2020 loopt ten einde. Wat een jaar. Waar velen zich focussen op wat het allemaal heeft gekost en hoe moeilijk het is geweest, overheerst bij mij (gek genoeg?) dankbaarheid. Ik heb dit jaar veel gegeven, veel gedeeld en veel ontvangen en geheeld.

En daarom voelt het nu ook als heel passend om deze decembermaand flink uit te pakken.

Jij als trouwe of nieuwe luisteraar maakt kans op een prachtige kalender voor 2021, Back to Nature. Ik heb er maar liefst 12 ingeslagen. En… het boekje waar ik in #105 over sprak, Uiteindelijk komt alles goed van Christina von Dreien. Ik realiseer me nu pas dat ze Von Dreien heet. Heb ik er daarom 3 gekocht? Eentje voor mezelf en die andere twee.. misschien gaat die wel naar jou?

In deze aflevering vertel ik je hoe je kans kunt maken op een van deze prijzen. En… ik vertel je ook hoe ik mijzelf eindelijk en meer en meer durf te zien. En dat zou jij ook mogen doen… Gewoon, omdat je het al bent, of je het nu gelooft en voelt of niet.

Veel luisterplezier!!!

ACTUEEL

Decembermaand Prijzenmaand!

Back to Nature kalender 2021 (12 stuks)

Ook dit jaar heeft Jenny Hoekstra (van de prachtige afgestemde tekeningen bij mijn Magische Hypnose MP3’s weer een jaarkalender gemaakt.

Ik heb besloten er 12 te verloten onder de deelnemers aan mijn winactie.
Hoe en wat? Dat vertel ik je in podcast 106.

Uiteindelijk komt alles goed (2 stuks)

Begin november verscheen het 4e boek van Christina von Dreien. In dit deel vertelt Christina hoe we zelf een volmaakte wereld kunnen scheppen.
Immers, wij zijn geen slachtoffers, maar eindeloos krachtige goden en godinnen

We zijn alleen onze ware natuur vergeten en diep in slaap gesukkeld. Het gevolg: Een wereld in onbalans, diep verdeeld en voor velen een pijnlijke plek.
Dat kan anders. Christina laat je zien en voelen dat het terecht is om te leven vanuit het volste vertrouwen dat alles uiteindelijk goed komt.

Ik verloot 2 exemplaren in december! Check podcast 106!

Sluit je aan bij de Zon in je Leven Podcast Community en ontvang dit audiobook

PRIMA is Perfect
Jij bent Perfect
En als je dat leert v o e l e n
Schijnt de Zon
Iedere dag!

Zo start ik meestal mijn podcast. Sinds juni 2018 maak ik vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering, soms vaker. Ik vind het belangrijk om je te doen beseffen dat alles staat en valt met echt durven voelen wat er in je omgaat. Onder ogen durven zien dat je last hebt van angst en onzekerheden (perfectionisme). Dat leren voelen. En daar helemaal oké mee leren zijn. Voor velen een enorme uitdaging! Want we worden geprogrammeerd om vooral vanuit onze ratio te leven en onze gevoelens en emoties te begraven. 

Ik laat jou graag via mijn persoonlijke verhalen en ervaringen zien (of beter gezegd horen in dit geval) op hoeveel vlakken jij het jezelf moeilijk maakt in je leven. En hoe het anders kan.

Wil jij al luisterend bewuster worden? Zowel van jezelf, wie jij bent, maar ook van wat er momenteel allemaal speelt in de wereld en wat jouw plek binnen dat geheel is?  Abonneer je dan nu op mijn podcast en mis geen aflevering!

Astrid vertelt vanuit eigen ervaring en opgelopen ‘averij’ wat maakt dat het nét is alsof er een bekende tegen je praat. Helder, verrijkend en boeiend, temeer omdat de benadering vanuit een bepaalde (zoekende) gelijkwaardigheid wordt ingesproken. Niet vanuit ‘de juf vertelt’. Een gezamenlijke zoektocht die gedurende het leen op elk moment bijgesteld kan worden. 

Helena

Pin It on Pinterest