Een korte podcast vanuit “mijn achtertuin”.

Nou ja… niet helemaal. Eerlijk gezegd heb ik helemaal geen tuin. Er is wel een alternatief. Maar daar zat wat schaamte en oordeel op. Ik had behoorlijk veel gehoord: “Daar ga je toch niet echt heen he?”

Maar vandaag dacht ik:

“F*ck it! Wiens leven is dit ook alweer? Wat wil IK eigenlijk? Aan wie heb IK verantwoording af te leggen? Wie moet er zorgen dat IK blij ben?”

En dus deed ik toch wat ik mezelf eerder deze week niet zag doen.

Volg je me al via Instagram? Dan kun je ook een Reel zien, zodat je er ook wat beeld bij hebt (www.instagram.com/astriddavidzon)

Ik hoop dat je door het luisteren van deze podcast zelf ook bewuster wordt van hoe vaak jij eigenlijk je eigen gevoel en jouw verlangens negeert.

En als je wilt weten hoe je daarmee kunt stoppen, is het belangrijk dat je je innerlijke criticus leert temmen.

Een manier om dat te doen is via mijn online training P.R.I.M.A. is Perfect online.

Onderaan deze pagina vind je meer informatie, want alleen deze zomer kun je de training nog als aparte cursus volgen voor een bijZONder ZONnige prijs!

www.zoninjeleven.nl/episode-166

 

Veel luisterplezier!

 

 

Perfectionismetest

Voor als je wilt checken of dit voor jou relevant is: In de gratis Preview van mijn boek vind je mijn Perfectionisme-test.
Veilig groen, alarmerend oranje of shocking rood, wat is jouw score?

https://www.e-act.nl/ah/site?a=2171&p=291534

 

Actueel

Serie van 3 online workshops "Van Streven naar Leven"

De meeste coaches, therapeuten en andere ‘goeroes’ zijn nog helemaal gefocust op:

  • Wordt de beste versie van jezelf.
  • Leef je droomleven!
  • Dé succesformule naar een 6, 7, 8 of tig-figure business.

Maar steeds meer mensen komen erachter dat dit geen geluksrecept is. Want dan ben je daar, denk je... en dan vroeg of laat voel je toch weer .... wat nu?

We zitten in een gigantische shift. Collectief.  Alleen de meeste mensen zijn zich nier nog niet van bewust. En proberen dus toch nog op de oude manier te groeien. Alleen... dat werkt niet meer.

Schaamte en doen alsof

Als je nog geen alternatief hebt, blijf je toch meer van hetzelfde doen. En als er iets is wat lastig is om toe te geven, is het dit: Ik weet het niet (meer). Want dat is natuurlijk falen! Dat laat je niet blijken. Jij hebt het immers allemaal op een rijtje en voor elkaar, toch?

Ook de wereld van de succesvolle vrouwelijke ondernemer kent veel maskers en taboes. Het is tijd om daar een licht op te schijnen. Want dat het oude niet meer werkt, wil natuurlijk zeggen dat er iets nieuws ligt te wachten. En precies daarover gaat mijn workshopserie: Van Streven naar Leven!

Wat als je business op rolletjes loopt, maar jij struikelt over je succes?

Ik heb een unieke en gratis Luisterboek voor je gemaakt:

Van Streven naar LEVEN!

Ontdek onder meer: 

  • Waarom succes je 'er' niet gaat brengen
  • Wat je verslaving aan hard werken en presteren in stand houdt
  • De sleutels voor een vrij en vervullend leven

Start najaar 2023:

Shift to S.H.I.N.E.

Vrijheid. Vervulling. Je passie leven. Dat was waar je naar verlangde. Daarom begon je voor jezelf. En... het is gelukt! Je bent succesvol ondernemer. Maar was dit nou wat je zocht?

Wat als je merkt dat je jezelf eerder gevangen hebt gezet in plaats van hebt vrijgespeeld? Dat je vastzit in hard werken, meer doelen, meer succes najagen, maar dat de prijs heel hoog is.

Dat je jezelf verliest in je bedrijf en dat de rest van je leven er maar een beetje bijhangt?

Als de basis onder je bedrijf bestaat uit (onbewuste) prestatie- en bewijsdrang, dan put je jezelf uit en voel je geen echte vervulling. 

Herkenbaar en wil je hier meer over weten? En over mijn gloednieuwe programma Shift to S.H.I.N.E. dat in september start?

Check dan alle ins en outs via de rode button en als je voelt dat je hart sneller gaat kloppen, boek dan een Matchcall met me, dan spreek ik je snel! 

ZIN in je Leven podcast

Al sinds 2018 maak ik met veel plezier de Zon in je Leven podcast. In #133 kun je horen dat ik heb besloten dat ik een 2e podcast ga starten, waarin ik vrijuit kan delen over mijn ervaringen/inzichten etc. op het gebied van relatie(s), daten, heling, vrouwelijkheid, echtscheiden, seksualiteit, sensualiteit, etc. etc. Want ik geloof dat daar nog veel te weinig licht op geschenen wordt.
Meer weten? Meld je aan voor de ZIN in je Leven maillijst.

Pin It on Pinterest