Jarenlang ging ik – zonder het te weten – gebukt onder het juk van perfectionisme.
Zo’n dikke 10 jaar geleden werd ik me daar bewust van (ik liep keihard vast in mijn leven) en vanaf dat moment ben ik stap voor stap tot inzichten gekomen die me uiteindelijk hebben geholpen mezelf te bevrijden van dat juk. En het leven te gaan leiden waar ik blij van word.

Er is niet 1 ding of een magische pil of 1 uniek iemand geweest die me daarbij heeft geholpen. Nee, onderweg kwam er heel veel op mijn pad en alles heeft op een of andere manier een bijdrage geleverd.

Maar een van de personen aan wie ik veel te danken heb is Edwin Selij, bij wie ik vele (hypnose)opleidingen en trainingen heb gevolgd.

Edwin heeft deze week zijn 2e boek uitgebracht en dat vind ik een fantastische reden om hem vandaag in het zonnetje te zetten. Officieel wordt zijn boek pas in november gelanceerd, maar het is sinds deze week al verkrijgbaar.

Omdat ik – hoewel ik het niet heb gelezen – zeker weet dat dit een goed boek is, waar heel veel mensen heel veel aan zullen hebben, vind ik het leuk om een exemplaar te verloten.

Wil je weten waar het over gaat, klik dan hier. 

 

Maak kans op een exemplaar van “Breek je Vrij!”

Misschien heb je wel gemerkt dat ik de laatste tijd nogal weinig Zonnestralen heb gestuurd. Dat heeft verschillende oorzaken waar ik nog wel op terug kom.

Maar, een van de redenen is dat ik tegenwoordig veel sneller en vrijgeviger ben met mijn inspiratie delen via video’s op Facebook. Zo ben ik heel regelmatig te vinden in de “P.R.I.M.A. is Perfect Community”, de besloten groep op Facebook waar ik allerlei informatie deel en inspiratie via posts en (live) video’s.

Mocht jij deze Facebook Community nog niet kennen, klik dan hier. Je kunt dan gratis lid worden en ik vertel je in de video die ik donderdagochtend plaatste hoe je kans kunt maken op het boek van Edwin.

Ik maak vrijdagavond 20 oktober de winnaar bekend.

Fijne dag! ☼☼

Astrid

Pin It on Pinterest