Sinds half oktober ben ik bezig met een nieuwe challenge. Ik hou ervan mezelf elke keer opnieuw uit te vinden en dit keer doe ik dat behoorlijk rigoureus. Een behoorlijke fysieke uitdaging in combinatie met een prachtig traject, wat veel losmaakt, oplost en oplevert.

Ik ga hier komende tijd veel van delen in mijn Zonnebank. En bij hoge uitzondering bied ik je vandaag de mogelijkheid om mee te komen doen. Want de tijd waarin we nu zitten, vraagt erom om onszelf opnieuw uit te vinden. Vanuit ons huidige bewustzijn, kunnen we niet verder. We mogen echt een stap zetten. En ik zou  het een eer vinden als ik jou daarbij mag begeleiden.

Shownotes #103

Help! Ik blijf mezelf saboteren en ben slecht te motiveren, wat nu?

De video waarnaar ik verwijs in de podcast, eigenlijk speciaal gemaakt voor mijn huidige Zonnebankers is deze:
https://youtu.be/ZOxDq0ptsyU

Durf jij het avontuur aan te gaan?

Kijk om je heen. Wat zie je? Ik zie de laatste stuiptrekkingen van een wereld waarin angst domineert en nog steeds regeert. 

Wil jij daarin blijven hangen? Dat is wat gebeurt als jij zo gemanipuleerd en gehersenspoeld bent dat je niet meer bij je gevoel kunt en niet meer voor jezelf kunt denken.

Dan kies je niet voor jezelf, maar voor ‘veiligheid en controle’.  Dat is de wereld van de persconferenties.

Niet mijn wereld. Voor mij klinkt deze wereld namelijk bepaald niet liefdevol, hartverwarmend of opwindend. Het is een wereld van uitsluiting en veroordeling, onder het mom van veiligheid en samen. Maar het klopt niet voor mij. Het voelt voor mij niet goed.  

Ik wil meer dan overleven. Overleven is synoniem voor stress en ziekmakend. Ik wil meer dan ‘niet ziek worden’ en me continu focussen op wat ik niet wil. Daar word ik schijtziek van.

Stap in de Rol van je Leven!

Ik wil Leven met een grote L van Levenslust. Vanuit Vrijheid, in Verbinding en met onnoemelijk veel Plezier bij alles wat ik doe. En ik ben mezelf zo dankbaar dat ik jáááren terug al de beslissing heb genomen dat de maat vol was. Aan deze kant van het hek is het gras écht veel groener. Onbekend … I love it! 

Het avontuur roept. Ook jou?
De deuren van De Zonnebank zijn tijdelijk open, tot woensdagavond 4november. En ik zet heel graag het hek voor je open.

Nieuwe invalshoek Zon in je Leven podcast:

Voor vrijdenkers, dwarsdenkers, doordenkers, kritische denkers, ruimdenkers en  gewoon nieuwsgierige en open minded mensen, die verder durven denken en kijken dan hun neus lang is. 

Sinds 1 september maak ik Zon in je Leven podcasts nieuwe stijl.
Korter. Vaker. En meer uitgesproken.

Ik noemde het vooralsnog gekscherend: de podcast voor ‘enge mensen’.
Wat ik daarmee bedoel is: mensen die niet bang zijn om zich open te stellen voor andere ‘waarheden’. Mensen die nieuwsgierig en onderzoekend zijn. En erkennen dat het kan zijn dat dingen anders zijn dan ze altijd hebben gedacht. Die het aandurven om het oude los te laten en zich te laten verrassen door het nieuwe. Want loslaten betekent voor velen: ANGST. Maar voor mij betekent het juist: Nieuwe mogelijkheden.

En ik hou zo van de mensen die dit ook toejuichen. Ik heb al jaren een zwak voor mensen die durven te (leren) denken in mogelijkheden en nieuwe avonturen. Want het leven is toch veel te mooi om op de automatische piloot ‘af te draaien’?

Misschien wil jij graag zo iemand zijn, maar durf je nog niet zo goed. Dat is volkomen logisch en normaal. Ook voor jou maak ik deze podcast. Want laten we eerlijk zijn, je moet tegenwoordig behoorlijk moedig zijn om te delen wat je écht denkt. Voor je het weet word je publiekelijk afgemaakt.

Met mijn podcast wil ik je helpen om steviger in je schoenen te staan en te beseffen: Ik ben helemaal niet gek. Ik behoor gewoon tot een minderheid met een stevige andere kijk op de wereld. En dat je dat helemaal leert te omarmen. Hoe cool zou dat zijn?

Ik kijk ernaar uit om een familie te bouwen met mensen die zich hier thuis voelen. Doe je mee? Meld je dan nu aan voor deze Community! Want als trouwe of nieuwe luisteraar ga ik jou komende tijd in de watten leggen. 

Pin It on Pinterest