dt-101Wow….. ik voel nu ZOOOOO sterk de urgentie om in het niet meer aarzelen, maar DOEN te stappen.

Niet normaal! Dat dit vandaag (9 november) gebeurt (Trump for President) is misschien wel waarop we al die tijd hebben gewacht.

We hebben veel te lang gewacht op ‘toestemming’ om te mogen gaan staan voor wat we diep van binnen allang voelen. Op een groen licht, de goedkeuring van iemand, whatever. Maar dat gaat niet komen.

 

De perfecte tijd bestaat niet. En als ie al bestond, dan is het NU!

We hebben alles maar gewoon laten gebeuren. “Iemand anders gaat wel opstaan, gaat het vuile werk wel opknappen.” Maar zo werkt het dus niet. Daardoor heeft kunnen gebeuren wat nu gebeurt.


Je kunt niet verwijtend wijzen naar Amerika, want eerlijk, wij hebben hier toch ook enorme problemen! Het klopt hier ook niet! Laten we dat ook eens onder ogen gaan zien.

Als dit geen eye opener is, dan weet ik het ook niet meer.

Het zindert gewoon helemaal van binnen en ik weet dat heel veel van jullie dit ook voelen. De kunst is nu niet te kiezen voor de ANGST, de VERLAMMING, de VERWIJTEN, maar focus op wat je WILT.

Kom ik weer met mijn paradepaardje, de levels of consciousness van David Hawkins.

 

Sinds ik dit model ontdekte, snap ik alles zo veel beter.

Menselijk gedrag, ontwikkelingen in de wereld, wat je uitzendt, krijg je terug. Wat jij ervaart in jouw wereld, is een afspiegeling van waar jij zit, qua niveau van bewustwording. Kijk zelf maar eens in het model hieronder:

 

 

levels-of-consciousness

 

Waar in deze piramide (linkerzijde) zit jij meestal? En, belangrijker, waar WIL jij zitten qua energie?

Hoe kies jij te reageren op wat er gebeurt in de wereld? En kijk eens wat dat je oplevert (rechterzijde)?

Help jij met hoe jij je doorgaans voelt de wereld naar meer bewustzijn of geef je onbewust meer kracht aan de angst, aan het donker?

Ik weet het wel! Ik kies voor wat ik wil, ik blijf rustig, in vertrouwen en verzamel al mijn moed om te doen wat IK kan doen!

 

Wil je meer uitleg over dit model?

Het is zoooo verhelderend!

Zet dan vrijdag 18 november 12.00 uur in je agenda! Dan geef ik via Facebook Live een 12-uurtje hierover! (Like alvast mijn pagina, dan mis je de uitzending niet, want je kunt m dan ook altijd later terugkijken: FB pagina Zon in je Leven)

 

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest