Femke Hertog en ik leerden elkaar kennen via de MPOP Community van Simone Levie waar we beiden leerden hoe je een online business bouwt. Femke is creative business coach en helpt vrouwelijke ondernemers bij het omzetten van hun missie en plannen naar een creatief concept.

In deze podcast neemt Femke ons mee in haar verhaal. Een hele pittige jeugd, een zware burn-out en een intens verwerkingsproces brachten haar meer en meer op het spirituele pad en zorgden ervoor dat ze uiteindelijk volledig besloot te gaan voor het ondernemerschap, iets waarvan ze ergens altijd wist dat dat haar pad was.

Succesvolle en intensieve jaren volgden, totdat ze anderhalf jaar geleden, bij de start van de Coronacrisis aan alles voelde: “Dit klopt niet!” Ik had in die tijd hetzelfde en Femke volgde mijn pad actief via de FB Groep De Hele Olifant.

Afgelopen anderhalf jaar zijn we beiden op onze eigen manier heel intensief bezig geweest met onderzoeken, ontdekken en opruimen. Onderzoeken en ontdekken van nieuwe eigen waarheden over de wereld en over onszelf en de mens in het algemeen. En met het opruimen van alle ballast en bagage die daarbij naar boven komt, in onszelf.

Zoals je zult horen is Femke enorm open minded en is niks haar te gek. We kijken samen terug op de afgelopen anderhalf jaar. ‘Wakker’ worden gaat in verschillende fasen en is eigenlijk een proces wat nooit stopt. Heerlijk om samen achteraf die verschillende fasen te herkennen en ook te kunnen lachen om hoe je in dat proces soms reageert op manieren waarvan je achteraf denkt: “Eh… was dat nou wel zo slim?” Ook de pijnlijke periodes en confrontaties met jezelf en je omgeving, wat allemaal bij het ontwakingsproces hoort, komen aan bod.

Ik zou zeggen, ga gewoon lekker luisteren en laat je inspireren door dit mooie gesprek met Femke wat vol zit met waardevolle inzichten, ervaringen en inspiratie.

Veel luisterplezier.

Shownotes 139

Femke Hertog Creative Business Coach | Holistic Success | Concept – Content & Sales | Onlinecourses & Events
via Facebook: https://www.facebook.com/Femkefeelingconcepts
via Instagram: https://www.instagram.com/femkefeeling/?hl=nl

Meer weten over online programma’s maken?
Check MPOP van Simone Levie: https://www.simonelevie.nl/mpop/

Ek Ong Kar meditatie:
Korte toelichting en link naar de meditatie:
https://kundaliniyoga-turiya.nl/de-magische-mantra/

FB Groep De Hele Olifant
www.facebook.com/groups/deheleolifant

Telegram kanaal De Hele Olifant
https://t.me/joinchat/OW4CLgHwBXpkODI8

Corona, rampzalig of start van een nieuwe wereld?
Astrid vanuit L.A., maart 2020 – https://youtu.be/Y6Zp7whO3KU

Live Marieke Zwinkels / Astrid Davidzon vanuit LA
Korte update over wat er nu in de wereld gebeurt (maart 2020)
https://youtu.be/fUxcipRNdeE

Onthullende documentaires:

Jason Shurka – The pyramid Code
Audiobook (NL versie) https://www.youtube.com/watch?v=3zKV3MVrg_Q 

De Reis van de Held – Joseph Campbell
Kennis van de reis van de held helpt je om je leven in een groter perspectief te zien en niet te verdrinken wanneer je in een moeilijke fase zit, omdat je het grotere geheel en functie van alle fasen gaat herkennen.

In de Zonnebank heb ik in de training PRIMA is Perfect Advanced een hele les aan besteed, te weten les 10. Ook prima los te volgen!

Actueel

Nieuwe Community 

PRIMA is Perfect was jarenlang mijn motto. En wat heeft het me veel gebracht. Maar het leven gaat door. Groei gaat door. Inzichten gaan door. 

