Vandaag ben ik in gesprek met Corine van Zoelen, alias De Yoga Business Coach. Corine gaf jarenlang zelf yogales binnen haar Yogaboerderij, maar in 2015 besloot ze online lessen aan te bieden. Twee jaar later begon ze voornamelijk yogadocenten, maar ook coaches, therapeuten, astrologen en masseurs te begeleiden met het online ondernemerschap. Bij Corine leer je online programma’s te maken en ze helpt je ook met het technische gedeelte van je eigen online platform.

Toen Corine online ging, stuitte ze op de nodige weerstand, met name uit de yogawereld. Online was vreemd en onbekend, les op afstand zou lang niet zo goed werken als live. Maar Corine, doorzetter die ze is, was vastbesloten en zette door. Een veelgehoord mantra is dat je met yoga sowieso geen droog brood kunt verdienen en die mythe had ze een paar jaar eerder al doorbroken.

Corine gelooft niet in toeval en weet zeker dat er niet voor niets juist in deze tijd zoveel yogadocenten zijn. En zeker in deze lock down tijd is het natuurlijk prachtig dat steeds meer teachers hun werk online kunnen aanbieden, want de behoefte groeit nog steeds.
Omdat Corine zelf ook een podcast heeft, vroeg ze mij ook de oren van het hoofd. Dus als je wilt weten waarom ik bijvoorbeeld niet zo vaak meer regressies doe in mijn therapie (en wat dan wel), dan moet je zeker luisteren.

Heel veel luisterplezier!

ACTUEEL maart 2021

Luister naar #120 en win een Pauwervrouwen Carddeck

In #120 praat ik met Corine van Zoelen de Yoga Business Coach o.a. over online ondernemen in de Yogawereld.
De shownotes van deze episode staan hier:
www.zoninjeleven.nl/episode-12o.

Wil jij kans maken op dit unieke carddeck?

Corine heeft een leuke verrassing en die gaan we verloten. Laat een reactie achter onderaan de shownotes pagina #120 waarin je ons laat weten wat je inspirerend vond of welk inzicht of inzichten je hebt opgedaan dankzij ons gesprek. Of laat weten waarom jij graag dat carddeck wilt winnen.

Ik trek op 14 maart, de 18e verjaardag van mijn dochter een winnaar en die maak ik in de eerstvolgende podcast bekend.

Meer informatie over het Pauwervrouwen Carddeck: www.pauwervrouwencarddeck.nl.

Astrid op Clubhouse

Heb je al gehoord van Clubhouse, de nieuwe audio-app?

Helaas is de app momenteel alleen beschikbaar voor Apple gebruikers. Maar dat gaat vast snel veranderen, gezien het succes wat dit medium nu al kent.

Zie het als een soort interactieve podcast. Ik ben er zelf erg enthousiast over. Ik was natuurlijk sowieso al fan van audio, vandaar dat ik ook al 2,5 jaar met zoveel plezier mijn podcasts maak.

Schuif je een keertje aan?
In mijn agenda kun je ook zien wanneer ik live ga. En als je me volgt via de Clubhouse App, kun je naast ‘follow’ op het belletje klikken. Dan krijg je een melding wanneer ik live ga en verschijnen mijn rooms ook in jouw eigen tijdlijn. 

Sluit je aan bij de Zon in je Leven Podcast Community en ontvang dit audiobook

PRIMA is Perfect
Jij bent Perfect
En als je dat leert v o e l e n
Schijnt de Zon
Iedere dag!

Zo start ik meestal mijn podcast. Sinds juni 2018 maak ik vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering, soms vaker. Ik vind het belangrijk om je te doen beseffen dat alles staat en valt met echt durven voelen wat er in je omgaat. Onder ogen durven zien dat je last hebt van angst en onzekerheden (perfectionisme). Dat leren voelen. En daar helemaal oké mee leren zijn. Voor velen een enorme uitdaging! Want we worden geprogrammeerd om vooral vanuit onze ratio te leven en onze gevoelens en emoties te begraven. 

Ik laat jou graag via mijn persoonlijke verhalen en ervaringen zien (of beter gezegd horen in dit geval) op hoeveel vlakken jij het jezelf moeilijk maakt in je leven. En hoe het anders kan.

Wil jij al luisterend bewuster worden? Zowel van jezelf, wie jij bent, maar ook van wat er momenteel allemaal speelt in de wereld en wat jouw plek binnen dat geheel is?  Abonneer je dan nu op mijn podcast en mis geen aflevering!

Astrid vertelt vanuit eigen ervaring en opgelopen ‘averij’ wat maakt dat het nét is alsof er een bekende tegen je praat. Helder, verrijkend en boeiend, temeer omdat de benadering vanuit een bepaalde (zoekende) gelijkwaardigheid wordt ingesproken. Niet vanuit ‘de juf vertelt’. Een gezamenlijke zoektocht die gedurende het leen op elk moment bijgesteld kan worden. 

Helena

Pin It on Pinterest