Je aanmelding voor De Zonnebank is afgerond.

Super dat je besloten hebt lid te worden. 
Je ontvangt zo twee mailtjes. Hou dus je mailbox goed in de gaten (beste is mij toe te voegen als contact, anders komt de mail misschien in je spambox!).

Tot zo!

Z☼nnige groet,

Astrid

Cadeautje in De Zonnebank: Magische MP3 Kinderlijke Onschuld

Via deze MP3 ga je ontdekken hoe het komt dat je veel van je kinderlijke onschuld en spontaniteit in de loop van je leven bent kwijtgeraakt.

Dit gebeurt iedereen. Ook al heb je een fijne jeugd gehad, toch kun je niet voorkomen dat er momenten in je leven zijn geweest die een allesbepalende indruk op je hebben gehad. Momenten die ‘erin hebben gehakt’. Waarna jij hebt besloten een deel van jezelf te verstoppen of weg te drukken. Met alle gevolgen van dien. 

En belangrijker… je gaat ervaren hoe het is om de stukken van jezelf die je bent kwijtgeraakt weer met jezelf te verbinden. Zodat je je weer heel begint te voelen. En perfect zoals je bent. Zodat je met meer plezier en vertrouwen in het leven kunt staan. Precies zoals je bent.

Ga naar de pagina waar je de instructies vindt en download de Magische MP3, zodat je er altijd naar kunt luisteren. Daarna alleen verkrijgbaar via mijn shop voor 50 euro.

Ga naar De Zonnebank en log in. Je vindt de link naar de Magische MP3 op deze pagina: https://davidzonline.nl/speciaal-aanbod/

 

Pin It on Pinterest