Dagelijks schrijven zich mensen in als ondernemer bij de KvK. En ook steeds meer vrouwen besluiten te gaan ondernemen. Maar die stoere stap wagen is geen enkele garantie voor succes. Gek genoeg is de groep onder 30 en boven 45 jaar succesvoller dan de groep daartussenin. Zouden al die ondernemers wel beseffen dat ‘succes’ voor 90% tussen je oren zit? Ik had geen idee destijds. Maar nu wel. Deze podcast gaat dan ook over hoe cruciaal vertrouwen is als je onderneemt en wat dat inhoudt. Maar er is nog een laag. En die heb ik nog niet eens zo lang geleden ontdekt. Veel luisterplezier!

 

Shownotes #37

=> Steeds meer vrouwen ondernemen. Wat interessante gegevens over startende vrouwelijke ondernemers vind je hier. 

=> Webinar Ondernemen vanuit je Ware Zelf

Ben je al ervaren ondernemer, startend of dromend van een eigen bedrijf? En belangrijker, herken je je in deze podcast en ben je nieuwsgierig naar mijn valkuilen en wat ik in 12 jaar ondernemerschap heb geleerd? En wat ik om me heen zie gebeuren waardoor het ondernemerschap voor velen een frustrerende reis is? Wil je mijn inzichten en lessen horen, niet alleen over het belang van eigenwaarde en vertrouwen, maar ook over die diepere laag, het leren leven en  ondernemen vanuit je Ware Zelf? 

Woensdag 3 april heb ik het webinar “Ondernemen vanuit je Ware Zelf” gegeven. Inmiddels staat het opgenomen in de Zonnebank (voor meer informatie over de Zonnebank, klik hier.) 

Pin It on Pinterest