I am not your guruEigenlijk wilde ik ‘m al dolgraag zien voor de zomervakantie, zodra hij uit was. 

Maar dat heb ik uitgesteld. Want hij is alleen te zien via Netflix. En dat had ik niet.

Maar speciaal voor deze fantastische film heb ik een proefmaand Netflix genomen. En – tot groot verdriet van de kinderen – ook meteen weer opgezegd.

Dat kan en kost niks! 

Zodat ik afgelopen zaterdag klaar zat, samen met een vriendin die nog nooit van de film had gehoord.

Vanaf het eerste moment zag ik al dat zij gegrepen werd. Gaaf! Ik ook, maar dat wist ik van tevoren al. Want ik wist wél waar ik aan begon.

En na een half uur liet mijn man de Olympische Spelen voor wat ze waren en kwam er ook bijzitten. Ik had wel gezegd:

“Ik zou het leuk vinden als je meekijkt, want dit wordt geweldig!”

maar verder heb ik niet  meer aangedrongen. Want ik weet inmiddels na bijna 16 jaar huwelijk dat dat averechts werkt, haha.

 

Wat hield ons bijna 2 uur ademloos aan de buis gekluisterd?

 

De documentaire I am not your guru van Tony Robbins. 

Zoals je misschien (nog) wel weet, ben ik in april van dit jaar naar Londen geweest, naar zijn seminar. Ongelofelijk vond ik dat. Het heeft me enorm veel gebracht.

Een jaar of 10 geleden kwam ik Tony Robbins op het spoor. En het is echt niet gek dat mensen zeggen dat hij de beste coach van de wereld is.  I agree!

 

Waarom je moet gaan kijken? Dat kan ik niet goed uitleggen. Niet op een manier die recht doet aan wat het is.

 

Zo snel kunnen levens compleet veranderen!

 

Je zult vast zien dat je er heel veel in gaat herkennen. Dat er kwartjes gaan vallen. Dat je inzichten krijgt. Je gaat doorbraken zien bij mensen waarvan iedereen denkt: Hopeloos geval,  kansloos! Of: Wat deze persoon heeft meegemaakt is onmenselijk, daar kom je nooit overheen.

Het zijn echt levensveranderende doorbraken en transformaties waar je stap voor stap getuige van bent.  Live interventies met mensen uit het publiek. En de voorbeelden die je ziet, zullen je misschien ook aan het denken zetten over je eigen leven.

Want ze bieden je een nieuw perspectief.

 

Jouw huidige kijk bepaalt jouw mogelijkheden

Je leeft nu natuurlijk volgens jouw (huidige) waarheid. Maar als je dit leest, is de kans groot dat je leven niet helemaal is zoals je het misschien zou willen hebben.

 

Als dat zo is, kun je proberen je gedachten te veranderen vanuit je huidige overtuigingen en visie. Dat gaat je waarschijnlijk niets opleveren.

Maar nieuwe informatie, van buitenaf, kan maken dat er bij jou van binnen ook van alles gaat gebeuren. En deze film knalt bijna uit elkaar van de inspiratie.

 

Dit verandert sowieso iets – dat kan bijna niet anders!

 

Mijn vriendin stond op als een ander mens. Ik ook. Mijn man ook. Dat gebeurt in feite altijd als je weer iets nieuws hebt gezien. We zijn nooit dezelfde als wie we waren.

 

Maar veel mensen realiseren zich dat niet. Omdat ze steeds maar in dezelfde denkpatronen blijven ronddraaien. En ja, dan blijf je natuurlijk dezelfde resultaten krijgen.

 

Ga je het doen? Ga je kijken?

Ik wel. Ja, nog een keer.

En nog een keer. Mijn proefmaand loopt pas af op 9 september!

 

Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!

 

Laat je het hieronder weten? En deel dit artikel met je netwerk zodat nog veel meer mensen zich kunnen laten inspireren! Want we kunnen veel meer (veranderen) dan we denken!

En als je dat ziet gebeuren bij mensen zoals jij en ik, dan geloof je het vaak pas echt.

 

De trailer van de film vind je hier. (NO WORRIES, VIA NETFLIX IS HET ONDERTITELD!) 

(En zeg nou niet te snel: “Veel te Amerikaans!” Zo reageerde mijn vriendin ook. Maar na een paar minuten zat ze vastgeplakt! Dus prik daar alsjeblieft even doorheen!)

 

 

 

Pin It on Pinterest