Het is zo verleidelijk om te blijven denken dat het antwoord in de toekomst ligt. Dat straks alles ander is. Dat je dan wél die rust ervaart. De ruimte om orde in de chaos te schappen. Dat je dan wel aan jezelf toekomt. En serieus werk maakt van dingen echt structureel anders doen.

Maar, je houdt jezelf voor de gek. Conditionering en identificatie houden je op je plek. De plek waar je eigenlijk niet wilt zijn. Daarom blijf je voor jezelf weglopen. Omdat het niet ontspannen voelt waar je nu bent. Omdat jij niet kunt ontspannen in jezelf. Heb je wel eens gemerkt hoe onrustig je wordt van rust? Wel eens durven toegeven dat je dus eigenlijk verslaafd bent aan drukte, druk doen, überhaupt doen doen doen?

Wist je dat je dat blijft doen zolang je diep diep diep van binnen gelooft dat je er niet toe doet als je jezelf niet keer op keer waarmaakt?

Ik ben benieuwd wat je van jezelf herkent in deze aflevering. Ik hoop met heel mijn hart dat ik de stukjes die in jou al wakker aan het worden zijn nog meer wakker schud. Want er ligt een totaal ander leven op je te wachten, als jij eindelijk de waarheid over jezelf durft toe te laten.

Veel luisterplezier!

Actueel

Laat een review achter en verdien mijn boek!

Ben jij fan van mijn podcast?
Dan kan je een exemplaar van P.R.I.M.A. is Perfect verdienen.

Laat een review achter op Itunes en stuur mij even een mailtje als deze online staat. Dan neem ik contact met je op en komt mijn boek naar je toe.

Ik heb er nog 5, dus je maakt grote kans! Instructies hoe het werkt, kun je hier lezen. Heel veel succes!

Pin It on Pinterest