Wat trek jij aan? Shit? Of Sunshine?

Kijk eens om je heen. Wat zie je?

Mensen klagen bij de vleet, zijn voortdurend op jacht naar geluk en zoeken het in de vreemdste dingen.

Ze vallen bij bosjes om (burn-out) en worden ziek.

 

Luister eens goed. Wat hoor je?

 • “Het leven is nu eenmaal geen feestje hé?”
 • “Je moet wel realistisch zijn.”
 • “Sommige dingen horen er gewoon bij.”

Herken jij dit?

 • Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd en ervaart te weinig ruimte voor plezier en ontspanning. Je draait de weken af op de automatische piloot
 • Je hebt je dromen al heel lang geleden in de ijskast gezet. Dat is minder pijnlijk dan steeds beseffen dat ze niet zijn uitgekomen;
 • Je bent vooral bezig met al die andere mensen in je omgeving. Als zij maar gelukkig zijn, dan heb jij het goed gedaan, toch?
 • Je vindt het moeilijk meer tijd en liefde aan jezelf te geven, zonder schuldgevoel te krijgen;
 • Je bent een kei in focussen op de beren op de weg;
 • Eigenlijk wil je al heel lang dingen anders in je leven, maar je durft geen knopen door te hakken. Vragen als “Hoe dan..?” en “Wat als het niet lukt?” leggen je voortdurend lam;
 • Vragen als: “Wie ben ik om…?”, “Kan ik dit?” of “Is dit ook voor mij?” spoken regelmatig door je hoofd. Je bent voortdurend op naar bevestiging en ervaart weinig zelfvertrouwen

Maar wat als het anders kan en jouw dromen geen bedrog zijn?

 • Heeft jouw hoofd ook de moed allang opgegeven, maar is er toch ergens nog steeds een stemmetje dat ook zegt dat er meer mogelijk moet zijn in het leven?
 • Intrigeert de Wet van de Aantrekking jou ook, maar frustreert deze je tegelijkertijd omdat je er (nog) niks mee kan?
 • Wil je dolgraag geloven dat gelijke energie gelijke energie aantrekt en dat je door te focussen op positiviteit veel moois in je leven kunt aantrekken?
 • Ben je  hierin tot nu toe steeds teleurgesteld? Immers, zoveel dingen lukken eigenlijk helemaal niet. Frustreert dat jou ook zo?
 • Heb je besloten om het maar naast je neer te leggen? Immers, misschien is het inderdaad onzin en een grote marketingtruc waar vooral coaches en goeroes wel bij varen?  

Jaren geleden raakte ik in de ban van de Wet van de Aantrekking.

De theorie dat gelijke energie gelijke energie aantrekt, klonk mij ook heel logisch in de oren.

Ik wilde het graag geloven, want ik was volledig vastgelopen in mijn leven. Het resultaat van een reeks ‘verstandige keuzes’. Oftewel: te lang en te veel luisteren naar mijn ratio en de goedbedoelde adviezen van mijn omgeving. Wat ik zelf wilde, dat was niet relevant en kon ik ook niet bedenken.

Resultaat: Doodop, teleurgesteld, gefrustreerd. Bijna een burn-out. Wat nu?

Hoe positief ik ook probeerde te zijn en denken, het lukte me niet om mijn leven écht te veranderen.

Dus die frustratie: “Ach, het is allemaal onzin!” voelde ik helemaal. Nu snap ik waarom: Ik zag iets essentieels over het hoofd. 

Als jouw dromen bedrog lijken, mis je iets cruciaals!

De Wet van de Aantrekking is in de ogen van velen nog steeds zweverige onzin. Dat is interessant. Mensen die zeggen dat geld niet belangrijk is, hebben het vaak zelf niet in overvloed.

Dus wat als het alleen maar zweverige onzin is voor de mensen die het niet echt snappen en voor wie het niet werkt? 

Er zijn namelijk ook mensen die er heilig van overtuigd zijn dat die wet wel degelijk bestaat en werkt.

Ik inmiddels ook trouwens. Hij werkt, absoluut!. Altijd. Positief en negatief. En je leven verandert in rap tempo en wordt een stuk leuker op als je weet hoe je hiermee kunt werken. 

Zou jij diep in je hart dolgraag willen 

=> ontdekken hoe je de Wet van Aantrekking in je voordeel kunt laten werken?

=> begrijpen waarom’ je zorgen maken over je toekomst’ alle energie voor verandering blokkeert?

=> snappen waarom ‘hard werken om doelen te behalen en resultaten te boeken’ niet een vereiste, maar juist de grote onzin is?

=> ervaren hoe je spelenderwijs je dromen de ruimte geeft waardoor ze uit kunnen komen? 

=> zien dat jouw dromen jou steeds sneller vinden naarmate jij beter wordt in leven vanuit dankbaarheid en plezier?

 

Ik ben een zoeker, ik wil altijd weten wat waar is.En je hoeft bij mij niet aan te komen met mooie verhalen. Ik wil namelijk wel zelf ontdekken wat klopt en waarom.

Om te ontsnappen aan mijn ongelukkige leven, verdiepte ik mij in de menselijke geest via o.a. NLP en Hypnose. Ik zag dat iedereen steeds hamert op het belang van “een positieve mindset”, maar dat bijna niemand goed weet wat dit nu eigenlijk is, maar dat vrijwel iedereen juist de crux mist.

 

Met positief denken hou je jezelf voor de gek

Een positieve mindset is niet hetzelfde als positief denken. Positief denken lijkt de manier, maar vaak hou je jezelf voor de gek.

En daarom lukt het heel veel mensen niet gelukkig te worden en hun dromen te realiseren. Ze willen wel, maar diep van binnen saboteren ze onbewust zichzelf. 

Ik werk al jaren met hypnose. Mensen vinden hypnose vaak eng. Weet je wat ik eng vind? Dat bijna niemand doorheeft dat mensen zichzelf vasthouden in hun eigen negatieve zelfhypnose. Hoe jij namelijk onbewust over jezelf denkt, bepaalt gewoon keihard hoe jouw leven eruit ziet.

Mensen zijn bang dat hypnose iets is waardoor ze de controle over hun leven gaan verliezen. Grappig. Ze zijn die controle allang kwijtgeraakt. Ik gebruik hypnose juist om mensen precies dat weer terug te geven. Het geloof in zichzelf en daarmee de mogelijkheid om voor hun dromen te gaan en die te zien uitkomen.


“Zie je hoe krom het zit in het hoofd van mensen?”

 

 

 

 

 

 

Breinbemiddelaar, hypnotherapeut,
online inspirator, podcastmaker,
auteur PRIMA is Perfect – in 5 stappen je perfectionisme loslaten (6e druk)

You have to wake up to make your dreams come true

Ik geloof dat het leven niets liever wil dan dat wij voluit gaan leven. Vanuit het besef wie we werkelijk zijn. En als je nog ligt te slapen en dat niet gelooft, dan zul je worden uitgedaagd om ook te gaan zoeken. Als je er niet in gelooft, dan zul je worden getest. 

 

Het ‘ik ben niet goed genoeg-virus’ heerst massaal

Die bull shit verhalen dat je nog niet goed genoeg bent, dat je geen liefde verdient, dat dingen voor jou niet zijn weggelegd zijn absoluut grote onzin. En toch zijn we vaak geneigd dat diep in ons hart te geloven. Zijn we besmet geraakt met dat venijnige Ik ben niet goed genoeg-virus.

“Ik word niet gezien”

“Niemand neemt me serieus!”

“Mijn mening doet er niet toe!”

“Wat kan ik nou?”

Iedereen heeft het recht om van dit saboterende virus te genezen. Ik zie dat echt als een van de belangrijkste missies die wij in ons leven hebben. Dat we gaandeweg ontdekken wie we werkelijk zijn en dat we alle sleutels tot geluk en een fijn leven in onszelf blijken te hebben. 

Dat ‘genezingsproces’ is niet een rationeel proces. Je hebt te maken met je onderbewustzijn. Daar zitten die aannames, verhalen en overtuigingen. Veilig opgeborgen. Vaak al ontstaan in je kindertijd. 

Ik had ze ook. Talloze negatieve en beperkende overtuigingen. Ik schaamde me vroeger zo voor mijn onzekerheid dat ik een soort dubbelleven leidde.

Zo vulde ik het gat op tussen hoe ik wilde overkomen op anderen en hoe ik me werkelijk voelde. En daar word je doodmoe van!

 

Zoveel mensen dragen een masker

Gelukkig kun je dat gapende, energieslurpende gat leren dichten. Je kunt je onvolkomenheden leren accepteren (#primaisperfect), meer zelfvertrouwen opbouwen en steeds blijer worden met jezelf. En gedurende dat proces zul je merken dat je (net als ik) ook weer ruimte krijgt voor je dromen. En dat niet alleen. Naarmate je zelfvertrouwen groeit door te focussen op de mogelijkheden en wat je wilt, zul je ook stappen durven zetten om die dromen te realiseren.

Ik ging allerlei tools en technieken toepassen en wat werkte daar deed ik meer van. Hoe meer ik mezelf daardoor bevrijdde van mijn jarenlang opgestapelde ‘shit’ (verdriet van vroeger, overtuigingen die me vastzetten etc.), des te meer de zon van binnenuit ging schijnen. En zo ontstond de beweging dat ik steeds meer leuke en lichte dingen ging aantrekken in plaats van meer zwaarte, frustratie en tegenslag.  

De Wet van de Aantrekking werkte. Zoals altijd. Maar dit keer op een manier waar ik heeeeeel gelukkig van werd! Toen ik eindelijk had ontdekt wat werkte, hoe en waarom, ging ik het testen en delen met mijn klanten en cursisten en ook zij begonnen te ervaren wat ik had ervaren.

Als iets werkt, wil je het wel van de daken schreeuwen. Want  wat werd ik blij van al die veranderingen die ik voor mijn ogen zag gebeuren in het leven van al die mensen. En nog, iedere dag!

De 4 Magische Vragen Strategie bleek te werken

Zo ontstond afgelopen jaren spelenderwijs mijn 4 Magische Vragen-Strategie.

Met deze 4 vragen train je je brein om steeds meer te zien dat je glas al die tijd al halfvol was, waardoor dingen in je leven beginnen te stromen.

Dit zijn de 4 Magische Vragen die ik mezelf elke week stelde:

1) Wat ging er goed afgelopen week?

2) Waar wil je je komende week op focussen?

3) Waar ben je dankbaar voor?

4) wat als alles mogelijk is?

Nu denk je misschien:

“Ok, got it. Ik ga hier zelf wel mee aan de slag.

Dankjewel Astrid!”

 

Helemaal prima natuurlijk. Maar de vragen op zich zijn niet genoeg.

Het is belangrijk om te beseffen dat het effect van de 4 Magische Vragen ‘m juist zit in het doorgronden en goed leren toepassen van de onderliggende (universele) principes.

Als je dit onder de knie hebt, zal werken met de 4 Magische Vragen ertoe leiden dat je meer en meer leert focussen op wat je wilt en je je steeds minder bezighoudt met de beren en belemmeringen. Wat jouw dromen ook zijn en hoe groot is niet relevant. Wat je aandacht geeft groeit.

En met de 4 Magische Vragen werken betekent: The sky is the limit!”

De 5 onderliggende principes van De 4 Magische Vragen

1. Intentie

Blijf je een onbewuste speelbal van het lot of ga je focussen op een bepaalde uitkomst?

2. Journaling

Mijn tienerdagboeken zijn iets totaal anders dan mijn tegenwoordige journals!

3. Visualisatie

Alles wat je jezelf ziet doen én echt gelooft, is slechts een kwestie van tijd. En dan realiteit!

4. Wet vd Aantrekking

Je trekt aan wat je uitstraalt. Positief denken is niet de sleutel! 

5. Hypnose

Hypnos is Grieks voor slaap. Je moet eerst wakker worden uit je onbewuste patronen!

Zonnige Zomercursus “De 4 Magische Vragen”

Met de Zonnige Zomercursus “De 4 Magische Vragen” waarin ik gebruik maak van bovenstaande 5 principes ga je relaxed en spelenderwijs werken aan het realiseren van je dromen. 

Waarbij je gaandeweg je negatieve patronen afleert en je positieve patronen versterkt. Niet rationeel, maar op onderbewust niveau! Een prachtige vorm van bewustwording en groei op een ontspannen, leuke en lichte manier. 

Wat levert de cursus “De 4 Magische Vragen” je op? 

=> Je wordt wakker uit je dagelijkse sleur en uit je automatische piloot-leven;

=> De kwartjes gaan vallen en je snapt waarom het je eerder nooit lukte om écht structurele veranderingen in je leven te realiseren;

=> Je snapt de principes achter de 4 Magische Vragen en voelt daardoor de motivatie om ze ook écht te gaan gebruiken;

=> Je begrijpt waarom en hoe verandering wél mogelijk is: niet een kwestie van hard nadenken en je best doen, maar slim zijn en de juiste dingen doen;

=> Je leert werken met de tools en ontdekt hoe leuk het is om al direct resultaten te zien door klein te beginnen;

=> Je krijgt steeds meer energie en ervaart meer en meer ontspanning en plezier doordat je geen energie meer blijft verspillen aan dingen die niet werken.

Dit gebeurt met mijn klanten en cursisten:

=> Ze stoppen met tijd te verspillen aan werk waar hun hart niet ligt;

=> Ze worden zich steeds bewuster van hun (vaak onrealistische) verwachtingen van anderen en leren meer en meer te focussen op het geluk in zichzelf vinden;

=> Ze besluiten eindelijk de stap te wagen en voor zichzelf te beginnen;

=> Ze durven uit een relatie te stappen die allang niet meer klopte;

=> Ze durven zich weer open te stellen voor een nieuwe liefde;

 

En dit:

 

=> Ze ontdekken dat het mogelijk is om hun droomhuis te vinden of juist dat verhuizen helemaal niet nodig is om gelukkiger te worden;

=> Ze krijgen een veel betere relatie met hun ouders, hun kinderen of merken dat hun vriendschappen intensiveren;

=> Hun gezondheid gaat met sprongen vooruit omdat ze vanuit liefde voor zichzelf andere keuzes makenen en stress plaatsmaakt voor ontspanning en plezier;

=> Ze beginnen zichzelf meer en meer op de eerste plek te zetten. Zonder schuldgevoel, maar juist met het besef dat je dan de beste versie van jezelf bent. Ook voor de ander.

In het algemeen kan ik zeggen dat ze meer ontspanning, plezier en dankbaarheid ervaren in hun leven:

 • Ze voelen zich niet langer slachtoffer van het leven;
 • Bij tegenslag zien ze eerder ook wat die ervaring ze heeft opgeleverd (groei, wijsheid);
 • Hun zelfvertrouwen neemt toe omdat ze merken dat ze zelf achter het stuur zitten;
 • Ze genieten meer en ervaren meer dankbaarheid, juist ook voor de kleine dingen die juist steeds ‘grootser’ gingen voelen

Kortom: Naarmate ze langer met de vragen werken, worden ze gelukkiger.

