In deze podcast wil ik je bewust maken van een knap staaltje hypnotisch taalgebruik. Ongelofelijk hoe je in een paar zinnen zo onverbloemd van alles aan elkaar kunt knopen wat in mijn ogen kant noch wal raakt.
Al zullen veel mensen daar anders over denken, maar dat komt omdat ze al heel lang dit soort hypnotische suggesties en verhalen hebben moeten aanhoren de afgelopen maanden.

Ik ben benieuwd of bij jou ook je ogen geopend worden hoe vernuftig en subtiel het werkt. Of moet ik juist eigenlijk zeggen, schaamteloos duidelijk? Want dat is het voor mij. Maar ja, ik kijk en luister natuurlijk niet neutraal, want het is mijn werk. Dus mij kan het niet meer niet opvallen.

Hoe dan ook, heel veel luisterplezier met deze nieuwe podcast over een overheidsspotje wat ik beschouw als je reinste hypnose!

Heel veel luisterplezier!

Shownotes 129

De tekst van het overheidsspotje, inclusief markeringen door mij:

Het is ONS gelukt. WE zetten een eerste stap. Het hoger onderwijs is weer open en dat hebben WE SAMEN gedaan OMDAT WE ALLEMAAL afstand houden EN hij zich heeft laten vaccineren. DAARDOOR kunnen WE ‘s middags het terras weer op EN ik kan weer 2 gasten ontvangen. ALS WE ONS ALLEMAAL aan de basisregels houden, DAN kan er steeds meer.

Zoek je meer materiaal om te analyseren, check dan deze site, de keuze is reuze:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronavirus-beeld-en-video/tv-spots-radiospots-en-animatievideos

ACTUEEL april 2021

Telefonisch spreekuur

Wil je iets aan mij voorleggen of vragen? Twijfel je bijvoorbeeld over een programma of het boeken van een sessie?

Boek dan zelf via onderstaande link een vrijblijvend gesprek in mijn agenda. Dan bel ik je op de afgesproken tijd en kun je je vragen aan mij stellen. Je zult versteld staan hoe verhelderend een kwartiertje al kan zijn voor je! 

Gratis Masterclass “Je eigen weg durven kiezen”

Je hebt dat diepe verlangen naar anders.
Iets in jou wéét ook dat dat de bedoeling is.
De wereld verandert. En dat is niet voor niets.

Maar toch durf je niet los te laten.
Elke keer trek je je terug. 
Omdat je wacht totdat je nog wat meer duidelijkheid hebt.
En zekerheid.
Totdat meer anderen je voorgaan.
Zodat het veiliger voelt.

Maar ja, als je om je heen kijkt, zie je dat de massa jou geen antwoorden zal geven. 
De mens is geneigd om de kudde te volgen.
Doen wat iedereen doet.
Niet moeilijk doen.
Niet te veel opvallen.
Vertrouwen op de meerderheid.

Dat voelt fijn.
De veiligheid van samen.
Niet buiten de boot vallen en alleen komen te staan.

Als je eerlijk bent, voel je je toch vaak alleen in de groep.
Merk je dat jouw kijk tóch anders is.
Dat jij vragen hebt waar anderen iets gewoon aannemen.

Het is niet gemakkelijk om het toe te geven.
Maar …
Je bent anders.
Je wilt anders.
Maar je durft niet anders.
​​​​​​​Nog niet.
Nog niet open en bloot. 

Wat als jouw tijd NU is?
Als je dat stiekem wel weet, maar dat eigenlijk niet wilt horen?

Wat houdt je tegen?
En wat heb je nodig om echt jezelf te mogen zijn en jouw leven te leiden?
Zodat jij aanspraak kunt maken op jouw geboorterecht:
De vrijheid om jezelf te zijn en van daaruit te leven?

Zaterdag 1 mei om 10.00 uur geef ik een Masterclass die jou op het lijf geschreven is als je dit herkent.
Je kunt je nu gratis aanmelden. 

De deuren van De Zonnebank zijn open en ik begeleid nu 2 programma’s

Omdat ik heb gemerkt dat er juist nu, in deze uitdagende tijd, heel veel animo is van mensen om te leren dealen met hun emoties, hun angsten, hun onzekerheden en noem maar op, kun je vandaag de keuze maken om écht aan de slag te gaan en je leven in beweging te zetten.

Daarom heb ik de deuren van mijn online academie, De Zonnebank wagenwijd voor je opengezet. Ik geef momenteel 2 trainingen in De Zonnebank. Aan jou de keus, je kunt direct al met eentje starten. 

1. PRIMA is Perfect, in 5 stappen je Perfectionisme Loslaten

Hierin leer je om je perfectionistische gedrag om te buigen. Er gaat een wereld voor je open als je merkt hoe je stress en angst kunt verruilen voor ontspanning, innerlijke rust en plezier.
Je zult gaandeweg steeds helderder inzien hoe vaak je het jezelf moeilijk maakt (of zelfs onmogelijk). Hoeveel energie dat kost. Hoe ziekelijk dat is. En hoe bevrijdend als jij leert hoe je met dat gedrag kunt stoppen. Dus je krijgt in deze training hele concrete tools die jij je eigen kunt maken en waar je een leven lang plezier van zult hebben.

2. Hoe shiften we ‘deze shit’?

Je bewustzijn vergroten en je frequentie verhogen met zelfhypnose. 

Je zult je steeds meer realiseren dat hoe jij de wereld ervaart (een fijne plek vol mogelijkheden of een angstige plek vol gevaar) alles te maken heeft met hoe jij je van binnen voelt.
Juist in deze tijd, waarin we in onze buitenwereld van alles ‘mis’ zien gaan kan het heel bevrijdend voor je zijn om te ontdekken dat de sleutel om het leven anders te ervaren altijd in jezelf zit.

Dan kun je stoppen om je zo te laten meesleuren en opslorpen door alle onrust in de buitenwereld. Dus deze cursus is voor mensen die op zoek zijn naar het oog van de storm temidden van alle chaos en tumult. 

Lid worden van de Zonnebank doe je per maand, tot wederopzegging. Veel meer details en informatie over De Zonnebank en de online programma’s  via de button hieronder.

Pin It on Pinterest