Inspiratie voor deze podcast is de les uit de Cursus in Wonderen die ik vandaag tijdens mijn ochtendritueel (hierover vertel ik meer in episode 16) aan het doen was.

De tekst van les 7 is: Ik zie alleen het verleden.

Dit klinkt op het eerste gehoor misschien raar. Maar als je er wat dieper over nadenkt, klopt het als een bus. We leven continu in het verleden. Dankzij onze overtuigingen, onze ervaringen, onze kennis tot op dit moment. de kunst is om niet vast te komen te zitten in je verleden. En jezelf allerlei sprookjes te gaan vertellen. Want dan komt je leven tot stilstand. En dat is achteruitgang.

Informatie behorend bij deze episode

  • Gratis Masterclasses Perfectionisme Loslaten

Op maandag 8 en woensdag 10 oktober kun je gratis meedoen aan mijn Masterclass Perfectionisme Loslaten.
Een online, dus vanuit huis te volgen masterclass van 1,5 tot 2 uur, waarin ik je meeneem in het saboterende mechanisme van perfectionisme oftewel het diepgewortelde idee waar hele volksstammen (ongemerkt) last van hebben. Het IK BEN NIET GOED GENOEG  Syndroom.

Dit maakt zo ongelofelijk veel kapot, maar er zijn maar weinig mensen die zich hiervan bewust zijn. Geen wonder dat wie dit voor het eerst hoort, vaak wel eventjes moet gaan zitten…. om het te laten indalen.
Maar het goeie nieuws is… als je jezelf beter leert kennen en dit begint in te zien, kan je als je dat wilt je leven ongelofelijk transformeren. Omdat jij zult veranderen van iemand die zichzelf klein en onbelangrijk maakt in de persoon die je werkelijk bent.

Aanmelden via deze link: https://zoninjeleven.webinargeek.com/masterclass-perfectionisme-loslaten-oktober-2018

  • PRIMA is Perfect online.

MIjn online training PRIMA is Perfect start weer op 15 oktober.

Informatie kun je vanaf 3 oktober 20.00 uur nalezen op www.primaisperfect.nl 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest