The Great Reset. Wat is dat eigenlijk? Waar hebben we het over? Niemand die het weet.
Ik voel wel aan alles dat we aan de vooravond staan van een tsunami van veranderingen.
Ik kan erop anticiperen, maar dat is gekkenwerk. Niemand weet het precies. Dus het enige wat ik kan en wil doen is me overgeven. Vanuit het volste vertrouwen. Immers, uiteindelijk komt alles goed. Alleen op welke manier, tja, dat is nu nét het avontuur!

Veel luisterplezier!

ACTUEEL

Decembermaand Prijzenmaand!

Back to Nature kalender 2021 (12 stuks)

Ook dit jaar heeft Jenny Hoekstra (van de prachtige afgestemde tekeningen bij mijn Magische Hypnose MP3’s weer een jaarkalender gemaakt.

Ik heb besloten er 12 te verloten onder de deelnemers aan mijn winactie.
Hoe en wat? Dat vertel ik je in podcast 106.

Uiteindelijk komt alles goed (2 stuks)

Begin november verscheen het 4e boek van Christina von Dreien. In dit deel vertelt Christina hoe we zelf een volmaakte wereld kunnen scheppen.
Immers, wij zijn geen slachtoffers, maar eindeloos krachtige goden en godinnen

We zijn alleen onze ware natuur vergeten en diep in slaap gesukkeld. Het gevolg: Een wereld in onbalans, diep verdeeld en voor velen een pijnlijke plek.
Dat kan anders. Christina laat je zien en voelen dat het terecht is om te leven vanuit het volste vertrouwen dat alles uiteindelijk goed komt.

Ik verloot 2 exemplaren in december! Check podcast 106!

Sluit je aan bij de Zon in je Leven Podcast Community en ontvang dit audiobook

PRIMA is Perfect
Jij bent Perfect
En als je dat leert v o e l e n
Schijnt de Zon
Iedere dag!

Zo start ik meestal mijn podcast. Sinds juni 2018 maak ik vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering, soms vaker. Ik vind het belangrijk om je te doen beseffen dat alles staat en valt met echt durven voelen wat er in je omgaat. Onder ogen durven zien dat je last hebt van angst en onzekerheden (perfectionisme). Dat leren voelen. En daar helemaal oké mee leren zijn. Voor velen een enorme uitdaging! Want we worden geprogrammeerd om vooral vanuit onze ratio te leven en onze gevoelens en emoties te begraven. 

Ik laat jou graag via mijn persoonlijke verhalen en ervaringen zien (of beter gezegd horen in dit geval) op hoeveel vlakken jij het jezelf moeilijk maakt in je leven. En hoe het anders kan.

Wil jij al luisterend bewuster worden? Zowel van jezelf, wie jij bent, maar ook van wat er momenteel allemaal speelt in de wereld en wat jouw plek binnen dat geheel is?  Abonneer je dan nu op mijn podcast en mis geen aflevering!

Astrid vertelt vanuit eigen ervaring en opgelopen ‘averij’ wat maakt dat het nét is alsof er een bekende tegen je praat. Helder, verrijkend en boeiend, temeer omdat de benadering vanuit een bepaalde (zoekende) gelijkwaardigheid wordt ingesproken. Niet vanuit ‘de juf vertelt’. Een gezamenlijke zoektocht die gedurende het leen op elk moment bijgesteld kan worden. 

Helena

Pin It on Pinterest