Davidzon Coaching verstuurt gratis Zonnestralen. Dit zijn tips, trucs en technieken via e-mail over o.a. NLP en Hypnose, nadat een inschrijver zich via mail heeft bevestigd. Daarnaast zal Davidzon Coaching eigen producten aanbieden via e-mail en via de site www.zoninjeleven.nl.

Davidzon Coaching heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo zullen wij te allen tijde spam voorkomen. Je kan je ook altijd uitschrijven wanneer je een mail van ons krijgt.

 

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven)

Davidzon Coaching zal de email- en andere gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

 

Elke inschrijver dient zich “double opt-in” te bevestigen

Wanneer iemand zich inschrijft voor de Zonnestralen van Davidzon Coaching dient deze zich nog te activeren door het klikken op een activeringslink die automatisch wordt verstuurd na aanmelding. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.

Pin It on Pinterest