Juist de mensen van wie je het misschien nooit zou verwachten lopen grote kans om zichzelf volledig uit te putten.
In deze podcast zet ik met je op een rijtje waar je dit type mens aan herkent. Misschien gaat er wel een lichtje bij je branden.

En als bonus kun je vandaag luisteren naar een hele effectieve audio uit mijn training en boek PRIMA is Perfect die jou gaat helpen om niet langer uit te stellen wat je misschien al heel lang voor je uitschuift. En nee, dan heb ik het niet over stofzuigen of de auto wassen. Maar over de dingen die er écht toe doen in je leven. Dingen die eigenlijk belangrijk zijn, maar die je uitstelt door angst. Dat zijn vaak de dingen die als we ze blijven uitstellen zorgen voor spijt aan het eind van ons leven.

Een burn-out is vaak een hele effectieve manier om het roer om te gooien. Om te stoppen met uitstellen. Maar waarom zou je het zover laten komen?
Hopelijk helpt de audio “Genoeg is genoeg” jou op weg vandaag.

Veel luisterplezier met deze nieuwe aflevering!

ACTUEEL maart 2021

Astrid op Clubhouse

Heb je al gehoord van Clubhouse, de nieuwe audio-app?

Helaas is de app momenteel alleen beschikbaar voor Apple gebruikers. Maar dat gaat vast snel veranderen, gezien het succes wat dit medium nu al kent.

Zie het als een soort interactieve podcast. Ik ben er zelf erg enthousiast over. Ik was natuurlijk sowieso al fan van audio, vandaar dat ik ook al 2,5 jaar met zoveel plezier mijn podcasts maak.

Schuif je een keertje aan?
In mijn agenda kun je ook zien wanneer ik live ga. En als je me volgt via de Clubhouse App, kun je naast ‘follow’ op het belletje klikken. Dan krijg je een melding wanneer ik live ga en verschijnen mijn rooms ook in jouw eigen tijdlijn. 

Sluit je aan bij de Zon in je Leven Podcast Community en ontvang dit audiobook

PRIMA is Perfect
Jij bent Perfect
En als je dat leert v o e l e n
Schijnt de Zon
Iedere dag!

Zo start ik meestal mijn podcast. Sinds juni 2018 maak ik vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering, soms vaker. Ik vind het belangrijk om je te doen beseffen dat alles staat en valt met echt durven voelen wat er in je omgaat. Onder ogen durven zien dat je last hebt van angst en onzekerheden (perfectionisme). Dat leren voelen. En daar helemaal oké mee leren zijn. Voor velen een enorme uitdaging! Want we worden geprogrammeerd om vooral vanuit onze ratio te leven en onze gevoelens en emoties te begraven. 

Ik laat jou graag via mijn persoonlijke verhalen en ervaringen zien (of beter gezegd horen in dit geval) op hoeveel vlakken jij het jezelf moeilijk maakt in je leven. En hoe het anders kan.

Wil jij al luisterend bewuster worden? Zowel van jezelf, wie jij bent, maar ook van wat er momenteel allemaal speelt in de wereld en wat jouw plek binnen dat geheel is?  Abonneer je dan nu op mijn podcast en mis geen aflevering!

Astrid vertelt vanuit eigen ervaring en opgelopen ‘averij’ wat maakt dat het nét is alsof er een bekende tegen je praat. Helder, verrijkend en boeiend, temeer omdat de benadering vanuit een bepaalde (zoekende) gelijkwaardigheid wordt ingesproken. Niet vanuit ‘de juf vertelt’. Een gezamenlijke zoektocht die gedurende het leen op elk moment bijgesteld kan worden. 

Helena

Pin It on Pinterest