Allemaal leuk en aardig dat je succesvol bent.  Maar heb jij ook vaak zo’n ongemakkelijk gevoel? Het mag misschien geen naam hebben, maar het sluimert op de achtergrond, net als een besturingsprogramma op je laptop. Je probeert het te negeren, maar dat lukt steeds minder.

In deze podcast heb ik het onder meer over de zoektocht naar geluk, het gevoel van vrijheid en voldoening. En in welke bochten we ons wringen om dat te bereiken.

De meeste coaches, therapeuten en andere ‘goeroes’ zijn nog helemaal gefocust op:

  • Wordt de beste versie van jezelf
  • Leef je droomleven!
  • Dé succesformule naar een 6, 7, 8 of tig-figure business.

Maar dit systeem is failliet. Dit tijdperk loopt ten einde. Dat gaat komende jaren blijken meer en meer blijken. 

We zitten in een enorme shift. Niet iedereen merkt dat in zijn persoonlijke leven al. De timing is altijd perfect. Er komt een punt, dan is de pijn te hoog en wint de nieuwsgierigheid en het verlangen het. En wie zoekt…. die vindt.

Heb je enig idee wat het echte probleem is dat jouw ‘zoeken’ veroorzaakt?
En waar het vandaan komt?
En… belangrijkste natuurlijk: Wat een radicaal andere aanpak is dan alles wat je waarschijnlijk kent. Maar wat wel werkt?
En nee. dit is niet een Astrid Davidzon-oplossing.
Dit is de oplossing van het leven zelf, waar we blind voor geworden zijn.

Ik help je graag je ogen openen voor de mogelijkheden die het biedt als jij besluit dat het tijd is om wakker te worden. Je zult niet weten wat je overkomt als je eindelijk je ware zelf vindt!

Hieronder lees je meer over de serie workshops die ik 24, 29 en 31 augustus geef. 

Veel luisterplezier!

Actueel

Serie van 3 online workshops "Van Streven naar Leven"

De meeste coaches, therapeuten en andere ‘goeroes’ zijn nog helemaal gefocust op:

  • Wordt de beste versie van jezelf.
  • Leef je droomleven!
  • Dé succesformule naar een 6, 7, 8 of tig-figure business.

Maar steeds meer mensen komen erachter dat dit geen geluksrecept is. Want dan ben je daar, denk je... en dan vroeg of laat voel je toch weer .... wat nu?

We zitten in een gigantische shift. Collectief.  Alleen de meeste mensen zijn zich nier nog niet van bewust. En proberen dus toch nog op de oude manier te groeien. Alleen... dat werkt niet meer.

Schaamte en doen alsof

Als je nog geen alternatief hebt, blijf je toch meer van hetzelfde doen. En als er iets is wat lastig is om toe te geven, is het dit: Ik weet het niet (meer). Want dat is natuurlijk falen! Dat laat je niet blijken. Jij hebt het immers allemaal op een rijtje en voor elkaar, toch?

Ook de wereld van de succesvolle vrouwelijke ondernemer kent veel maskers en taboes. Het is tijd om daar een licht op te schijnen. Want dat het oude niet meer werkt, wil natuurlijk zeggen dat er iets nieuws ligt te wachten. En precies daarover gaat mijn workshopserie: Van Streven naar Leven!

Wat als je business op rolletjes loopt, maar jij struikelt over je succes?

Ik heb een unieke en gratis Luisterboek voor je gemaakt:

Van Streven naar LEVEN!

Ontdek onder meer: 

  • Waarom succes je 'er' niet gaat brengen
  • Wat je verslaving aan hard werken en presteren in stand houdt
  • De sleutels voor een vrij en vervullend leven

Start najaar 2023:

Shift to S.H.I.N.E.

Vrijheid. Vervulling. Je passie leven. Dat was waar je naar verlangde. Daarom begon je voor jezelf. En... het is gelukt! Je bent succesvol ondernemer. Maar was dit nou wat je zocht?

Wat als je merkt dat je jezelf eerder gevangen hebt gezet in plaats van hebt vrijgespeeld? Dat je vastzit in hard werken, meer doelen, meer succes najagen, maar dat de prijs heel hoog is.

Dat je jezelf verliest in je bedrijf en dat de rest van je leven er maar een beetje bijhangt?

Als de basis onder je bedrijf bestaat uit (onbewuste) prestatie- en bewijsdrang, dan put je jezelf uit en voel je geen echte vervulling. 

Herkenbaar en wil je hier meer over weten? En over mijn gloednieuwe programma Shift to S.H.I.N.E. dat in september start?

Check dan alle ins en outs via de rode button en als je voelt dat je hart sneller gaat kloppen, boek dan een Matchcall met me, dan spreek ik je snel! 

ZIN in je Leven podcast

Al sinds 2018 maak ik met veel plezier de Zon in je Leven podcast. In #133 kun je horen dat ik heb besloten dat ik een 2e podcast ga starten, waarin ik vrijuit kan delen over mijn ervaringen/inzichten etc. op het gebied van relatie(s), daten, heling, vrouwelijkheid, echtscheiden, seksualiteit, sensualiteit, etc. etc. Want ik geloof dat daar nog veel te weinig licht op geschenen wordt.
Meer weten? Meld je aan voor de ZIN in je Leven maillijst.

Pin It on Pinterest