Schrijven volgens ‘de 4 Magische Vragen’ werkt écht:

Ik vind het heeeerlijk om te schrijven , dan krijgen de gedachten en onderbuikgevoelens vrijheid om zich te uiten. Heb me nooit gerealiseerd dat schrijven zo bevrijdend is! Ik schrijf 2-3x per week, meestal einde van de dag als kids op bed liggen. Kopje koffie erbij voordat alle huishoudelijke dingen moeten worden uitgevoerd. Vraag 3 focus is mijn favoriet. Aangezien ik graag veel wil helpt het me enorm om te prioriteren.

Anke van Eck

De 4 magische vragen hebben een volledige shift in mijn leven bezorgt. Ben er ong. anderhalf jaar geleden mee begonnen en alles in mijn leven is anders. Nieuwe baan, meer inkomsten, maar ook de dingen die het zelfde zijn gebleven zijn beter geworden… Hoe cool is dat, simpelweg omdat mijn eigen perspectief erop veranderd is.

Miram van der Kraan

Sinds ik de 4 vragen iedere week doe (naast gewoon schrijven wat ik ook heerlijk vind om mijn gedachten los te laten) en ook terugkijk op de periodes ervoor, zie ik mezelf veranderen van negatief naar positief. De angsten worden anders, vooral veel minder, en de dromen verschijnen meer en meer en ik ga me er ook steeds meer naar gedragen en op richten. Het word mij steeds duidelijker wat belangrijk is voor mij en hoe ik mijn leven wil leiden. 

Chantal van den Boomen

Wat krijg je allemaal?

 • Elke 3 dagen ontvang je een mail met de link naar een nieuwe videoles (totaal ca 45 minuten per les);
 • Ik deel met je waar de 4 vragen vandaan komen en waarom ik ze altijd zal blijven gebruiken;
 • Je krijgt via de videolessen heldere instructies en uitleg over de onderliggende principes die maken dat de strategie werkt. Mijn heldere toelichting zorgt voor extra motivatie omdat je ook duidelijker krijgt waarom wat je tot nu toe deed niet werkte;
 • Ik leg de relatie tussen De 4 Magische Vragen en  mijn stokpaardje (de piramide van Hawkins), het energiemodel dat mijn leven en dat van mijn cursisten ingrijpend veranderde;Ik vertel je hoe het komt dat veel mensen ongewild en onbedoeld in hun persoonlijke ‘hel’ blijven hangen;
 • Ik geef extra verdieping en uitleg bij vraag 4, wat ervoor gaat zorgen dat deze beter en sneller gaat werken. Hoe snel en gemakkelijk dromen uit kunnen komen staat en valt met of je deze tip goed toepast;
 • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van een speciale Facebookgroep om samen met medecursisten je vorderingen en ervaringen te delen en elkaar te motiveren; 
 • Ik deel met je welk ochtendritueel mij in tranen bracht (kan jou ook veel brengen!);
 • Ik geef in de lessen ook nadere tips om je verder in deze materie te verdiepen door middel van relevante podcasts en boeken. Uiteraard deel ik alleen dingen die ik zelf ook als superwaardevol heb ervaren. 

Aan het eind van de cursus: alles overzichtelijk op een rijtje

Je krijgt de 4 videolessen steeds via een link in de mail.
Aan het einde van de cursus ontvang je een speciale link naar een aparte cursuspagina, waar je al het materiaal overzichtelijk bij elkaar vindt.
Zo hoef je dus niet al die aparte mails te bewaren, maar slechts 1 link.

Dit is niet alles.

Want ik heb nog 2 supergave bonussen voor je!

– Een van de principes van de cursus is de kracht van hypnose. En het inzicht dat je mag wakker worden uit je negatieve zelfhypnose.

Daarom heb ik als extra 2 tracks aan deze cursus toegevoegd. Om je te ondersteunen in dit proces!

Bonus 1 – Hypnose MP3 I

Bonus 1 is een hypnose track die je kunt gebruiken voordat je gaat schrijven. Deze opname helpt jou om in ‘the flow’ te komen. Om te schrijven vanuit wie je werkelijk bent, niet vanuit je geconditioneerde mind, je kleine ik. Want die ik kleine ik kan niet dromen, maar is vooral goed in piekeren. 

