Basiscursus Perfectionisme Loslaten

E
Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg?
E
Ben je bang om fouten te maken?
E
Leg je de lat steeds hoger voor jezelf?
E
Heb je de neiging om alles te willen controleren?
E
Ben je gevoelig voor de mening van anderen?
“Ik heb enorm veel aan je video’s, loop al zeker 4 jaar bij verschillende psychologen en heb verschillende andere ingrijpende reguliere therapieën gevolgd, maar heb nu pas het idee dat er iets verandert op gevoelsniveau…Fantastisch ook dat je het zo laagdrempelig maakt en er zoveel instopt.”

Groet, Rianne

Dan ben je vrijwel zeker  een overdreven perfectionist. Wil je het even testen, klik dan hier voor mijn perfectionismetest.

Hoewel dat perfectionisme je in eerste instantie veel lijkt op te leveren, is het verre van onschuldig.
Want perfectionisme is een listig vermomde vorm van angst.
Helaas weet bijna niemand dat en wordt er ten onrechte nog vaak lacherig over gedaan.
Maar lach jij nog steeds als je leest dat perfectionisten vaak last hebben van:

E
Verlammende faalangst, waardoor dromen in rook opgaan
E
Dwangmatig denken
E
Paniek- en angstaanvallen
E
Depressieve gevoelens
E
Allerlei soorten verslavingen (om de stress te verdoven)
E
Burn-out
E
Allerlei lichamelijke klachten door de stress van perfectionisme
“Wat een mooie cursus is dit!
Het raakt me echt. En wat kan jij heerlijk confronterend zijn. En dan je opmerking er achteraan dat je dat met liefde doet is echt fantastisch. Ik houd daar wel van.”

Eef

Zelf heb ik ook jaren zo geleefd. Totdat de maat vol was. Ik was leeg en het MOEST anders. Maar hoe dan?
Naar dat antwoord ben ik jaren op zoek geweest. Want ‘even de knop omzetten’ gaat dus niet.
Maar hoe gaat het dan wel?
Wat kun je concreet doen om meer zelfvertrouwen op te bouwen, te leren ontspannen en dus meer te gaan genieten van je leven?

Het antwoord op deze vragen geef ik je in mijn
online Basiscursus Perfectionisme Loslaten.

Investering:  € 57,-

Zodat jij niet de fouten hoeft te (blijven) maken die ik heb gemaakt en zodat je ook niet zo lang hoeft te wachten om (weer) van je leven te kunnen gaan genieten.

Ik geef jou heel graag de inzichten die mij verder brachten.
En ook concrete tips HOE jij je beter kunt gaan voelen.

Deze cursus heb ik afgelopen jaren maar liefst 7 keer live en online gegeven en duizenden mensen hebben deze cursussen gevolgd.
Omdat het materiaal te kostbaar was om niet meer te gebruiken, is het nu voor jou online beschikbaar en kun je er vandaag al mee aan de slag. 

De basiscursus is helemaal online te volgen en bestaat uit 5 blokken met materiaal.

Blok 1 – Wat is perfectionisme?

E
Je ontdekt via een korte test hoe jij scoort op de perfectionismeschaal.
E
Je merkt dat je niet veroordeeld bent tot een perfectionistisch leven
E
Je leert op welke terreinen dit mechanisme in je leven allemaal doordringt

Blok 2 – De risico’s en gevaren van perfectionisme

Veel mensen ervaren dit als een hele confronterende les, omdat ze heel vaak niet hebben zien aankomen wat de relatie is tussen perfectionisme en allerlei fysieke en geestelijke klachten.

Blok 3 – Perfectionisme en kinderen

Zowel jouw kinderen als jouw kindertijd komen in dit blok uitgebreid aan de orde. Want de overtuigingen en belemmeringen die we onder perfectionisme scharen, stammen vaak al uit je vroegste leven.

Blok 4 – Perfectionisme en gezondheid (én ziekte)

Ergens was ik er altijd al van overtuigd dat perfectionisme niet gezond was, maar in dit blok vertel ik je uitgebreid hoe ik dit zelf aan den lijve heb ervaren. En ik baseer deze lessen niet alleen op mijn eigen ervaringen!

Blok 5 – Masterclass Perfectionisme loslaten

Bonusblok 

Hierin vind je altijd de meest recente versies van de minicursus, Interviews met experts etc.
Dit wordt dus regelmatig geupdate, zodat je altijd weer nieuw videomateriaal tot je beschikking hebt.

 

Let op:

Deze cursus is bedoeld om je bewust te maken van je angsten en inzicht te krijgen in hoe destructief het is als je je hierdoor laat leiden. Ook helpt het je om voor jezelf te besluiten of je hier echt aan wilt werken en ik leg je uit wat in mijn visie de meeste kans heeft op succes.
Als je na deze basiscursus enthousiast bent, kun je een aantal keer per jaar instappen in mijn online training PRIMA is Perfect online. Meer informatie staat op mijn ‘aanbod-pagina’.
 

Ook als je besluit op een andere manier aan de slag te gaan of andere hulp in te schakelen, helemaal goed. Na het volgen van deze basistraining weet je tenminste waar je op moet leven voor effectieve hulp.

Want helaas is er nog veel te veel goedbedoelde hulp die toch niet duurzaam werkt, omdat het simpelweg de kern niet raakt!

