Als jij moeite hebt met het sluiten van deuren, is de kans groot dat je onnodig blijft hangen in een situatie waar je eigenlijk allang uit wilt.

Er is geen andere manier. Helaas. Om verder te komen, zul je bepaalde deuren moeten sluiten. En dat is wat de meeste mensen tegenhoudt. Want ze focussen zo op de gevolgen van het sluiten van de ene deur, dat ze geen oog en dus geen aandacht hebben voor alle kansen en mogelijkheden die achter nieuwe deuren verstopt zitten.

En ja… ik snap dat. Want ook ik was vroeger als de dood om een deur te sluiten, voordat ik wist wat er ging gebeuren. Eerst zekerheid. Eerst de garantie dat het allemaal goed komt. Eerstdie bevestiging. Eerst een goed gevoel!

Dat laatste. Daar gaat het vooral om. Eerst een goed gevoel. Of in ieder geval, een gevoel van vertrouwen. Als dat gepaard gaat met een vleugje spanning, is het niet erg. Maar dat goede gevoel, dat hebben de meeste niet. Als je nieuwe mogelijkheden wilt leren onderzoeken en kansen wilt leren pakken, kun je dan ook beter niet kijken naar de meeste mensen om je heen. Want waarschijnlijk zijn die net zo bang en aarzelend als jij. En als ik vroeger was.

Sinds ik mijn podcast maak, is het me nog duidelijker geworden hoe heerlijk ik het vind om te merken dat alleen al door het delen van mijn eerlijke verhalen, andere mensen gaan doen wat ik ook heb leren doen de afgelopen jaren. Stappen zetten! Ze voelen iets kriebelen. Er komt hoop. Er komt wat meer moed. Ze willen aan de bak. Veranderen. Aan de slag. Ze erkennen dat ze vastlopen. En ze zijn blij om te ontdekken dat ze niet de enige zijn met twijfels en onzekerheden.

Heb jij dit ook gemerkt? Zit jij ook in dit proces? Dan wil je behalve de kriebels voelen, misschien ook wel concreet aan de slag. En dat kan!

Vanaf 1 maart staat de deur open!

 

Vanaf vrijdag 1 maart heb ik namelijk een hele grote deur openstaan. De deur naar mijn nieuwe online academie. De Zonnebank.
Hier vind je al mijn online programma’s, die afgelopen 3 jaar honderden mensen hebben geholpen om deuren te sluiten en andere te openen.

Wow. Wat een veranderingen heb ik mogen zien gebeuren. Wat ongelofelijk gaaf wat er allemaal mogelijk is als mensen van binnen beginnen te voelen wat ze écht willen en dat combineren met de moed om stappen te nemen. Stappen die ineens wél haalbaar voelen, omdat….. hun gevoel verandert. En weet je… Daar draait het dus om. Een goed gevoel.

Wil jij ook besmet worden met deze vitamine D(avidzon) in mijn Zonnebank? Dan is vrijdag 1 maart echt de meest perfecte dag om jezelf een enorm plezier te doen.

Instappen kan t/m 11 maart, maar alleen 1 maart introductiekorting!

Want word je op 1 maart lid, dan betaal je maandelijks 37 euro in plaats van 49,50 euro.
Je hoeft niet voor een jaar te tekenen. Je betaalt steeds voor 1 maand. En als je het niet meer leuk vindt, dan zeg je gewoon op en zetten we je abonnement direct stop.

Want hé, ik wil het graag zonnig houden binnen de Zonnebank en alleen maar mensen binnen hebben die er plezier aan beleven bezig te zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Geen zeurkousen en uitstellers die van plan zijn ‘ooit’ hun leven serieus te nemen.

Immers: Er is alleen NU! Hét leven en dus ook jouw en mijn leven is NU!
Dat heb ik afgelopen jaar weer meerdere keren op pijnlijke manier mogen ervaren.

Wil jij ook deze aanbieding ontvangen? Meld je dan vandaag nog aan voor de speciale maillijst, dan krijg je op 1 maart de aanbieding in je mailbox.

De deuren van de Zonnebank staan dus wijd open tussen 1 en 10 maart, want op 11 maart begin ik met mijn eerste wekelijkse live webinars en dan wil ik de groep even houden zoals hij is.
Ik weet nu nog niet wanneer de volgende gelegenheid is om lid te worden.

Als jij dit helemaal voelt en ook wilt leren JA te zeggen tegen nieuwe mogelijkheden in je leven, meld je dan nu aan. Dan zie ik je vanaf 1 maart graag in de Zonnebank!

Nog een deur die sluit: Ik ga uit huis!

Zoals ik deze week al eerder mailde, is deze week voor mij extra spannend, want ik sluit nog een deur.

Ik ga uit huis!

Hoe dat precies zit, vertel ik je in mijn podcast van zondag 3 maart.
Wil je deze beluisteren zodra hij online staat, meld je dan even aan via deze link, dan krijg je voortaan de podcastmeldingen totdat je je weer afmeldt.

 

Pin It on Pinterest