Er is afgelopen jaar heel veel gebeurd in mijn persoonlijk leven en ik praat je graag bij. 

In deze episode komt het volgende voorbij:

  • Wie voor licht kiest, wordt getest;
  • Mijn rouwprocessen in 2021;
  • Voorbij de controle, the point of no return;
  • Zelfliefde als allerbelangrijkste drijfveer;
  • Dark Night of the Soul: de crisis uit de Reis van de Held;
  • De wet garandeert je geen zielsgeluk;
  • Niemand hoeft jou te begrijpen, als jij het maar snapt.
  • Bouw aan je fundament en laat het leven jou leiden! 


Deze podcast beluisteren

Shownotes #144

Mijn 4 ankertjes 

De inspiratiekaartjes die ik heb getrokken komen uit het 2e Spiegel je Wijs spel van Marian van Tour uit www.zoninjeleven.nl/episode-142, de aflevering die gaat over spiegelen.

Marians kaartjes vind je hier: https://spiegeljewijs.nl/spiegel-je-wijsspel-2/ 

 

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ben jij bang voor je dromen? Zit je jezelf in de weg? Dan wens ik jou de moed toe om jouw demonen te durven aankijken. Want die houden jou tegen en dat hoeft niet zo te blijven.

Heb je hulp nodig?
Mail dan even naar astrid@zoninjeleven.nl en ik denk graag met je mee!

Rising in Love – Fia 

Every inch of my body
each fiber and cell
is vibrating with desire
high on life itself

I’m consciously making space
opening and allowing
I’m doing the work that’s needed
I’m ready, bring it in

‘Cause I know that I am worthy, worthy of it all
The wonders and the magic, all I’m dreamin’ of
And this is the new way, a new way of living
A world waking up, we are rising in love

Breathing deep I feel
God within and around me
The true light of my being
is there for me to see

All is becoming clear
the veil is oh so thin
Everything is changing
but I’m ready, bring it in

And now I remember
why I am here
Got nothing to lose
all is to gain
And I choose to learn from love
instead of pain

Actueel

Nieuwe Community 

PRIMA is Perfect was jarenlang mijn motto. En wat heeft het me veel gebracht. Maar het leven gaat door. Groei gaat door. Inzichten gaan door. 

Omdat PRIMA is Perfect niet meer helemaal de lading dekt, ben ik momenteel bezig om met een frisse blik naar mijn business te kijken. Daar komt straks ook een nieuwe vlag bij, maar die heb ik nog niet helder. PRIMA is Perfect valt daar dan nog steeds onder.... maar welke kant gaat ie op wapperen?

Vooralsnog heb ik dit bedacht: Alles is Perfect. Dat is dan ook meteen de nieuwe naam van de Community die ik een paar weken geleden heb gestart om mijn hersenspinsels en inspiratie te delen. 

Hoezo: Alles is Perfect?!!???

Als je zegt: "Astrid, waar héb je het over!?" dan snap ik die reactie helemaal. En toch meen ik het en voel ik het ook zo.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen pijn bestaat, geen strijd, geen verdriet, geen onrecht. Maar ik heb afgelopen jaren heel intens mogen ervaren dat het Universum vanuit menselijk mierenperspectiefje niet te bevatten is. Hoe hard we ook proberen dat te ontkennen en doen alsof wij heer en meester zijn hier op aarde. 

Dit inzien betekent: bye bye controledrang en hello overgave en vertrouwen. Lifechanging voor mij! 

Momenteel werk ik aan een nieuwe website en nieuw aanbod zodat ik dit veel beter aan je kan uitleggen en mijn ervaring met jou kan delen en je kan helpen om ook steeds meer zo in het leven te leren staan:
Vol plezier en vertrouwen, als een blij en onbevangen kind. 

Wil je hier nu al van proeven? Word dan lid van mijn nieuwe Community "Alles is Perfect". 

100 dagen Oncomfortabel Lang Mediteren 2022

Ik ga net als in 2019 - weer een challenge met mezelf aan: 100 dagen achter elkaar mediteren. Oncomfortabel lang. 

Toen heeft het me heel veel gebracht, al ben ik toen na 17 dagen gestopt met mijn filmpjes, omdat ik tijd nodig had om alles te integreren. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe ronde. En ... jij kunt gewoon aanhaken als je wilt. In deze video vertel ik je meer!

Wil je meer weten over deze Challenge en hoe je kunt meedoen?
Klik dan hier!

Groei is geen hoofdzaak! Jouw groeidiamanten zitten in je lijf!

Jarenlang heb ik me verdiept in mindset. In de werking van ons brein. Saboterende patronen opruimen. En ik zag al dat VOELEN eigenlijk het voornaamste was. En voor velen het allerengste om te durven doen.

Afgelopen 2 jaar heb ik me 'voelenderwijs' door een grote persoonlijke crisis heengeslagen. Gelukkig had ik al heel veel training gehad de jaren daarvoor, wat maakt dat ik in relatief korte tijd enorme transformaties heb ervaren.

En nu weet ik zeker: Voelen, datgene waar we het allerbangst voor zijn is de sleutel tot groei. En ik wil dolgraag dat we dit vol enthousiasme aandurven.

Als je het nooit geleerd hebt en je kent het niet, dan ben je er bang voor. Dan ga je het liever uit de weg. En daarmee ontzeg je jezelf eigenlijk het Leven zelf. Want wat je hier te doen hebt als mens is nou juist precies dit: Voelen. Ervaren. Alles. Helemaal. 

Drie jaar geleden startte ik mijn online academie: De Zonnebank met prachtige online programma's. Maar wat momenteel het allerbelangrijkste onderdeel van de Zonnebank is, zijn de wekelijkse Zooms, waarin ik samen met de deelnemers die spanningsvelden opzoek. De emoties die zo diep zitten, de angsten waar ze bang voor zijn.

 

En elke week weer gebeuren er wonderen. Ontladingen. Eigenlijk heel zacht en simpel. Dat je denkt: Was ik HIER NOU AL DIE TIJD BANG VOOR??? Heb ik me hierdoor jarenlang laten tegenhouden???? 

Wil je het ervaren? Je bent van harte welkom. Voor 70 euro ben je een maand lid tot wederopzegging en dat laatste kun je elke maand doen.  

Pin It on Pinterest