Omdat PRIMA is Perfect niet meer helemaal de lading dekt, ben ik momenteel bezig om met een frisse blik naar mijn business te kijken. Daar komt straks ook een nieuwe vlag bij, maar die heb ik nog niet helder. PRIMA is Perfect valt daar dan nog steeds onder.... maar welke kant gaat ie op wapperen?

Vooralsnog heb ik dit bedacht: Alles is Perfect. Dat is dan ook meteen de nieuwe naam van de Community die ik een paar weken geleden heb gestart om mijn hersenspinsels en inspiratie te delen. 

Hoezo: Alles is Perfect?!!???

Als je zegt: "Astrid, waar héb je het over!?" dan snap ik die reactie helemaal. En toch meen ik het en voel ik het ook zo.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen pijn bestaat, geen strijd, geen verdriet, geen onrecht. Maar ik heb afgelopen jaren heel intens mogen ervaren dat het Universum vanuit menselijk mierenperspectiefje niet te bevatten is. Hoe hard we ook proberen dat te ontkennen en doen alsof wij heer en meester zijn hier op aarde. 

Dit inzien betekent: bye bye controledrang en hello overgave en vertrouwen. Lifechanging voor mij! 

Momenteel werk ik aan een nieuwe website en nieuw aanbod zodat ik dit veel beter aan je kan uitleggen en mijn ervaring met jou kan delen en je kan helpen om ook steeds meer zo in het leven te leren staan:
Vol plezier en vertrouwen, als een blij en onbevangen kind. 

Wil je hier nu al van proeven? Word dan lid van mijn nieuwe Community "Alles is Perfect". 

100 dagen Oncomfortabel Lang Mediteren 2022

Ik ga net als in 2019 - weer een challenge met mezelf aan: 100 dagen achter elkaar mediteren. Oncomfortabel lang. 

Toen heeft het me heel veel gebracht, al ben ik toen na 17 dagen gestopt met mijn filmpjes, omdat ik tijd nodig had om alles te integreren. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe ronde. En ... jij kunt gewoon aanhaken als je wilt. In deze video vertel ik je meer!

Wil je meer weten over deze Challenge en hoe je kunt meedoen?
Klik dan hier!

Groei is geen hoofdzaak! Jouw groeidiamanten zitten in je lijf!

Jarenlang heb ik me verdiept in mindset. In de werking van ons brein. Saboterende patronen opruimen. En ik zag al dat VOELEN eigenlijk het voornaamste was. En voor velen het allerengste om te durven doen.

Afgelopen 2 jaar heb ik me 'voelenderwijs' door een grote persoonlijke crisis heengeslagen. Gelukkig had ik al heel veel training gehad de jaren daarvoor, wat maakt dat ik in relatief korte tijd enorme transformaties heb ervaren.

En nu weet ik zeker: Voelen, datgene waar we het allerbangst voor zijn is de sleutel tot groei. En ik wil dolgraag dat we dit vol enthousiasme aandurven.

Als je het nooit geleerd hebt en je kent het niet, dan ben je er bang voor. Dan ga je het liever uit de weg. En daarmee ontzeg je jezelf eigenlijk het Leven zelf. Want wat je hier te doen hebt als mens is nou juist precies dit: Voelen. Ervaren. Alles. Helemaal. 

Drie jaar geleden startte ik mijn online academie: De Zonnebank met prachtige online programma's. Maar wat momenteel het allerbelangrijkste onderdeel van de Zonnebank is, zijn de wekelijkse Zooms, waarin ik samen met de deelnemers die spanningsvelden opzoek. De emoties die zo diep zitten, de angsten waar ze bang voor zijn.

 

En elke week weer gebeuren er wonderen. Ontladingen. Eigenlijk heel zacht en simpel. Dat je denkt: Was ik HIER NOU AL DIE TIJD BANG VOOR??? Heb ik me hierdoor jarenlang laten tegenhouden???? 

Wil je het ervaren? Je bent van harte welkom. Voor 70 euro ben je een maand lid tot wederopzegging en dat laatste kun je elke maand doen.  

Pin It on Pinterest