Wist je dat je zonder het te weten heel veel pijn, verdriet, woede en nog vele andere emoties hebt weggestopt? Misschien denk je wel dat je oud zeer allang hebt verwerkt. Dat denken heel veel mensen. “Dat heb ik een plekje gegeven!” “Dat is al zo lang geleden!” hoor ik heel vaak. Maar in de meeste gevallen is de verwerking alleen mentaal, via je ratio, je hoofd geweest. Al die tijd draagt je lichaam nog steeds de lasten, met vaak grote gevolgen, die jij misschien aan hele andere dingen linkt.

In deze episode behandel ik een aantal modellen die aantonen hoe belangrijk het is om oog te hebben voor jouw beerput. Angst is vaak een reden om het deksel erop te houden. Misschien denk jij ook wel: Dan komt er zoveel los, dat kan ik niet aan! Maar dan heb je geen idee wat er gebeurt als je je ballast links laat liggen.

Ruim je je shit niet op, dan kleurt je leven bruin. Doe je dat wel, dan komt er licht en helderheid. Zo simpel is het eigenlijk. Ik zou het fantastisch vinden als jij na het beluisteren van deze podcast een heel andere kijk hebt op jouw reservoir. Het is geen beerput, het is een schatkamer. Als jij kiest voor licht, gaan er bijzondere dingen gebeuren in je leven!

Heel veel luisterplezier!


Deze podcast beluisteren

Actueel

Laat een review achter en verdien mijn boek!

Ben jij fan van mijn podcast?
Dan kan je een exemplaar van P.R.I.M.A. is Perfect verdienen.

Laat een review achter op Itunes en stuur mij even een mailtje als deze online staat. Dan neem ik contact met je op en komt mijn boek naar je toe.

Ik heb er nog 5, dus je maakt grote kans! Instructies hoe het werkt, kun je hier lezen. Heel veel succes!

Pin It on Pinterest