Jarenlang heb ik mezelf getraind in het beantwoorden van een aantal vragen. Ik leerde ooit al hoe belangrijk het is om de dag goed te beginnen* en dankbaar af te sluiten. En de manier die voor mij heel goed werkte om met meer bewuste intentie te leren leven is door het beantwoorden van deze vragen.

*Over het belang van een ochtendritueel en welke elementen je zelf kunt introduceren om je dag goed te starten vertel ik alles in les 1 van PRIMA is Perfect Advanced.)  

Ik noem deze training “De 4 Magische Vragen” omdat dat precies is wat ze in mijn leven hebben gebracht: Pure magie!

Als ik nu mijn journals van de afgelopen jaren doorblader en lees wat ik allemaal heb geschreven is het frappant hoeveel daarvan uitgekomen is. Zelfs dingen die ooit ‘wilde dromen’ waren voor me, zijn nu vanzelfsprekend geworden. Bizar gewoon.

In deze training krijg je natuurlijk de 4 Magische Vragen van me, maar belangrijker is dat ik de achtergronden van deze 4 vragen met je deel. Als je weet waarom ze werken en wat ze voor je doen, wordt je stukken gemotiveerder om ze ook écht op regelmatige basis te gaan beantwoorden.

De cursisten die deze methode écht zijn gaan toepassen, zagen in relatief korte tijd enorme veranderingen in hun leven. Ten goede uiteraard!

Les 1

Als je de theorie begrijpt en gemotiveerd raakt om het te doen, zul je merken dat na de nodige oefening je wél degelijk bewust richting kunt geven aan je leven, in plaats van te blijven ervaren dat je slachtoffer bent van je omstandigheden of moet wachten op betere tijden. Begin klein, met kleine stappen om jezelf tijd te geven te ervaren dat het werkt. Kleine bewijsjes sterken je zelfvertrouwen en dan kun je grotere stappen gaan zetten.

Les 2

 • Wat is cruciaal bij de beantwoording van vraag 4?
 • Welke podcasts zijn een mooie aanvulling op deze training?
 • Waarom moet je niet alleen maar moet focussen op het ‘positieve’ en ‘lichte’?

Les 3

 • De boodschap van Duncan Laurence’s overwinning op het Songfestival;
 • Mijn ochtendritueel met muziek die mij in tranen bracht;
 • Hoe het komt dat veel mensen “in hun persoonlijke hel” blijven hangen?
 • Tips en antwoorden op vragen van deelnemers.

  Les 4

  • Waarom de 4 vragen je extra confronteren met je  je perfectionisme en faalangst?
  • Is het beter om vraag 4 algemeen te beantwoorden of juist heel specifiek (plus boekentip)

  Wat maakt deze training uniek?

   

  Om ervoor te zorgen dat je echt vanuit flow kunt schrijven en antwoorden, d.w.z. niet vanuit je hoofd, maar zonder nadenken, heb ik 2 Magische MP3’s ingesproken bij les 3 en les 4. Deze kun je zo vaak beluisteren als je wilt. Bijvoorbeeld vlak voordat je wilt schrijven.

  Mijn woorden dringen, als jij je heerlijk overgeeft aan mijn stem, diep door in je onderbewustzijn. Je zult versteld staan van wat er als gevolg daarvan allemaal uit je pen zal vloeien.

  Deze training heb ik eerder aangeboden voor 147 euro. Hij is momenteel niet meer los verkrijgbaar, maar als lid van De Zonnebank kun je deze training uiteraard volgen.

  Pin It on Pinterest