Juist de mensen van wie je het misschien nooit zou verwachten lopen grote kans om zichzelf volledig uit te putten.
In deze podcast zet ik met je op een rijtje waar je dit type mens aan herkent. Misschien gaat er wel een lichtje bij je branden.

En als bonus kun je vandaag luisteren naar een hele effectieve audio uit mijn training en boek PRIMA is Perfect die jou gaat helpen om niet langer uit te stellen wat je misschien al heel lang voor je uitschuift. En nee, dan heb ik het niet over stofzuigen of de auto wassen. Maar over de dingen die er écht toe doen in je leven. Dingen die eigenlijk belangrijk zijn, maar die je uitstelt door angst. Dat zijn vaak de dingen die als we ze blijven uitstellen zorgen voor spijt aan het eind van ons leven.

Een burn-out is vaak een hele effectieve manier om het roer om te gooien. Om te stoppen met uitstellen. Maar waarom zou je het zover laten komen?
Hopelijk helpt de audio “Genoeg is genoeg” jou op weg vandaag.

Veel luisterplezier met deze nieuwe aflevering!

Shownotes 119

Ben je benieuwd naar de audio: Genoeg is genoeg uit mijn boek en online training PRIMA is Perfect?
Klik dan hier:
https://soundcloud.com/user-712555384/genoeg-is-genoeg-basiscursus

Let op: Deze oefening staat tijdelijk online.

Wil je meer lezen over PRIMA is Perfect en De Zonnebank, dan heb ik deze tips:

  1. Voor een indruk van mijn boek, download gratis de preview en doe de perfectionismtetest via deze link:
    https://www.e-act.nl/ah/site?a=2171&p=291534
  2. Voor een indruk van PIP Online, klik hier:
    https://zoninjeleven.nl/prima-is-perfect-online-training/
  3. Voor info over De Zonnebank en hoe je lid kunt worden, klik hier:
    https://zoninjeleven.nl/zonnebank2021

ACTUEEL februari 2021

De deuren van De Zonnebank sluiten woensdag 17 februari!

Als je gericht aan de slag wilt om te leren leven vanuit vertrouwen, juist in deze uitdagende tijden, dan ben je van harte welkom in De Zonnebank.

Je kunt nu starten met een gloednieuwe ronde van programma: PRIMA is Perfect - in 5 stappen je perfectionisme loslaten. 

Het gevoel niet goed genoeg te zijn, je laten verlammen door angst, geen keuzes durven maken, altijd maar de ander op de eerste plaats zetten. Dit zijn zomaar wat voorbeelden die mensen met overdreven perfectionisme en faalangst herkennen.

Dit is een ongezond overlevingsmechanisme dat ervoor zorgt dat je bijna continu in de overlevingsstand staat in plaats van echt te leven. Juist in deze tijd worden velen heel erg met deze existentiële angsten (heb ik bestaansrecht, ben ik goed genoeg?) geconfronteerd.

Als je nooit hebt geleerd je veilig te voelen bij jezelf, als je onzeker bent en het moeilijk vind om van jezelf te houden, vormen alle bedreigingen en gevaren van buiten een extra grote last. Je kunt daar dan heel moeilijk mee omgaan. Stress, slapeloosheid, piekeren zijn het gevolg en daarme beland je in een negatieve spiraal.

Hoe kun je die saboterende stemmetjes te slim af zijn? Hoe zorg je dat je brein niet continu focust op gevaar en wat zogenaamd niet goed gaat?

We starten met drie lessen die ervoor zorgen dat je ogen opengaan en dat je gaat inzien op hoeveel gebieden jij jezelf saboteert en kleinhoudt. Confronterend, maar nodig.

Daarna volgen 3 lessen waarin je heel veel concrete technieken aangereikt krijgt. Manieren om je brein te trainen anders te denken, je anders te voelen en gebruik te maken van positieve visualisaties in plaats van automatisch altijd maar van die beren op de weg te zien. want dat doet ons overlevingsmechanisme vanzelf als jij je brein geen instructies geeft om daarmee te stoppen en het anders te doen.

Dit online programma is inmiddels al door meer dan 1000 mensen gevolgd. Voor een overzicht per les, klik hier: https://zoninjeleven.nl/prima-is-perfect-online-training

Om te lezen hoe PRIMA is Perfect 2021 de brug slaat met de tijd waarin we nu leven, klik op de button. Dan vertel ik je alles over De Zonnebank 2021. 

Sluit je aan bij de Zon in je Leven Podcast Community en ontvang dit audiobook

PRIMA is Perfect
Jij bent Perfect
En als je dat leert v o e l e n
Schijnt de Zon
Iedere dag!

Zo start ik meestal mijn podcast. Sinds juni 2018 maak ik vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering, soms vaker. Ik vind het belangrijk om je te doen beseffen dat alles staat en valt met echt durven voelen wat er in je omgaat. Onder ogen durven zien dat je last hebt van angst en onzekerheden (perfectionisme). Dat leren voelen. En daar helemaal oké mee leren zijn. Voor velen een enorme uitdaging! Want we worden geprogrammeerd om vooral vanuit onze ratio te leven en onze gevoelens en emoties te begraven. 

Ik laat jou graag via mijn persoonlijke verhalen en ervaringen zien (of beter gezegd horen in dit geval) op hoeveel vlakken jij het jezelf moeilijk maakt in je leven. En hoe het anders kan.

Wil jij al luisterend bewuster worden? Zowel van jezelf, wie jij bent, maar ook van wat er momenteel allemaal speelt in de wereld en wat jouw plek binnen dat geheel is?  Abonneer je dan nu op mijn podcast en mis geen aflevering!

Astrid vertelt vanuit eigen ervaring en opgelopen 'averij' wat maakt dat het nét is alsof er een bekende tegen je praat. Helder, verrijkend en boeiend, temeer omdat de benadering vanuit een bepaalde (zoekende) gelijkwaardigheid wordt ingesproken. Niet vanuit 'de juf vertelt'. Een gezamenlijke zoektocht die gedurende het leen op elk moment bijgesteld kan worden. 

Helena

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest