Zorgen de gebeurtenissen in de buitenwereld ervoor dat jij niet meer weet waar je aan toe bent en maak je je veel zorgen?

Verlang je ernaar om meer rust en vertrouwen te voelen in deze uitdagende tijd?

Het verschil tussen verzuipen of op de golven surfen is de mate van bewustzijn waar je toegang toe hebt. Hoe meer onverwerkt trauma er nog in je zit, des te lastiger het is om te navigeren.

Wil je jezelf graag ontdoen van onnodige ballast en meer vanuit je kern leren leven en daarmee ook een baken van licht en rust zijn voor je omgeving, dan is dit zeker een interessante episode voor jou.


Deze podcast beluisteren

De Zoom waar ik het in #143 over heb, staat inmiddels in De Zonnebank.
Hierin komt o.a. het volgende aan bod (kijkersvragen), naast praktische tips en een heerlijke hypnosesessie.

  • Wat te doen als je je vaak onzeker voelt om bij jouw keuze te blijven terwil de meerderheid anders kiest (denk aan mondkapje, testen, vaccineren, etc.) Let wel: het gaat hier niet om wat je kiest, maar om durven doen wat voor jou goed voelt.
  • Hoe zorg je dat je je kinderen de nodige steun biedt in een wereld waarin de maatregelen steeds strikter worden en hun levensgeluk beïnvloeden?
  • Wat als er binnen je gezin onenigheid is? Hoe bespreek je dingen en hoe ga je om met de emoties die oplaaien?
  • Hoe kom je weer bij jezelf als een wildvreemde jou triggert en hoe voorkom je dat je in de negatieve emoties blijft hangen?

De Zoom Spiegel je Wijs met Marian van Tour staat ook in De Zonnebank! (meer info hierover in #142.)

 

Actueel

Kies jij voor nep of ware verlichting?

In mijn laatste Zonnestraal van dit jaar stel ik deze vraag. Je kunt ‘m hier nalezen:
Kies jij voor nep of ware verlichting? 

Ik besef dat ik dit jaar weer dieper ben gezakt in het besef dat december van mij vraagt om heel anders te beleven dan ik vele jaren heb gedaan.

Al dat licht, al dat eten, al die (sociale) verplichtingen, verwachtingen en daarmee onontkoombare teleurstellingen. Het levert veel ruis op. En veel momenten van jezelf voorbijrennen en uit verbinding zijn.

Deze crisis, deze afgelopen 2 jaar en deze maand in het bijzonder duwen ons steeds meer het pad op van bewustwording. Dat we ons licht laten schijnen op waar we mee bezig zijn, hoe we leven, wat we allemaal onderdrukken, negeren en verstoppen en hoe we daarmee onszelf tekort doen. Als we tenminste ook serieus verlangen naar anders. Naar meer samen. Naar meer verbinding. Naar meer vrede en heelheid.

 

Elke verandering, elke vorm van heling, begint bij onszelf. En daarom is dat precies wat deze maand voor mij centraal staat. 

In De Zonnebank geef ik in december in totaal 5 x een Zoom waarin precies dit centraal staat. De eerste aflevering staat al online. Je kunt er op 9, 14 22 en 28 december zelf bij zijn of terugkijken in de replay.

En als je nu Zonnebank lid wordt, betaal je als decembercadeautje geen 70, maar 50 euro deze maand. 
Kortingscode: wareverlichting

Sluit je aan bij de Zon in je Leven Podcast Community en ontvang dit audiobook

PRIMA is Perfect
Jij bent Perfect
En als je dat leert v o e l e n
Schijnt de Zon
Iedere dag!

Zo start ik meestal mijn podcast. Sinds juni 2018 maak ik vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering, soms vaker. Ik vind het belangrijk om je te doen beseffen dat alles staat en valt met echt durven voelen wat er in je omgaat. Onder ogen durven zien dat je last hebt van angst en onzekerheden (perfectionisme). Dat leren voelen. En daar helemaal oké mee leren zijn. Voor velen een enorme uitdaging! Want we worden geprogrammeerd om vooral vanuit onze ratio te leven en onze gevoelens en emoties te begraven. 

Ik laat jou graag via mijn persoonlijke verhalen en ervaringen zien (of beter gezegd horen in dit geval) op hoeveel vlakken jij het jezelf moeilijk maakt in je leven. En hoe het anders kan.

Wil jij al luisterend bewuster worden? Zowel van jezelf, wie jij bent, maar ook van wat er momenteel allemaal speelt in de wereld en wat jouw plek binnen dat geheel is?  Abonneer je dan nu op mijn podcast en mis geen aflevering!

Pin It on Pinterest