k dacht dat het nummer Rollercoaster speciaal voor 2020 was geschreven, maar 2021 lijkt vorig jaar wel te overtreffen. Zowel in de buitenwereld als ook in mijn persoonlijke leven is het een ‘rocky year’.

Wanneer je voor grote uitdagingen of veranderingen staat, is het wijs om jezelf alle ruimte en tijd te geven om tot rust te komen en weer vaste grond onder je voeten te voelen. Maar vaak komt dat er niet van en gunnen we onszelf de rust niet of denken we niet dat dat mogelijk is.

Zelf heb ik deze week besloten een periode van 40 dagen in te lassen waarin de focus vooral op mezelf ligt en op de vraag: “Wat heb ik nu nodig?”

Toen ik 2 jaar geleden een challenge met mezelf afspraak om 100 dagen oncomfortabel lang te gaan mediteren, kwam er al op dag 17 zo’n grote doorbraak, dat ik van schrik abrupt stopte met mediteren. De weken en maanden daarna was ik bezig met de inzichten een plek geven. Dus ik ben benieuwd hoe deze 40 dagen periode gaat zijn.
En… als je mee wilt reizen omdat ook jij voelt dat je ergens doorheen wilt of de nodige ballast hebt op te ruimen, je bent van harte welkom om mee te doen. Hoe? Dat hoor je ook in deze episode!

Veel luisterplezier.

Shownotes 141

Video: “Durf jij het doodlopende pad te verlaten?
https://youtu.be/8HyuMWjgocw

Er komt een moment en wanneer dat is, dat weet jij alleen.
Dan kun je niet langer hetzelfde blijven doen, omdat het je niet verder brengt.
Omdat je dan jezelf verloochent.
Die stap, dat besluit, die sprong.
Durf je het?
Ga je het doen?
Ja maar, wat als…?

Je kunt proberen antwoord te vinden op die vraag. Wat als het mislukt.
Of je kiest er nu voor om in het grote onbekende te stappen.
In die ruimte.
Die leegte.
Doodeng. Maar ook bevrijdend.
Want daar liggen alle nieuwe mogelijkheden.

Ik ben gesprongen.
Ik kan niet meer terug.
Soms denk ik: ik heb spijt.
Maar dat is mijn hoofd.
Het is niet waar.

Pak jij mijn hand en wil je ook springen?
We gaan 40 dagen aan de slag.
Jij, ik en al die andere dappere zielen.
Je bent zo welkom!

Voel je een JA! Stuur dan een mail naar astrid@zoninjeleven.nl of word gewoon direct lid van “De Zonnebank” en je kunt al meteen kijken naar de eerste video:
https://www.e-act.nl/cart/do/add?a=2171&p=61435

Actueel

Nieuwe Community 

PRIMA is Perfect was jarenlang mijn motto. En wat heeft het me veel gebracht. Maar het leven gaat door. Groei gaat door. Inzichten gaan door. 

Omdat PRIMA is Perfect niet meer helemaal de lading dekt, ben ik momenteel bezig om met een frisse blik naar mijn business te kijken. Daar komt straks ook een nieuwe vlag bij, maar die heb ik nog niet helder. PRIMA is Perfect valt daar dan nog steeds onder.... maar welke kant gaat ie op wapperen?

Vooralsnog heb ik dit bedacht: Alles is Perfect. Dat is dan ook meteen de nieuwe naam van de Community die ik een paar weken geleden heb gestart om mijn hersenspinsels en inspiratie te delen. 

Hoezo: Alles is Perfect?!!???

Als je zegt: "Astrid, waar héb je het over!?" dan snap ik die reactie helemaal. En toch meen ik het en voel ik het ook zo.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen pijn bestaat, geen strijd, geen verdriet, geen onrecht. Maar ik heb afgelopen jaren heel intens mogen ervaren dat het Universum vanuit menselijk mierenperspectiefje niet te bevatten is. Hoe hard we ook proberen dat te ontkennen en doen alsof wij heer en meester zijn hier op aarde. 

Dit inzien betekent: bye bye controledrang en hello overgave en vertrouwen. Lifechanging voor mij! 

Momenteel werk ik aan een nieuwe website en nieuw aanbod zodat ik dit veel beter aan je kan uitleggen en mijn ervaring met jou kan delen en je kan helpen om ook steeds meer zo in het leven te leren staan:
Vol plezier en vertrouwen, als een blij en onbevangen kind. 

Wil je hier nu al van proeven? Word dan lid van mijn nieuwe Community "Alles is Perfect". 

100 dagen Oncomfortabel Lang Mediteren 2022

Ik ga net als in 2019 - weer een challenge met mezelf aan: 100 dagen achter elkaar mediteren. Oncomfortabel lang. 

Toen heeft het me heel veel gebracht, al ben ik toen na 17 dagen gestopt met mijn filmpjes, omdat ik tijd nodig had om alles te integreren. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe ronde. En ... jij kunt gewoon aanhaken als je wilt. In deze video vertel ik je meer!

Wil je meer weten over deze Challenge en hoe je kunt meedoen?
Klik dan hier!

Groei is geen hoofdzaak! Jouw groeidiamanten zitten in je lijf!

Jarenlang heb ik me verdiept in mindset. In de werking van ons brein. Saboterende patronen opruimen. En ik zag al dat VOELEN eigenlijk het voornaamste was. En voor velen het allerengste om te durven doen.

Afgelopen 2 jaar heb ik me 'voelenderwijs' door een grote persoonlijke crisis heengeslagen. Gelukkig had ik al heel veel training gehad de jaren daarvoor, wat maakt dat ik in relatief korte tijd enorme transformaties heb ervaren.

En nu weet ik zeker: Voelen, datgene waar we het allerbangst voor zijn is de sleutel tot groei. En ik wil dolgraag dat we dit vol enthousiasme aandurven.

Als je het nooit geleerd hebt en je kent het niet, dan ben je er bang voor. Dan ga je het liever uit de weg. En daarmee ontzeg je jezelf eigenlijk het Leven zelf. Want wat je hier te doen hebt als mens is nou juist precies dit: Voelen. Ervaren. Alles. Helemaal. 

Drie jaar geleden startte ik mijn online academie: De Zonnebank met prachtige online programma's. Maar wat momenteel het allerbelangrijkste onderdeel van de Zonnebank is, zijn de wekelijkse Zooms, waarin ik samen met de deelnemers die spanningsvelden opzoek. De emoties die zo diep zitten, de angsten waar ze bang voor zijn.

 

En elke week weer gebeuren er wonderen. Ontladingen. Eigenlijk heel zacht en simpel. Dat je denkt: Was ik HIER NOU AL DIE TIJD BANG VOOR??? Heb ik me hierdoor jarenlang laten tegenhouden???? 

Wil je het ervaren? Je bent van harte welkom. Voor 70 euro ben je een maand lid tot wederopzegging en dat laatste kun je elke maand doen.  

Pin It on Pinterest