“Wat een geweldige cursus tot zover! En de rest wordt ongetwijfeld ook heel waardevol. Ik voel dat deze cursus gaat mij verder helpen omdat ik mezelf herken in veel dingen die je vertelt. Door jouw verhaal, jouw eigen ervaringen weet ik (voel ik) dat het voor mij ook haalbaar is. Ik heb al heel veel stappen gezet en wil nu ECHT met die laatste (steeds slimmer wordende) saboteurs aan de slag.
Vanaf het moment dat ik me heb aangemeld, heb ik bewust de beslissing genomen om te stoppen met mezelf van alles wijs te maken, te denken dat het allemaal wel meevalt met mijn perfectionisme. Het beluisteren van de eerste 2 lessen heeft me al weer een aantal inzichten opgeleverd. En ik merk dat ik daardoor meteen al meer rust ervaar.”

Jolanda

“Ik wil even laten weten wat je teweeg heb met de video over gezondheid en dan vooral het stuk over je eigen ervaringen m.b.t je gezondheid. Het was alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg. Ik begon te huilen want het zit heel diep in me om door te gaan en te strijden tegen mijn vermoeidheid en migraine. De manier waarmee ik met mijn lichaam om ga was het. Ik voelde het kwartje vallen. Yes, ik heb de jackpot. Ik zit natuurlijk niet voor niks in een burnout. En na het inzicht voelde ik me lichter, beter gegrond en dat er een last van mijn schouders is afgevallen. Duizendmaal dank dat je mij getriggerd hebt. Vind het heel fijn dat je veel over je eigen gebeurtenissen deelt, is zo herkenbaar allemaal.”

Liefs, Marjan

“Ik ben je heel dankbaar voor de afgelopen weken! Het heeft heel veel los gemaakt, zelfs zo veel dat mensen zich zorgen gingen maken….. Ben nu tot het besef te komen dat bewustwording een is, maar dat ik nu ook echt wat moet gaan doen, mijn mindset moet veranderen, oh nee, niet moet maar wil. De afgelopen weken was de angst groter dan de wil/liefde. Ik begin weer van alles te voelen na dat ik dat eigenlijk altijd heb weggestopt en dat voelt zo onveilig. Nu ik besloten heb het over me heen te laten komen en niet te blijven vechten tegen dat gevoel met mijn hoofd, vind ik weer een beetje rust! Ik weet dat ik het alleen moet doen, en dat gaat ook lukken, maar soms heb je daar een beetje hulp bij nodig.
Dank je wel voor je positieve energie!”

Miralda

Basiscursus Perfectionisme loslaten 

Investering: € 57,-

Alleen de (vaak pijnlijke!) bewustwording die deze basiscursus je geeft is al goud waard en een fundament voor de verandering waar ook jij waarschijnlijk diep in je hart naar verlangt…

Want wie wil er nu niet meer rust, (zelf)vertrouwen en plezier in zijn leven?

Maar ja, hoe kom je daar?

Precies dat ga je ontdekken in deze cursus.

Brigitte

Ik dacht dat ik al aardig van mijn perfectionisme af was, maar doordat je de kenmerken van een perfectionist zo helder heb uitgelegd, ben ik me weer een stukje bewuster van een aantalzaken die nog spelen. Echt superblij met dit inzicht!!

Ine

De video was echt zo herkenbaar! Alle reacties die ik tot nu toe heb gelezen steunen me dat ik niet de enige ben. En nu wat verdrietig omdat ik een leuker leven had kunnen hebben gehad als ik dit eerder had geweten.

Ruud

Erg confronterend om deze vragen voor jezelf te moeten beantwoorden, omdat dan ineens een heleboel aspecten naar voren komen die je nooit zo hebt ervaren. Zo herkenbaar en toch ook zo vreemd.

Nikki

Ik ben echt heel blij met deze minicursus, zoals je kunt lezen kan ik door één video al heel veel linken aan het perfectionisme en de faalangst. Hopelijk kan ik hierdoor echt de kern van al mijn problemen aan gaan pakken.

Melany

Na het kijken van de video gisteren en de nu al aangeleverde handvatten heb ik een zeer goed gevoel bij deze cursus. Ik had nooit gedacht dat ik zo erg was, maar gewoon alles was herkenbaar, echt alles!! Maar nu begrijp ik veel dingen. Daarom is het zooo rommelig in mijn hoofd en dat ik soms echt niet van het leven kan genieten omdat ik vol stress ben door mijn perfectionistisch gedrag. Ik hoop dat ik veel kan leren in deze cursus.

Marieke

Ik wil je laten weten dat je minicursus veel bij mij heeft losgemaakt. Dank daarvoor! Mijn perfectionisme kan ik heel goed verstoppen en doorgaans voel ik me goed. Toch ben ik erachter gekomen dat ik mij in het toelaten van liefde beperk door een allesbepalend oermechanisme. Op het moment dat ik je cursus voorbij zag komen, googelend op ‘perfectionsme’ had ik net ontdekt dat ik iets had met falen en imperfectie. Ik dacht dat ik het allemaal ‘wel wist’ en jouw cursus wees mij op mijn meesterlijke verstopkunsten.

Linda

Alles was zo herkenbaar maar ook pijnlijk om te horen. Dank je wel, Astrid, ik hoop nog veel te leren deze week.

Edwin

Zojuist les 1 bekeken….met tranen in mijn ogen. Met name het gedeelte over je relatie en het ‘invullen voor een ander’. Heftig!

Anne

Ik worstel heel erg met uitstelgedrag en het was voor mij een openbaring toen ik voor het eerst via jou, Astrid, hoorde dat dit ook met perfectionisme te maken had. Ik kon het nooit thuisbrengen en gaf mezelf alleen maar op m’n kop.

Doe jij ook mee?

Jouw investering: € 57,-

Pin It on Pinterest