Vandaag is het 8 augustus. Oftewel 8-8-18.

So what? Denk je misschien.

Ik was me er ook niet echt bewust van.
Totdat ik een artikel las over deze bijzondere dag en me realiseerde wat ik vanochtend had opgeschreven, na mijn meditatie.

Voordat ik ging ‘flowschrijven’ in mijn speciale notebook had ik mezelf de vraag gesteld.

“Wat wil ik echt?”

Het stellen van een vraag helpt me meer zicht te krijgen op mijn ware verlangens en op wat in me leeft. En na de vraag komt al schrijvend ook vaak ‘als vanzelf’ een antwoord. Dat bedenk ik niet, ik schrijf gewoon zonder pauze door wat in me opkomt. Het resultaat is dan niet iets wat ik bewust heb verzonnen, al twijfelde ik daar heel lang aan. 

Misschien vind je daar wat van.
Geloof je hier niet in.
Nou, geloof mij maar. Ik als ‘hoofdmens’ vond daar ook altijd wat van. En eigenlijk nog steeds.

Maar ik heb VANDAAG besloten dat ik daar nu mee ga stoppen.

Gisteren betrapte ik mezelf er namelijk nog op. 
Allemaal excuses en twijfel uitspreken om nog een excuus te hebben nog niet volledig te gaan staan in wie ik werkelijk ben, voor waar ik in geloof en voor wat er allemaal gebeurt de laatste tijd.
Ik vertelde iemand van mijn bijzondere soul journey naar Engeland vorige maand, terwijl ik voortdurend liet doorsijpelen dat ik twijfelde aan de ervaringen die ik daar had gehad. Omdat ik ze niet kon uitleggen of zelf nog niet ‘begrijp’ en dus blijkbaar vind dat dat nodig is om ze als ‘geldig’ te mogen markeren. 

Het lijkt wel een verslaving om alles altijd maar te kunnen willen begrijpen

Alsof wanneer ik het ‘begrijp’ met mijn hoofd, mijn ervaringen dan meer waar zijn
Blijkbaar is dit mijn analytische, rationele kant die toch wel heel graag grip wil houden.

En misschien zit daaronder ook wel het verlangen … of nee …  ik denk eigenlijk de angst om zonder die rationele’ onderbouwingen toch als ’te zweverig’ te worden bestempeld.
Geloofwaardig over willen komen is blijkbaar nog steeds wel een belangrijk element voor me.

Maar dat mag ik nog meer loslaten.

Eigenlijk is dat ook logisch, hahaha! Want wat ik nu geloof, geloofde ik zelf 10 jaar geleden nog niet.
Omdat dat toen nog niet tot mijn bewustzijn hoorde.
En dus zullen er nu ook mensen zijn die niet geloven waar ik in geloof. Maar is het daarom niet waar? Mag het daarom niet mijn waarheid zijn?
Moet ik dan ten koste van waar ik in geloof mezelf inhouden en een stapje terugdoen?

Nee, dat zou toch raar zijn?
Nou, blijkbaar was vandaag, 8 augustus, de tijd rijp dat mijn ziel me dat eens even haarfijn wilde duidelijk maken.

Want dit schreef ik vanochtend op, dit was ‘mijn gebed’.

 

8.8.18 – My desire

I want to inspire from soul to soul.

I want to fully embrace all my powers to connect with the divine to do my work and affect as many people as possible.

I know somewhere deep inside this is what I am here for and I want to remeber (or be remebered t0) this ach and every single day.

I claim my power, my energy, my knowing, my health, my creativity and my inspiration and healing powers to flow abumdantly through all of my being and actions to help other people reach and experience the same. 

Nou geloof ik dus niet in toeval.
En dat ik dit schrijf op 8 augustus is dan ook geen toeval. Ik weet zeker dat heel veel meer mensen dit herkennen.

Want waar staat 8.8.18 voor?

Dit lees ik er net over via de website ‘Inspirerend leven’. 

Op 8 augustus a.s. is de opening van de ”Leeuwenpoort”. Er is dan een sterke werking van de Leeuw-energie, waarbij de eigenschappen van de Leeuw versterkt gaan worden. Dit is voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe fase waarin zij meer naar voren gaan treden en meer in hun kracht gaan staan. […] Vanaf deze dag komen er hogere energiefrequenties naar de aarde die ons bewustzijn doen vergroten. Heel veel lichtwerkers/hooggevoelige mensen zijn zich bewust geworden dat zij vernieuwing mogen brengen op deze aarde en in deze maatschappij die we gecreëerd hebben.

We worden er ons steeds meer bewust van, dat we op de voorgrond mogen gaan treden met onze talenten en onze kwaliteiten mogen gaan inzetten, om bij te dragen aan een betere samenleving. [etc. etc.]

Ik zie dat dit soort bewustwording nu bij zoveel mensen groeit. Ik ben er zelf al meer dan 10 jaar mee bezig, dus een term als ‘lichtwerker’ is voor mijn inmiddels heel gewoon.
Maar dat is anders geweest.

Ruim 10 jaar geleden hoorde ik het voor het eerst en al voelde ik meteen een lichamelijke reactie (die ik niet kon plaatsen), ik kon er niets mee.
Pas tijdens mijn zoektocht en persoonlijke ontwikkelingsreis van afgelopen jaren werd het me steeds duidelijker.

Yep. Ik ben er een. Ik herken me erin. Dit is wie ik ben en wat ik te doen heb. Meer bewustwording brengen.

En waar ik een tijdje dacht: dat heb ik te brengen aan mensen die dit ook via het ondernemerschap neer willen zetten, voel ik dat het toch veel breder is. We hebben namelijk niet alleen lichtwerkers nodig als zelfstandig ondernemers, maar ook in organisaties, in bedrijven, in gezinnen, in de politiek, de medische wereld, nou ja, kortom, overal.

Hou jij die ‘andere kant’ nog liever verborgen?

Maar op heel veel plekken hebben mensen nog sterk het gevoel dat ze hun ‘andere kant’ verborgen moeten houden.

Stel jij gaat bij gezondheidsklachten naar een energetisch therapeut of vraagt soms helderheid over dingen in je persoonlijk leven via een pendel. Vertel je daar ook openbaar over tijdens de koffiepauze op je werk?
Stel je kunt zelf dingen die door anderen nog als ‘raar’ of zweverig’ bestempeld worden, voel je dat als belemmerend? Voel je je betrapt als iemand dat van je zou weten of ontdekken?
En zou je daar aan de andere kant eigenlijk toch wel graag meer mee willen doen, maar durf je dat nog niet?

Nog steeds een taboe voor velen!

Ik weet dat dit nog een taboe is voor veel mensen.
Een taboe wat erom vraagt om doorbroken te worden. De tijd is rijp. En daarom verbaast het me dan ook niet dat enkele dagen voor 8 augustus ik ‘ineens’ de ingeving kreeg om op zaterdag 1 september a.s een bijzondere inspiratiedag te organiseren.

 

Speciaal voor ‘lichtwerkers’. Mensen die meer willen doen met datgene waarover ze zich nu nog onzeker voelen.
Mensen die willen leven vanuit hun Ware Zelf en zich niet meer willen laten leiden door hun denken, maar willen kunnen zijn wie ze voelen dat ze werkelijk zijn.
Mensen voor wie de roep om eerlijk te worden steeds helderder klinkt
Die dit niet meer kunnen en willen wegstoppen.
Maar ook nog geen idee hebben hoe of wat dan verder.

Op deze pagina lees je er meer over.
Wanneer dit tot jouw verbeelding spreekt, zou ik het super vinden als je erbij bent.

Pin It on Pinterest