Wat ik jou wens

Afgelopen jaar  heb ik heel sterk ontdekt dat ik veel meer kan doen door minder te doen. Veel meer kan zeggen door minder te zeggen. Veel meer kan zijn door meer te ZIJN. Nog meer kan zijn door nog meer MEZELF te zijn. Ik ben dankbaar voor alles en iedereen die mij...

Lees meer

Ondernemen vanuit je Ware Zelf (webinar en gratis E-book)

“Jij bent hier om wel meer te doen dan alleen dat ene boek schrijven he?” Ik lag op een bedje in een healingsessie en het medium sprak deze woorden. Of liever gezegd, haar gids sprak tot mij, door haar heen. Ik voel nog steeds de rilling die over me heen trok toen ik...

Lees meer

Don’t shoot the messenger

Een op de vier mensen hebben last van paniekaanvallen. De eerste impuls is om er zo snel mogelijk vanaf te willen. Maar wat willen ze je eigenlijk zeggen?

Lees meer

Burnout en geen verbetering?

Als je opgebrand bent, is het logisch dat je wanhopig op zoek bent naar manieren om weer zo snel mogelijk op de been te komen.
En natuurlijk wil je ook als het kan weer helemaal de oude worden.

Lees meer

Waarom blijven herhalen wat niet werkt?

Gek werd ik ervan. Nee, gestoord. Ik WIST allang dat het tijd was om te gaan geloven dat ik goed genoeg was. En dat ik niet beter kon doen dan mijn best. En toch ... ik kreeg het niet voor elkaar. Als ik mezelf even rust wilde gunnen en met een tijdschrift of een kop...

Lees meer

Vier je paniekaanval!? (lezing) (II)

Mijn hart gaat wild tekeer, ik krijg het warmer en ik voel het bloed naar mijn hoofd stijgen. In gedachten zie ik mezelf al onderuit gaan. Ik laat mijn collega’s niets merken: Met mij gaat immers altijd alles goed, dus dit gaat ook vast vanzelf weg. Ik heb toch altijd...

Lees meer

Vier je paniekaanval!? (I)

Vandaag vier ik mijn verjaardag. En besefte ik opeens hoeveel er de afgelopen 10 jaar in positieve zin veranderd is. En dat ik dat eigenlijk allemaal te danken heb aan ..... mijn paniekaanvallen van 10 jaar geleden. Hoe die mijn leven hebben veranderd. En dat ik er...

Lees meer

Breek je Vrij en proef hoe leven vanuit vrijheid smaakt

Jarenlang ging ik - zonder het te weten - gebukt onder het juk van perfectionisme. Zo'n dikke 10 jaar geleden werd ik me daar bewust van (ik liep keihard vast in mijn leven) en vanaf dat moment ben ik stap voor stap tot inzichten gekomen die me uiteindelijk hebben...

Lees meer

Kom maar op met jouw muziek!

Hoewel ik echt ELKE minuut intens heb genoten van onze vakantie deze zomer, vind ik het wanneer ik terugkijk naar de foto's toch altijd een beetje onwerkelijk. Wow.... waren we daar écht? Hebben we dat allemaal gedaan? Gelukkig heb ik niet meer zoals vroeger dat dan...

Lees meer

Leven of geleefd worden?

Vrijheid was jarenlang een van mijn belangrijkste waarden. Niet zo vreemd, zeker achteraf gezien. Blijkbaar was ik niet vrij. Voelde ik me niet vrij.

Lees meer

Gratis minicursus

Binnenkort organiseer ik weer een gratis online minicursus. Wil jij weten hoe je je angsten verkleint en je dromen groter maakt, schrijf je dan nu in!

Lees meer

Hoe maak je je dromen waar?

Dus ik vertelde je van mijn heimelijke verlangen. Dat ik maandag 15 mei in elke cel voelde toen ik (per auto!) de oversteek maakte van Enkhuizen naar Lelystad.

Lees meer

Gratis Webinar 17 mei

Wat als je wilt veranderen? Een ander leven, wilt, ander werk, een nieuwe liefde? Hoe kom je dan van A naar B? Wat is ervoor nodig? Ik inspireer je graag in mijn webinar.

Lees meer

Zeg me dat ik oké ben

Marcel Hendrickx schreef boek “Zeg me dat ik oké ben”. Hij weet hoe hoog de prijs van perfectionisme is en helpt net als ik mensen loskomen van deze drang naar bevestiging.

Lees meer

Wanneer ben ik ‘er’?

Een van de meestgestelde vragen die ik krijg van mensen is: Wanneer ben ik ‘er’? Wat is er voor nodig om ‘er’ te komen? In deze Zonnestraal vertel ik je hoe ik daarover denk.

Lees meer

Niet denken, maar doen

Gistermiddag zat ik in de trein. Overvolle coupé. Saai. Mensen aan het slapen of vastgeplakt aan hun beeldscherm, groot of klein.
Tot ik een gesprek begon op te vangen …

Lees meer

Pin It on Pinterest