Doe jij mee met de DeZENber Challenge?

Je breekt je hoofd over de perfecte cadeaus in de schoen of onder de boom (misschien zelfs beide!)
Je voelt de stress om alles op tijd af te hebben.
Wel of niet surprises? En dan die gedichten!
Het menu voor kerst, de tafelschikking.
Wat doen we dit jaar met de boom? En met (schoon)moeder?
De kinderen zijn sinds Sint Maarten alweer overprikkeld!

Zucht! Vrede op aarde, maar niet in jouw hoofd?

Je hebt (misschien zonder dat je het doorhebt) last van Haast, Schuldgevoelens en Verwachtingen. De kans is groot als je ‘gewoon doorgaat’ net als altijd, deze feestelijke maand uitloopt op een slopende aaneenschakeling van teleurstellingen.

Lig je straks in januari met een griep in je bed omdat je het uiterste gevergd hebt van je immuunsysteem.

Lieve jij, dit kan echt anders!

Als jij december graag weer wilt ervaren als een maand waarin licht(heid) en liefde centraal staan, dan heb ik iets voor jou…

De DeZENber Challenge!

Wat is dat?

Uiteraard ga ik je niet extra belasten. Ik ga je juist leren hoe je jezelf kunt ONTlasten deze DeZENbermaand.

.

? zodat je tussentijds op adem kunt komen;

? zodat je beter voelt wat jij nodig hebt en daar ook ruimte aan durft te geven;

? zodat je je meer ontspannen voelt tijdens (verplichte) borrels en diners en geen ergernissen hoeft in te slikken; 

? zodat je meer aandacht en verbinding voelt met je geliefden en tijd hebt voor de dingen waar het écht om gaat in het leven.

? zodat je je van binnen zoveel lichter voelt en zelfs écht een vredig, kalm gevoel kunt ervaren.

 

Ik gun jou dat je nu eens niet voor iedereen klaarstaat en jezelf voorbij holt, maar dat je jezelf als uitgangspunt neemt. Dat je voelt dat je meer tijd kunt nemen. Om te genieten. Met aandacht voor jezelf. Je geliefden. En voor de dingen waar het écht om gaat in het leven.

En als je dat zélfs in december hebt leren doen, dan ga je zo anders het nieuwe jaar in! Dan begin je straks zoveel frisser en energieker aan 2020.

Gratis audiobook alleen dit weekend!

Zo’n beetje iedereen die ik ken, verlangt naar meer verbinding, eenvoud en rust. En weet ergens heel goed dat geluk vooral daarin zit en niet in meer spullen en meer drukte. Waarom maken we ons dan toch zo druk? Vooral in deze tijd van het jaar?

Omdat je brein zo geprogrammeerd is. En dat kun je niet zomaar stoppen. Dat is niet ineens voorbij. Maar je kunt het wel herprogrammeren. Zodat je meer Rust, Aandacht en Tijd hebt en ervaart voor wat er echt toe doet. Ook in december, juist in december.

Heb je mijn gratis audiobook al beluisterd? Dan snap je veel beter wat er nodig is om van overleven naar leven te gaan en van een hoofd vol sh*tgedachten naar een staat van veel meer ZEN. En ook hoe de deZENber Challenge je kan helpen om hier in slechts een maand tijd heel veel in te bereiken.

December lijkt onhandig qua timing. Maar dat is jouw beleving. Ik wil je laten ervaren dat je juist in drukke tijden heel eenvoudig kunt leren schakelen naar een lagere versnelling. Meer rust, meer tijd, meer verbinding. Wat een verademing, toch?

Wat krijg je als je meedoet?

 

  • Deelname aan de DeZENber Challenge van 1 tot en met 31 december in De Zonnebank. Dit is de plek waar ik al mijn online programma’s heb ondergebracht en waar ik de leden van mijn online academie coach.
  • Inspiratie en motivatie zodat je helder hebt waarom we doen wat we doen. En heel veel concrete technieken en tips via opdrachten, video’s en mp3’s. Elke dag even naar het materiaal van de dag. Of je er vervolgens 5 minuten of 2 uur per dag mee aan de slag wilt, dat is aan jou.
  • We doen het samen met 100+ andere deelnemers, dus dit stimuleert enorm.
  • Toegang tot de speciale Facebookgroep en/of het Forum.

