? 

En ik sta te popelen om je wakker te schudden als je daar klaar voor bent. Hou mijn agenda in de gaten als je wilt weten wanneer ik bij jou in de buurt ben.  

Pin It on Pinterest