Je aanmelding voor De Zonnebank is afgerond.

Super dat je mee doet!
Je ontvangt zo twee mailtjes. Hou dus je mailbox goed in de gaten (beste is mij toe te voegen als contact, anders komt de mail misschien in je spambox!).

Tot zo!

Z☼nnige groet,

Astrid

Cadeautje in De Zonnebank: Magische MP3 Trust / Ik vertrouw

Deze magische MP3 gaat je in verbinding brengen met jezelf, je vertrouwen en je intuïtie.

Een perfectionist heeft behoefte aan zekerheid, aan controle, aan garantie. Dat geeft een gevoel van rust. En tegelijkertijd is dat een aanpak die leidt tot heel veel stress en leven vanuit je hoofd. Deze MP3 gaat je helpen om juist uit dat hoofd te komen. In deze opname begeleid ik je bij het ervaren van mogelijk ongemak en weerstand. Want we houden niet van de stilte, het niet weten. Die onzekerheid geeft onrust. En dat is nou net waar je doorheen mag leren gaan. Want daaronder, daar voorbij, daar ligt de magie op je te wachten. In het onbekende schuilen de cadeau’s, de openbaringen, de ingevingen. Daar fluistert je intuitie. Daar maak je contact met je Ware Zelf.

Ga naar de pagina waar je de instructies vindt en download de Magische MP3, zodat je er altijd naar kunt luisteren. Deze MP3 staat hier tot en met 16 december. Daarna alleen verkrijgbaar via mijn shop voor 50 euro.

https://zoninjeleven.nl/magische-mp3-trust-ik-vertrouw/

Pin It on Pinterest