Hypnose. Voor veel mensen iets waar een aura van geheimzinnigheid en mysterie omheen hangt. Niet iets waar je in eerste instantie aan denkt als je een probleem wilt oplossen of van een angst of lichamelijke klacht af wilt komen, toch?

En dat is zonde. Want het is vooral het onbekende dat maakt dat deze supermooie methodiek nog relatief weinig wordt toegepast.
In deze podcast vertel ik je over wat je vast nog niet wist over hypnose en NLP. Zodat je zelf kunt overwegen hoe het nu of op een later moment ook jou misschien wel kan helpen bij iets waar je al jaren in vastloopt.

Veel luisterplezier!

Meer weten?

Op deze pagina vind je meer informatie over hypnose.
Helemaal onderaan staat ook een gratis E-book wat je kunt downloaden.

Wil je laagdrempelig kennismaken met een vorm van (zelf)hypnose en je brein trainen beter te worden in zich goed voelen? Dat kan. Ik heb 2 nieuwe hypnose mp3’s voor je gemaakt.
Info hierover vind je op deze pagina: https://zoninjeleven.nl/hypnose-mp3s

Je brein trainen met 50% korting!

En als podcastluisteraar ontvang je met de kortingscode breintraining maar liefst 50% korting op de aanschaf van 2 hypnose mp3’s. Oftewel: Je krijgt er 2 voor de prijs van 1.

Individuele sessies

Ik geef tegenwoordig ook weer (mondjesmaat) individuele hypnotherapie sessies. Indien je hier interesse in hebt, stuur me even een mail, dan ontvang je meer informatie. 

Wel ben ik terughoudend met het te snel overgaan op een 1-op-1 sessie met je, omdat ik geloof dat wanneer dit te vroeg komt, je er niet zoveel aan hebt, als zou kunnen.

Hoe dat zit?
Dat leg ik je uit in onderstaande video.

Pin It on Pinterest