We hechten enorm aan zekerheid en vastigheid. Terwijl we op alle fronten worden uitgedaagd om daarmee te stoppen. Misschien voel jij het ook wel. Ervaar je angst, onzekerheid of zelfs chaos in deze ‘gekke tijd’.

Herken je dit dan is deze podcast absoluut voor jou. Ook ik heb mogen ervaren dat het oude is uitgewerkt en ben afgelopen tijd keer op keer weer heel duidelijk op mijn plek gezet: Ik moest leren over loslaten, niet weten, geduldig blijven en vertrouwen hebben. En met vallen en opstaan geef ik me meer en meer over aan het idee dat niet ik aan zet ben, maar ‘het leven. En al lijkt het soms niet zo, dat alles perfect is. Dat ik veilig ben.

Best een uitdaging hoor, als juist alles op losse schroeven staat. Toch lukt het me wonderwel. Hoe dan? Is er soms in de basis iets wezenlijks veranderd?

Tja, luister zelf maar in deze nieuwe episode. En check ook de 2 podcasts die ik noem en in de shownotes heb opgenomen. Die 2 afleveringen laten eigenlijk heel duidelijk de ‘oude Astrid’ en de ‘huidige Astrid’ horen.

Veel luisterplezier!

Shownotes #151

Dit zijn de 2 podcasts die ik in deze episode noem en die ik je van harte kan aanbevelen:

De Gezondere Jongeren podcast van Tosca Oude Weernink:
Aflevering 8: Waarom perfectionisme ongezond is.
https://open.spotify.com/episode/34CcGV93qUbRc55QwIm3d1
Deze podcast is meer vanuit de PRIMA is Perfect-Astrid, dus over perfectionisme en faalangst los leren laten. Omdat Tosca zelf 16 is en haar doelgroep jongeren zijn, is dit een aflevering die juist ook voor andere jongeren superleuk is om te beluisteren.

De Aan het Stuur podcast van Mariska Ruissen:
Aflevering 74: Over kiezen voor licht en alles wat dat met zich meebrengt
https://open.spotify.com/episode/3GKUJewJtmkbV5iNJ377tS
Hierin komt de ALLES is Perfect-Astrid naar boven. In deze podcast ben ik super open over mijn proces van afgelopen jaren en hoe mijn keuze voor licht enorm veel donker in mij heeft getransformeerd, wat een rollercoaster aan veranderingen heeft ingezet.

De Aan het Stuur podcast van Mariska Ruissen:
Aflevering 74: Over kiezen voor licht en alles wat dat met zich meebrengt
https://open.spotify.com/episode/3GKUJewJtmkbV5iNJ377tS
Hierin komt de ALLES is Perfect-Astrid naar boven. In deze podcast ben ik super open over mijn proces van afgelopen jaren en hoe mijn keuze voor licht enorm veel donker in mij heeft getransformeerd, wat een rollercoaster aan veranderingen heeft ingezet.

Mariska was eerder in mijn podcast te gast. De aflevering ‘Kritische stemmetjes aan het stuur’ vind je hier:
www.zoninjeleven.nl/episode-125 

Meditatie Challenge
Informatie over de 100 dagen oncomfortabel mediteren Challenge kun je nalezen via mijn website:
https://zoninjeleven.nl/100-dagen-2022/

Nieuwe Facebook Community
Wordt gratis lid:
www.facebook.com/groups/allesisperfect

Liever geen Facebook?
Telegram kanaal Alles is Perfect:
https://t.me/+8sWl97fxmSJkYzFk

Actueel

Nieuwe Community 

PRIMA is Perfect was jarenlang mijn motto. En wat heeft het me veel gebracht. Maar het leven gaat door. Groei gaat door. Inzichten gaan door. 

Omdat PRIMA is Perfect niet meer helemaal de lading dekt, ben ik momenteel bezig om met een frisse blik naar mijn business te kijken. Daar komt straks ook een nieuwe vlag bij, maar die heb ik nog niet helder. PRIMA is Perfect valt daar dan nog steeds onder.... maar welke kant gaat ie op wapperen?