Bonus 1

Een hele maand gratis toegang tot al het Zonnebankmateriaal. Online trainingen, video’s en diverse mp3’s. Te veel om op te noemen.

 

Tijdens de Challenge maken we ook regelmatig gebruik van materiaal uit De Zonnebank. Voor een indruk wat je er kunt vinden, check deze pagina.

Bonus 2 – Magische MP3 Trust / Ik vertrouw

Elke maand krijgen alle Zonnebankleden een Magische Hypnose MP3 cadeau. Deze is normaal te koop via mijn webshop voor 50 euro. Deze maand is dat Trust / Ik vertrouw. Hiermee train je jezelf te verbinden met je hart en je intuitie.

De magie zit ‘m in de combi van hypnose mp3 met de afgestemde tekening van Jenny Hoekstra. 

Bonus 3 Magische MP3 De Hele Olifant

Als je je uiterlijk zondag 1 december 2019 21.00 uur aanmeldt (yep, ik ben weg, dus de actie loopt nog 6 uur langer door!), krijg je bovendien nog een extra Hypnose MP3 cadeau, te weten: De Hele Olifant. Hiermee train je je brein om weerstand los te laten en open te staan voor veranderen en versneld leren.

De magie zit ‘m in de combi van hypnose mp3 met de afgestemde tekening van Jenny Hoekstra.

 

Afgelopen donderdagochtend zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Ik voelde me emotioneel en zat vast voor mijn gevoel. Ik wilde een tekst schrijven maar er kwam niks.

Ik ging naar de online zonnebank van Astrid Davidzon en luisterde naar een Magische MP3. Binnen 5 min was mijn energie geneutraliseerd en 5 minuten daarna voelde ik mij weer on top of the world! Echt zo geweldig! En die tekst stond in een paar tellen op papier.

Wil jij ook zulke snelle energie shifts ervaren? Grijp dan deze unieke kans ❤️

Jenny

Wil je na de Challenge lid blijven van De Zonnebank, dan hoef je niets te doen. Voor 60 euro per maand loopt je lidmaatschap door en blijf je onbeperkt toegang houden tot alle content van De Zonnebank

Besluit je na december geen lid te worden? Dan kun je heel eenvoudig een mailtje sturen naar support@zoninjeleven.nl. en je zit helemaal nergens aan vast. We zullen dit expliciet aan je vragen, dus het lidmaatschap loopt niet zomaar ongevraagd automatisch door. 

Ik hoop je op 1 december te zien bij de DeZENber Challenge.  

Zonnige groet,

 

Astrid Davidzon: “Leef hoofdzakelijk vanuit je hart!”

Ondernemer, spreker, hypnotiseur en auteur van PRIMA is Perfect.

Jarenlang heb ik als ‘breinbemiddelaar’en hypnotherapeut mensen met overdreven perfectionisme en faalangst begeleid. Deze mechanismen liggen vaak aan de basis van allerlei mentale en fysieke problemen, waaronder depressie, burn-out, angstklachten, verslavingen en talloze lichamelijke klachten en ziektebeelden. 

Ik vind het belangrijk dat we stoppen met ‘praten’ en proberen gedragsveranderingen te bereiken door een rationele aanpak. Waarom? Omdat de echte problemen in het onderbewuste zitten. Wat jij wérkelijk gelooft, maakt dat jij doet wat je doet. En wat jij wérkelijk gelooft is al tussen 0 en 7 jaar in jouw onderbewustzijn geplant als zaadje. Weet jij nog wat dat is en hoe het er kwam? Vast niet! Dus dan is praten over oorzaak en oplossing net zo zinloos als zoeken naar een speld in een hooiberg. 

Wat ik als hypnotherapeut jarenlang deed in 1-op-1 sessies doe ik nu voor grote groepen en online. Ontspannen en spelenderwijs doordringen tot jouw onderbewuste patronen en overtuigingen. In een groep werkt mijn aanpak en ook online voel je het effect an mijn energie. Je hoeft niet te begrijpen hoe dat kan. Ervaar gewoon zelf hoeveel vrijer en beter je je voelt als je jouw onderbewuste openstelt en mij jouw negatieve zelfhypnose helpt doorbreken!

Pin It on Pinterest