Wist je dat je zonder het te weten heel veel pijn, verdriet, woede en nog vele andere emoties hebt weggestopt? Misschien denk je wel dat je oud zeer allang hebt verwerkt. Dat denken heel veel mensen. “Dat heb ik een plekje gegeven!” “Dat is al zo lang geleden!” hoor ik heel vaak. Maar in de meeste gevallen is de verwerking alleen mentaal, via je ratio, je hoofd geweest. Al die tijd draagt je lichaam nog steeds de lasten, met vaak grote gevolgen, die jij misschien aan hele andere dingen linkt.

In deze episode behandel ik een aantal modellen die aantonen hoe belangrijk het is om oog te hebben voor jouw beerput. Angst is vaak een reden om het deksel erop te houden. Misschien denk jij ook wel: Dan komt er zoveel los, dat kan ik niet aan! Maar dan heb je geen idee wat er gebeurt als je je ballast links laat liggen.

Ruim je je shit niet op, dan kleurt je leven bruin. Doe je dat wel, dan komt er licht en helderheid. Zo simpel is het eigenlijk. Ik zou het fantastisch vinden als jij na het beluisteren van deze podcast een heel andere kijk hebt op jouw reservoir. Het is geen beerput, het is een schatkamer. Als jij kiest voor licht, gaan er bijzondere dingen gebeuren in je leven!

Heel veel luisterplezier!


Deze podcast beluisteren

Actueel

Maak van je leven een bloeiende onderneming

Vrijheid. Vervulling. Je passie leven. Dat was waar je naar verlangde. Daarom begon je voor jezelf. En... het is gelukt! Je bent succesvol ondernemer. Maar was dit nou wat je zocht?

Wat als je merkt dat je jezelf eerder gevangen hebt gezet in plaats van hebt vrijgespeeld? Dat je vastzit in hard werken, meer doelen, meer succes najagen, maar dat de prijs heel hoog is. Dat je jezelf verliest in je bedrijf en dat de rest van je leven er maar een beetje bijhangt?

Als de basis onder je bedrijf bestaat uit (onbewuste) prestatie- en bewijsdrang, dan put je jezelf uit en voel je geen echte vervulling. Hoe verander je dit? Lees verder op deze pagina.

Mastering the Game of Life (MGTOL)

Eind 2022 schreef ik een bijzonder nieuw E-book getiteld Mastering the Game of Life, wat maar kort online stond, omdat het een vooraankondiging was voor een pilotproject.

Ik wilde namelijk dolgraag delen over wat ik had ontdekt de afgelopen jaren: Een hele nieuwe manier van in het leven staan.

Een manier die tot voor kort nauwelijks beschikbaar was voor ons mensen. Maar ja, het bewustzijn stijgt, er gebeurt veel in de wereld. WE worden massaal wakker. En dat betekent dat we uit de slachtoffermodus kunnen stappen.

Hoe? Dat lees je in mijn E-book! 

Pin It on Pinterest