 

De piekeraar wil je dan ook niet laten schrijven.

Nee, juist dat vrije, blije kind in jou willen we aan het woord laten. We willen dat je schrijft vanuit je intuïtie, vanuit je hart, vanuit je Ware Zelf. Zo speels als kinderen ook nog zijn. Die speelsheid, die creativiteit, die dromer, die mag naar boven komen.

Die gaat ervoor zorgen dat je dromen weer helder worden. En… dat je ook stappen gaat zetten om ze te realiseren.

Deze bonustrack kun je zelf downloaden en zo vaak beluisteren als je wilt. Deze is verder nergens verkrijgbaar en hoort specifiek bij deze cursus. 

 

Bonus 2 – Hypnose MP3 II

In videoles 4 besloot ik spontaan een ‘oefening’ te doen, die zo enorm aansloeg bij de live kijkers dat ik heb besloten deze nog een keer apart op te nemen.

Het is een manier die je net als bonustrack 1 helpt om te ervaren wie je bent voorbij je geconditioneerde kleindenkende mind.

 

Ik heb je cursus nog niet bekeken, maar na de hypnose MP3 die je mailde, kwamen er hele bijzondere dingen uit mjn pen die ik écht nooit verzonnen zou heben. Moet het gewoon even laten bezinken. Binnenkort maar weer doen. Benieuwd waar dit me gaat brengen. Heel spannend, maar ook heel leuk!

J.M.

Vrij van de belemmerende overtuigingen en beperkende verhalen die je jezelf continu vertelt en bent gaan geloven. Voorbij de verhalen die je steeds maar weer doen focussen op alle onmogelijkheden. 

Gebruik van de hypnose MP3’s is enorm versterkend voor het effect van het toepassen van ‘De 4 Magische Vragen’. 

Ook deze track is te downloaden en zo vaak te beluisteren als jij wilt. 

 

Zij werken ook met ‘De 4 Magische Vragen’:

Het brengt me bewustwording, luisteren naar mezelf hoe het nu echt gaat, even stil staan in de hectiek van de dag en de deur op een kier zetten voor wat betreft dromen en wensen. Dankbaarheid noteren (dat doe ik wel dagelijks) helpt me de dag positief af te sluiten en te relativeren, er gaat heel veel wel heel goed en ik ben heel blij met wie en wat ik om me heen heb verzameld. Dat brengt me een gevoel van rust en liefde, voor anderen maar ook steeds meer voor mezelf. Het zet mijn gedachten in beweging.

Juul Meijer-Rodenburg

Wat is er veranderd? 

 • Ik denk meer in oplossingen/mogelijkheden ipv in beperkingen
 • een negatieve dag duurt geen hele dag meer want ‘doorbreek’ ik dat met dankbaarheid
 • als er iets uit het verleden getriggerd wordt, ga ik niet meer door de pijn maar blijf ik in het nu en kijk ik wat het mij komt zeggen…
Caroline VG

De vier magische vragen brengen mij het patroon van anders gaan denken. Deze week was ik op een schrijf avond en kreeg ik een opdracht om te bedenken wat ik uit mijn rugzak van het leven wilde hebben. Door de vier magische vragen merkte ik dat ik niet eens wilde gaan schrijven en mijn brein al is ingesteld op wat er allemaal mogelijk is
Karin Roest

Waar en wanneer kun je starten?

 

Waar?
Dit is een online training. Dus je kunt deze volgen waar je wilt. Lekker thuis of juist tijdens je vakantie. Binnen of buiten. Techniek staat tegenwoordig voor niets.

Wanneer?
De cursus is vanaf 7 juli de hele zomerperiode beschikbaar. Dus als je je nu aanmeldt, je binnen enkele minuten les 1 in je mailbox.

