Angst- en paniekaanvallen kunnen je het leven echt heel zuur maken. Zelf heb ik er een tijd last van gehad en ik dacht écht steeds dat ik doodging.

Gelukkig is die periode voorbij. Hoe ik dat heb aangepakt en – minstens zo belangrijk – wat paniekaanvallen mij hebben geleerd, dat hoor je vandaag. 

Veel luisterplezier! 

Shownotes 

  • Wil je mijn verhaal over mijn paniekaanvallen teruglezen? Ik schreef er al een Zonnestraal over, getiteld
    Don’t shoot the messenger. 
  • Wil je mijn veelbekeken YouTube video over paniekaanvallen bekijken? Dit is de link
  • Wil je concrete tips of handvatten om van angst- en paniekaanvallen af te komen?
    Een van de technieken die mij enorm heeft geholpen is “De Gevoelsomdraaitechniek”
    Deze en meer supereffectieve technieken leer ik je in De Zonnebank. De Zonnebank bevat al mijn online programma’s die tot doel hebben om jou te laten ontdekken wat er onder jouw angst en paniek schuilgaat zodat je een leven kunt gaan vormgeven dat is gebaseerd op jouw dromen, verlangens en waarden.

 

DeZENber Challenge

Als je blijft geloven wat je altijd geloofde, verandert er weinig tot niets. Je keuzes veranderen niet. Dus blijf je hetzelfde doen, zijn je ervaringen vergelijkbaar van dag tot dat en dus voel je je ook grotendeels hetzelfde. En vanuit dat gevoel produceer je onbewust weer voor 90% dezelfde gedachten als gisteren. Zo lijkt vandaag op gisteren, gisteren op vorige week, vorige week op vorige maand en vorige maand op vorig jaar.

Wil je het anders? Groei je niet? Word je niet uitgedaagd? Krijg jij geen energie van je huidige leven? Laten we dan eens een van de meest bijzondere maanden van het jaar gebruiken om dingen eens anders te doen. Hoe kun je van december een maand maken waarin jij je veel vaker en langer ZEN voelt dan wanneer je alles bij het oude laat?

Dat wil ik je laten ontdekken en ervaren. Dat wil ik je leren. Als jij je in december ZEN kunt voelen, dan ga je ook heel anders het nieuwe jaar in. En daarmee zet je een veelbelovende nieuwe toon en intentie neer voor 2020!

Op donderdag 28 november 20.00 uur geef ik een gratis DeZENber Challenge webinar, waarin ik hier veel meer over ga vertellen.

Doe je mee? Meld je dan aan. Dan zit je ofwel live in de uitzending of je hebt nog tot en met 30 november om de replay te bekijken.
https://zoninjeleven.webinargeek.com/dezenber-challenge.

Hoe nu verder?

Leven vanuit vertrouwen, ontspanning en plezier is voor iedereen weggelegd, daar ben ik van overtuigd.

Hoe dat werkt, leren we helaas niet op school. Hoe bizar is dat eigenlijk. Ik heb zelf moeten ontdekken dat ons gedrag voor meer dan 95% wordt bepaald door onbewuste patronen en overtuigingen.
En als je niet hebt geleerd bewust in het leven te staan, dan word je dus geleefd.

Alle verandering begint met bewustwording. Weet jij waar je staat? Hoe hoog je scoort op de perfectionismeschaal?
Een goede manier om dat te bepalen is om mijn perfectionismetest te doen.

Via de link vind je de test zoals deze in de VIVA is gepubliceerd: https://www.viva.nl/lijf-en-psyche/ben-jij-een-perfectionist-doe-de-test/

Pin It on Pinterest