Basiscursus Perfectionisme Loslaten

E
Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg?
E
Ben je bang om fouten te maken?
E
Leg je de lat steeds hoger voor jezelf?
E
Heb je de neiging om alles te willen controleren?
E
Ben je gevoelig voor de mening van anderen?
“Ik heb enorm veel aan je video’s, loop al zeker 4 jaar bij verschillende psychologen en heb verschillende andere ingrijpende reguliere therapieën gevolgd, maar heb nu pas het idee dat er iets verandert op gevoelsniveau…Fantastisch ook dat je het zo laagdrempelig maakt en er zoveel instopt.”

Groet, Rianne

Dan ben je vrijwel zeker  een overdreven perfectionist. Wil je het even testen, klik dan hier voor mijn perfectionismetest.

Hoewel dat perfectionisme je in eerste instantie veel lijkt op te leveren, is het verre van onschuldig.
Want perfectionisme is een listig vermomde vorm van angst.
Helaas weet bijna niemand dat en wordt er ten onrechte nog vaak lacherig over gedaan.
Maar lach jij nog steeds als je leest dat perfectionisten vaak last hebben van:

E
Verlammende faalangst, waardoor dromen in rook opgaan
E
Dwangmatig denken
E
Paniek- en angstaanvallen
E
Depressieve gevoelens
E
Allerlei soorten verslavingen (om de stress te verdoven)
E
Burn-out
E
Allerlei lichamelijke klachten door de stress van perfectionisme
“Wat een mooie cursus is dit!
Het raakt me echt. En wat kan jij heerlijk confronterend zijn. En dan je opmerking er achteraan dat je dat met liefde doet is echt fantastisch. Ik houd daar wel van.”

Eef

Zelf heb ik ook jaren zo geleefd. Totdat de maat vol was. Ik was leeg en het MOEST anders. Maar hoe dan?
Naar dat antwoord ben ik jaren op zoek geweest. Want ‘even de knop omzetten’ gaat dus niet.
Maar hoe gaat het dan wel?
Wat kun je concreet doen om meer zelfvertrouwen op te bouwen, te leren ontspannen en dus meer te gaan genieten van je leven?

Het antwoord op deze vragen geef ik je in mijn
online Basiscursus Perfectionisme Loslaten.

Investering:  € 57,-

Brigitte

Ik dacht dat ik al aardig van mijn perfectionisme af was, maar doordat je de kenmerken van een perfectionist zo helder heb uitgelegd, ben ik me weer een stukje bewuster van een aantalzaken die nog spelen. Echt superblij met dit inzicht!!

Ine

De video was echt zo herkenbaar! Alle reacties die ik tot nu toe heb gelezen steunen me dat ik niet de enige ben. En nu wat verdrietig omdat ik een leuker leven had kunnen hebben gehad als ik dit eerder had geweten.

Ruud

Erg confronterend om deze vragen voor jezelf te moeten beantwoorden, omdat dan ineens een heleboel aspecten naar voren komen die je nooit zo hebt ervaren. Zo herkenbaar en toch ook zo vreemd.

Nikki

Ik ben echt heel blij met deze minicursus, zoals je kunt lezen kan ik door één video al heel veel linken aan het perfectionisme en de faalangst. Hopelijk kan ik hierdoor echt de kern van al mijn problemen aan gaan pakken.

Melany

Na het kijken van de video gisteren en de nu al aangeleverde handvatten heb ik een zeer goed gevoel bij deze cursus. Ik had nooit gedacht dat ik zo erg was, maar gewoon alles was herkenbaar, echt alles!! Maar nu begrijp ik veel dingen. Daarom is het zooo rommelig in mijn hoofd en dat ik soms echt niet van het leven kan genieten omdat ik vol stress ben door mijn perfectionistisch gedrag. Ik hoop dat ik veel kan leren in deze cursus.

Marieke

Ik wil je laten weten dat je minicursus veel bij mij heeft losgemaakt. Dank daarvoor! Mijn perfectionisme kan ik heel goed verstoppen en doorgaans voel ik me goed. Toch ben ik erachter gekomen dat ik mij in het toelaten van liefde beperk door een allesbepalend oermechanisme. Op het moment dat ik je cursus voorbij zag komen, googelend op ‘perfectionsme’ had ik net ontdekt dat ik iets had met falen en imperfectie. Ik dacht dat ik het allemaal ‘wel wist’ en jouw cursus wees mij op mijn meesterlijke verstopkunsten.

Linda

Alles was zo herkenbaar maar ook pijnlijk om te horen. Dank je wel, Astrid, ik hoop nog veel te leren deze week.

Edwin

Zojuist les 1 bekeken….met tranen in mijn ogen. Met name het gedeelte over je relatie en het ‘invullen voor een ander’. Heftig!

Anne

Ik worstel heel erg met uitstelgedrag en het was voor mij een openbaring toen ik voor het eerst via jou, Astrid, hoorde dat dit ook met perfectionisme te maken had. Ik kon het nooit thuisbrengen en gaf mezelf alleen maar op m’n kop.

Pin It on Pinterest