Tempo?
De een heeft juist veel tijd en zin tijdens zijn vakantie, de ander minder. Ik heb ervoor gekozen je elke 3 dagen een volgende les te sturen. Je bepaalt zelf of je de cursus misschien in een langzamer tijdstip wil doen. Het materiaal blijft gewoon voor jou beschikbaar zolang mijn website in de lucht is. En ik ga nog lang niet met pensioen! 🙂 

Aanmelden?
Je kunt je gewoon via de knop op deze pagina aanmelden. Je betaalt direct en kunt aan de slag.

“Astrid, dankjewel voor deze cursus. Heel erg waardevol! Ook les 2 weer veel geleerd. Wat je zegt over weer durven dromen zoals kinderen doen..

.

Iedere keer weer word ik zo super enthousiast als ik het ook echt zie en voel. Ik ben hier zo dankbaar voor!

Eva

“Wow, geen gedachten, maar wel veel kleuren en een gevoel van zelfliefde!”

(over de hypnose).

“Wat heerlijk, wat een rust en stilte. dankewel Astrid, voel me nu heel ontspannen!”

(over de hypnose).

Wat zij kunnen, kan jij ook!

Ik doe het wekelijks, soms meerdere keren per week. Het heeft me eerst echt even ziek gemaakt; het is zo’n harde confrontatie met mijn perfectionisme geweest. Maar nu merk ik dat het makkelijker gaat (mn de 4e vraag) dat ik er meer bij mag/ kan voelen en dat creëert meer ruimte. Ik blijf het doen! Heel waardevol
Mayke Ruemkens

Ik doe hem bijna iedere week op papier. Voor het slapen gaan in gedachten even de dag doornemen en bij de dankbare punten even stilstaan. Verder merk ik steeds vaker dat ik ” wat ging er goed” opmerk gedurende de week. Bewustwording is dus in volle gang.

Astrid van der Ham

Ik schrijf ze elke week op in een boekje en stuur ze daarna naar mijn buddy. Ik vind het ontzettend leuk om de 4 vragen van mijn buddy te lezen. Kan eraan zien hoe ze aan het groeien is. Door elke week de 4 vragen te maken merk ik dat ik dankbaarder in het leven sta, bewustere keuzes maken en meer leer te denken in mogelijkheden. Het werkt super positief voor mij

Eef

De zomer is juist perfect voor deze magische, zonnige cursus!

Zomer. Zon. Rust.

De zomerperiode lijkt misschien niet de meest logische tijd om een cursus te starten.

Maar sta juist eens stil bij de voordelen die de zomertijd biedt om het wél juist nu te doen.

 • Vanuit een lichte, zonnige zomer- of vakantievibe is het zoveel gemakkelijker om hiermee aan de slag te gaan. Je hebt nu immers niet al die dagelijkse stress, beslommeringen en verplichtingen die al je energie normaal gesproken opslokken;
 • Je kunt dromen, visualiseren en schrijven vanuit een andere trilling (je energie is vanzelf al hoger dan als je in je dagelijkse routine bent);

Dankzij de zonnige  Zomercursus “De 4 Magische Vragen”

kun je dit spelenderwijs en ontspannen allemaal gaan ervaren.

 De kans is groot dat je juist tijdens je vakantie veel meer zin hebt om met de vragen te werken dan tijdens je drukke dagelijkse leven.

En zelfs met slechts een half uur per week, kun je al enorme sprongen maken!

Als je die tijd niet  denkt te hebben, dan heb je toch geen leven? 

 • In de zomer, in de vakantie voelen we ons vrijer, we lachen en genieten meer en durven meer te experimenteren.
 • Er stroomt meer leven door je heen. Dit maakt het juist nu zoveel gemakkelijker om dankzij deze cursus je brein te trainen hier ook na de zomer beter in te zijn. Het kost juist nu minder moeite om blijvende veranderingen te realiseren in jouw manier van ‘denken’ of beter gezegd dromen!
 • De cursus heeft al resultaat als je slechts eens in de week de 4 vragen doet! Dat kost je een half uurtje per week. 

Pin It on Pinterest