Vooralsnog heb ik dit bedacht: Alles is Perfect. Dat is dan ook meteen de nieuwe naam van de Community die ik een paar weken geleden heb gestart om mijn hersenspinsels en inspiratie te delen. 

Hoezo: Alles is Perfect?!!???

Als je zegt: "Astrid, waar héb je het over!?" dan snap ik die reactie helemaal. En toch meen ik het en voel ik het ook zo.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er geen pijn bestaat, geen strijd, geen verdriet, geen onrecht. Maar ik heb afgelopen jaren heel intens mogen ervaren dat het Universum vanuit menselijk mierenperspectiefje niet te bevatten is. Hoe hard we ook proberen dat te ontkennen en doen alsof wij heer en meester zijn hier op aarde. 

Dit inzien betekent: bye bye controledrang en hello overgave en vertrouwen. Lifechanging voor mij! 

Momenteel werk ik aan een nieuwe website en nieuw aanbod zodat ik dit veel beter aan je kan uitleggen en mijn ervaring met jou kan delen en je kan helpen om ook steeds meer zo in het leven te leren staan:
Vol plezier en vertrouwen, als een blij en onbevangen kind. 

Wil je hier nu al van proeven? Word dan lid van mijn nieuwe Community "Alles is Perfect". 

100 dagen Oncomfortabel Lang Mediteren 2022

Ik ga net als in 2019 - weer een challenge met mezelf aan: 100 dagen achter elkaar mediteren. Oncomfortabel lang. 

Toen heeft het me heel veel gebracht, al ben ik toen na 17 dagen gestopt met mijn filmpjes, omdat ik tijd nodig had om alles te integreren. Ik ben benieuwd naar deze nieuwe ronde. En ... jij kunt gewoon aanhaken als je wilt. In deze video vertel ik je meer!

Wil je meer weten over deze Challenge en hoe je kunt meedoen?
Klik dan hier!

Groei is geen hoofdzaak! Jouw groeidiamanten zitten in je lijf!

Jarenlang heb ik me verdiept in mindset. In de werking van ons brein. Saboterende patronen opruimen. En ik zag al dat VOELEN eigenlijk het voornaamste was. En voor velen het allerengste om te durven doen.

Afgelopen 2 jaar heb ik me 'voelenderwijs' door een grote persoonlijke crisis heengeslagen. Gelukkig had ik al heel veel training gehad de jaren daarvoor, wat maakt dat ik in relatief korte tijd enorme transformaties heb ervaren.

En nu weet ik zeker: Voelen, datgene waar we het allerbangst voor zijn is de sleutel tot groei. En ik wil dolgraag dat we dit vol enthousiasme aandurven.

Als je het nooit geleerd hebt en je kent het niet, dan ben je er bang voor. Dan ga je het liever uit de weg. En daarmee ontzeg je jezelf eigenlijk het Leven zelf. Want wat je hier te doen hebt als mens is nou juist precies dit: Voelen. Ervaren. Alles. Helemaal. 

Drie jaar geleden startte ik mijn online academie: De Zonnebank met prachtige online programma's. Maar wat momenteel het allerbelangrijkste onderdeel van de Zonnebank is, zijn de wekelijkse Zooms, waarin ik samen met de deelnemers die spanningsvelden opzoek. De emoties die zo diep zitten, de angsten waar ze bang voor zijn.

 

En elke week weer gebeuren er wonderen. Ontladingen. Eigenlijk heel zacht en simpel. Dat je denkt: Was ik HIER NOU AL DIE TIJD BANG VOOR??? Heb ik me hierdoor jarenlang laten tegenhouden???? 

Wil je het ervaren? Je bent van harte welkom. Voor 70 euro ben je een maand lid tot wederopzegging en dat laatste kun je elke maand doen.  

Pin It on Pinterest