Gratis online groepcoachings-sessie (27 juni via Zoom)

Life is a game, play it!

Spelletjes zijn leuk, maar voordat je er lekker inzit, moet je wel weten wat de spelregels zijn.

Bij je geboorte ben je op een dwaalspoor gezet. Een soort dropping. Zonder lampje, zonder kaart. Met als gevolg dat je hopeloos verdwaalt en niet weet waar je het zoeken moet.

Als je de spelregels van het leven stap voor stap leert kennen, wordt je leven een heel ander verhaal. Het spel zit veel eenvoudiger in elkaar dan je denkt, maar dat moet je natuurlijk wél eerst ontdekken. 

Een van de belangrijkste spelregels is dat je mag stoppen met het geloven van alle sh*t die je sinds je geboorte met je mee bent gaan dragen. Als je dat niet doet, blijf je reizen met veel te zware bepakking en dat is een garantie voor een onnodig zwaar leven. 

Het is waar wat ze zeggen: Je bént al perfect. Het enige probleem is dat je dat voor geen meter voelt. Ook als je denkt dat dat wel zo is, ben je toch continu onbewust op zoek naar veiligheid en jouw identiteit.  Heb je je wel eens echt afgevraagd: “Waarom?” Waar ben je bang voor? En hoelang wil je die doodvermoeiende zoektocht nog voortzetten? 

Merk je ook aan alles dat dit een gebed zonder end is, maar heb je geen idee hoe je kunt breken met deze manier van OVERLEVEN, kom dan deze maand meedoen met mijn gratis Zoom. Er is namelijk een reden waarom je steeds wegvlucht voor het hier en nu. En voor jezelf!

Zolang je voelt dat je niet gewoon (jezelf) kunt zijn, maakt het niet uit wat je doet. Het zal nooit genoeg zijn! 

 

Kom ook meedoen in de gratis Zoom!

  Ik was erbij en ik heb zelf ook spontaan meegedaan. Ik kreeg inderdaad veel inzichten die avond en dat ging door tot de volgende ochtend. Ik kon mezelf ook helen door mee te doen. 
  Ook herkende ik mezelf erg in de verhalen van de anderen, waardoor ik me even minder ‘raar’ of anders voelde. 

  Het is mooi hoe zo’n zoomsessie vanzelf vorm krijgt als alles er mag zijn. Bij mij bleef de volgende zin hangen: ”Je loopt weg voor een gevoel dat je niet wil voelen.”

  Superleerzaam, interessant en verbindend! 🙏🏻

  Ik had het geluk van jouw coaching te mogen proeven. Wat vooral erg prettig was, is dat het zo laagdrempelig en puur was. Het voelde heel veilig. Ik ging er wel even voor uit mijn comfortzone, maar ben blij dat ik het gedaan heb!

  Ik ging er open in en was zo verrast over de invulling/uitwerking. Mooi wat er dan ontstaat dankzij de kwetsbaarheid van de deelnemers, jouw zienswijze en aanreikingen & hoe ik er zélf ook iets van opstak/meepikte/meenam.

  Voel je een JAAAA, meld je dan aan via de button en ik stuur je de gegevens.

  De eerstvolgende is ma 27 juni 20.00 uur.
  Let op: Alleen live, géén opname!

  Pin It on Pinterest