Inspiratie voor deze podcast is de les uit de Cursus in Wonderen die ik vandaag tijdens mijn ochtendritueel (hierover vertel ik meer in episode 16) aan het doen was.

De tekst van les 7 is: Ik zie alleen het verleden.

Dit klinkt op het eerste gehoor misschien raar. Maar als je er wat dieper over nadenkt, klopt het als een bus. We leven continu in het verleden. Dankzij onze overtuigingen, onze ervaringen, onze kennis tot op dit moment. de kunst is om niet vast te komen te zitten in je verleden. En jezelf allerlei sprookjes te gaan vertellen. Want dan komt je leven tot stilstand. En dat is achteruitgang.

 

  Shownotes #18

  ACTUEEL maart 2021

  Astrid op Clubhouse

  Heb je al gehoord van Clubhouse, de nieuwe audio-app?
  Dinsdag 2 maart om 20.00 uur host ik mijn eerste room, zoals dat heet.

   

  Helaas is de app momenteel alleen beschikbaar voor Apple gebruikers. Maar dat gaat vast snel veranderen, gezien het succes wat dit medium nu al kent.

  Zie het als een soort interactieve podcast. Ik ben er zelf erg enthousiast over. Ik was natuurlijk sowieso al fan van audio, vandaar dat ik ook al 2,5 jaar met zoveel plezier mijn podcasts maak.

  Schuif je een keertje aan?
  In mijn agenda kun je ook zien wanneer ik live ga. En als je me volgt via de Clubhouse App, kun je naast 'follow' op het belletje klikken. Dan krijg je een melding wanneer ik live ga en verschijnen mijn rooms ook in jouw eigen tijdlijn. 

  Sluit je aan bij de Zon in je Leven Podcast Community en ontvang dit audiobook

  PRIMA is Perfect
  Jij bent Perfect
  En als je dat leert v o e l e n
  Schijnt de Zon
  Iedere dag!

  Zo start ik meestal mijn podcast. Sinds juni 2018 maak ik vrijwel wekelijks een nieuwe aflevering, soms vaker. Ik vind het belangrijk om je te doen beseffen dat alles staat en valt met echt durven voelen wat er in je omgaat. Onder ogen durven zien dat je last hebt van angst en onzekerheden (perfectionisme). Dat leren voelen. En daar helemaal oké mee leren zijn. Voor velen een enorme uitdaging! Want we worden geprogrammeerd om vooral vanuit onze ratio te leven en onze gevoelens en emoties te begraven. 

  Ik laat jou graag via mijn persoonlijke verhalen en ervaringen zien (of beter gezegd horen in dit geval) op hoeveel vlakken jij het jezelf moeilijk maakt in je leven. En hoe het anders kan.

  Wil jij al luisterend bewuster worden? Zowel van jezelf, wie jij bent, maar ook van wat er momenteel allemaal speelt in de wereld en wat jouw plek binnen dat geheel is?  Abonneer je dan nu op mijn podcast en mis geen aflevering!

  Astrid vertelt vanuit eigen ervaring en opgelopen 'averij' wat maakt dat het nét is alsof er een bekende tegen je praat. Helder, verrijkend en boeiend, temeer omdat de benadering vanuit een bepaalde (zoekende) gelijkwaardigheid wordt ingesproken. Niet vanuit 'de juf vertelt'. Een gezamenlijke zoektocht die gedurende het leen op elk moment bijgesteld kan worden. 

  Helena

  WP Feedback

  Dive straight into the feedback!
  Login below and you can start commenting using your own user instantly

  Pin It on Pinterest