Onlangs plaatste mijn collega-hypnotherapeut Yvette Rooding uit naam van nog een heel aantal collega’s een verhelderend stuk op Facebook, getiteld: Een zaal vol naakte mensen.

In deze podcast lees ik deze tekst helemaal voor, want ik onderschrijf de inhoud ook. Het is belangrijk om te beseffen dat je met NLP-tools en hypnose technieken hele mooie dingen kunt doen voor mensen, maar dat diezelfde instrumenten ook ingezet kunnen worden om angst te zaaien of mensen te controleren. En dat is wat een aantal collega’s en ikzelf ervaren in de huidige tijd en door de manier veel technieken nu worden gebruikt.

Als je die kennis niet hebt, is het moeilijk om dat te zien. Vandaar vandaag deze tekst. Want het maakt in onze ogen niet uit wat jouw standpunt is, als je maar de gelegenheid hebt om bewust te kiezen voor wat voor jou goed voelt. En helaas is dat veel minder vaak het geval dan je nu misschien nog denkt.

Veel luisterplezier!!!

Shownotes #107

De volledige tekst kun je ook nalezen via deze pagina:
https://www.viruswaanzin.be/post/een-zaal-vol-naakte-mensen

Ik ben heel benieuwd naar je reactie op de tekst van Yvette. Ik lees het graag onderaan deze pagina.

Plato’s allegorie van de grot:

Kraak je brein open met de Magische Hypnose Audio De Hele Olifant (deze week van 50 euro voor 10 euro):

Deze Hypnose audio is gebaseerd op de parabel uit een oud Soefi-verhaal (uit ca 12e eeuw) en helpt jou meer open minded te worden.
Iedereen heeft zijn eigen waarheid. Na het beluisteren van de podcast van vandaag kun je je afvragen in hoeverre dit trouwens jouw eigen waarheid is of dat je gemindcontrolled bent. Als je heel erg overtuigd bent van jouw waarheid, kan dat op den duur leiden tot het verlies van verbinding. Immers, wie zegt dat wat jij voor waar houdt, ook écht de absolute waarheid is? En hoe voelt het om zo halsstarrig aan een bepaalde visie te willen vasthouden? Ontspannen of verkrampt?

Dat laatste is ronduit ongezond en heeft niet alleen negatieve impact op jou en jouw welzijn, maar bijvoorbeeld ook op jouw relaties. Wil jij meer open minded worden? Leren om ook dingen van een andere kant te bekijken? Je leren open te stellen voor verandering? Deze audio gaat je hier absoluut bij helpen. Beluister m zo vaak je wilt en ervaar elke keer weer nieuwe inzichten.
Je kunt deze audio vandaag bestellen voor 10 ipv 50 euro!
Je ontvangt dan ook de speciale tekening van Jenny Hoekstra die de werking van de audio versterkt. Jenny’s tekeningen versterken namelijk de werking van mijn audio’s. Ze zijn er energetisch volledig op afgestemd.
Klik hier voor meer informatie en om deze audio te bestellen.
Kortingscode: lockdown

ACTUEEL

Hoe shift je "je shit" 😉 en maak je jezelf vrij?

We leven in een ongekend bijzondere tijd. Als je regelmatig naar mijn podcast luistert, dan weet je dat ik daar veel over deel. 
Alles wat momenteel oogt als rampzalig, chaotisch en ongewenst, heeft wel degelijk een hoger doel. Het dient iets prachtigs. We leven namelijk NU in de tijd waarin jij en ik getuige zijn van een bewustwordingsshift van de mensheid op aarde.

Nooit eerder is dit gebeurd. Dat we gewoon tijdens ons leven zo'n gigantische sprong maken. We zitten nu middenin de chaos. Verdeeldheid, vijandigheid, angst. Naarstig op zoek naar veiligheid. Maar daarin stappen velen in de valkuil door die veiligheid buiten zichzelf te zoeken.

Hoe komt dat, dat we zo buiten onszelf zoeken? Omdat we in ons leven ervaringen hebben gehad die ons het gevoel hebben gegeven dat we in onszelf niet veilig zijn.

Dat we niet goed genoeg zijn, geen liefde verdienen, te weinig kennis hebben, er niet bij horen en ga zo maar door. Achter elke angst schuilt een onverwerkt trauma. Nou klinkt dit heel heftig, maar als je weet hoe je dit kunt helen, zul je ontdekken dat dit op een veel elegantere en snellere manier kan dan je nu misschien denkt.

Veel mensen zijn ten onrechte bang voor hun demonen. Waar je echt bang voor zou mogen zijn is voor de gevolgen als je voor ze blijft weglopen. Want dan beheersen ze je leven. En als je ze aankijkt, bevrijd je jezelf. 

Heb je hulp nodig bij dit proces? Wil je leren hoe je kunt stoppen nog langer beheersd te worden door al die programmeringen en conditioneringen die levensecht voelen, maar als je ze aankijkt dromen blijken te zijn die gemakkelijk vervliegen? 

Mail mij dan en ik laat je weten hoe ik jou in je proces kan ondersteunen: astrid@zoninjeleven.nl

 

Sluit je aan bij de Zon in je Leven Podcast Community en ontvang dit audiobook

PRIMA is Perfect
Jij bent Perfect
En als je dat leert v o e l e n
Schijnt de Zon
Iedere dag!

Zo start ik meestal mijn podcast. Sinds juni 2018 maak ik vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering, soms vaker. Ik vind het belangrijk om je te doen beseffen dat alles staat en valt met echt durven voelen wat er in je omgaat. Onder ogen durven zien dat je last hebt van angst en onzekerheden (perfectionisme). Dat leren voelen. En daar helemaal oké mee leren zijn. Voor velen een enorme uitdaging! Want we worden geprogrammeerd om vooral vanuit onze ratio te leven en onze gevoelens en emoties te begraven. 

Ik laat jou graag via mijn persoonlijke verhalen en ervaringen zien (of beter gezegd horen in dit geval) op hoeveel vlakken jij het jezelf moeilijk maakt in je leven. En hoe het anders kan.

Wil jij al luisterend bewuster worden? Zowel van jezelf, wie jij bent, maar ook van wat er momenteel allemaal speelt in de wereld en wat jouw plek binnen dat geheel is?  Abonneer je dan nu op mijn podcast en mis geen aflevering!

Astrid vertelt vanuit eigen ervaring en opgelopen 'averij' wat maakt dat het nét is alsof er een bekende tegen je praat. Helder, verrijkend en boeiend, temeer omdat de benadering vanuit een bepaalde (zoekende) gelijkwaardigheid wordt ingesproken. Niet vanuit 'de juf vertelt'. Een gezamenlijke zoektocht die gedurende het leen op elk moment bijgesteld kan worden. 

Helena

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest