Schijnt de zon wel in jouw leven?

Veel mensen ervaren weinig tot geen ‘zon’ in hun leven. Ik heb zelf ervaren en ook bij duizenden mensen gezien dat dit voortkomt uit de overtuiging dat je jezelf niet goed genoeg vindt.

Je twijfelt aan je bestaansrecht en denkt dat je jouw plek moet bewijzen. Je voelt je vaak niet écht gehoord en gezien.

Mijn boek PRIMA is Perfect geeft handvatten om je

  1. Bewuster te worden van dit gedrag, dat je gelukkig af kunt leren.
  2. Krachtige oefeningen om je goed te leren voelen over jezelf.

Omdat zelfhulpboeken bijna niemand brengen wat hij of zij hoopt, besloot ik een online programma bij het boek te maken. PRIMA is Perfect online helpt je de tools uit het boek echt eigen te maken.

Na het online programma PRIMA is Perfect ontstonden meer programma’s. In maart 2019 besloot ik ze voor het gemak en het overzicht allemaal samen te brengen onder één dak. Zo ontstond De Zonnebank. 

Zonnebank 1.0

Tussen maart en september 2019 is De Zonnebank gevuld met al mijn online programma’s en aanvullingen om jou te helpen steeds vrijer en zonniger in het leven te leren staan.

=> Online programma’s:

  • Basiscursus Perfectionisme Loslaten
  • PRIMA is Perfect
  • PRIMA is Perfect Advanced
  • De 4 Magische Vragen

Meer informatie over deze programma’s vind je op deze pagina. 

=> Thema Masterclasses (o.a.)

  • Over burnout: “Is burn-out bullshit?
  • Keuzestress, faalangst en onzekerheid bij tieners
  • Ondernemen vanuit Je Ware Zelf

=> Registraties van sessies met Zonnebankers

Van tijd tot tijd neem ik een online sessie met een Zonnebanker op om deze te delen binnen De Zonnebank. Het is namelijk super waardevol om te leren van de inzichten en/of doorbraken van anderen.

=> Zonnebank Facebookgroep

Zonnebank 2.0 Minder doen, meer zon!

Hoewel De Zonnebank heel enthousiast werd ontvangen en ik steeds duidelijker de potentie voelde van deze bijZONdere plek, ontbrak er iets wezenlijks.

Er waren veel enthousiastelingen, maar ook mensen die afhaakten. Omdat ze er niet aan toekwamen om met de trainingen aan de slag te gaan. Tja… we hebben allemaal natuurlijk al een druk leven. Je moet er wél echt ruimte voor creëren. Maar wat als het traditionele leren jou helemaal niet op het lijf is geschreven?

Daar heb ik over nagedacht en ineens viel het kwartje: Less is More. Leren aan hand van het volgen van de online programma’s is een fantastische manier. Maar niet iedereen vindt dat even fijn of heeft daar elke week voldoende tijd voor. Gelukkig weet ik uit eigen ervaring dat je jezelf en daarmee je leven ook kunt transformeren op een totaal andere manier. Door juist minder te doen en meer gewoon te zijn. Door te ontvangen. Net zoals wanneer je in de zon ligt. Niets doen en toch opgeladen worden. Ff chillen! Zonder schuldgevoel. En dan weer verder gaan waar je was gebleven. En toch anders. Meer ontspannen.

Leren is leuk, maar als het een moeten wordt, verdwijnt je plezier natuurlijk als sneeuw voor de zon. Ik besloot daarom een aantal nieuwe elementen toe te voegen aan De Zonnebank. zodat je op een ontspannen manier toch wel degelijk effect merkt van het Zonnebanken. En dan heb ik het over de maandelijkse Vraag maar Raak webinars en  ‘De Maandelijkse Magische MP3’s. 

=> Nieuw: De Maandelijkse live ‘vraag maar raak’-webinars

Tijdens deze webinars beantwoord ik vragen van Zonnebankers (over de verschillende trainingen of meer algemeen). Het is niet van belang dat je de trainingen volgt, je kunt ook gewoon je algemene vragen stellen. Dus over dingen waar jij in het dagelijkse tegenaan loopt. 

=> Nieuw: De Maandelijkse Magische MP3’s

Elke maand ontvang je als Zonnebanker per mail een gloednieuwe Magische  MP3. Thema’s als Zelfvertrouwen, Ontspanning, Dankbaarheid, Vitaliteit, Overvloed, Vergeving etc.  helpen je om deze energie in je systeem te verankeren. Het thema van de maand staat van tevoren niet vast.

Mijn Magische MP3’s werken rechtstreeks in op jouw onderbewuste. Je hoeft niet langer op wilskracht te veranderen, het kan veel gemakkelijker. Dit soort MP3’s hebben al duizenden mensen enorm geholpen. En hoe heerlijk dat je niets hoeft te doen om hiervan te genieten, alleen maar ‘ontvangstmodus’ aan! 

Uitleg en rondleiding Zonnebank 2.0

Dus De Zonnebank is nog zonniger geworden! Ben je benieuwd naar de achtergronden,  inhoud en wil je graag een virtuele rondleiding?

Bekijk dan het webinar via de knop hieronder. Ik begin vanaf ca minuut 60 concreet met de rondleiding. Daarvoor leg ik vooral uit wat je in De Zonnebank leert, wat mijn doel is met deze online academie en wat deze voor je kan betekenen. 

Pin It on Pinterest