Na een maand radiostilte vandaag weer een nieuwe podcast. In deze lange aflevering neem ik je mee in hoe ik nu aankijk tegen wat er in de tussentijd was gebeurd.

Heb ik gedacht dat ik gek werd? Nee. Ik heb wel gedacht dat mensen dachten dat ik gek werd. Dat het een heftige periode was die ik totaal niet zag aankomen is wel duidelijk. En dat mijn leven en mijn business hierdoor veranderen ook.

Ik praat je bij. Vanuit meer helderheid en overzicht dan ooit. Al klinkt dat misschien nog niet zo? Dat komt dan wel met de tijd.

Veel luisterplezier.

Shownotes episode 56

Ik verwijs naar podcast episode 4: 
Altijd in gesprek (druk in je hoofd)

De aankondiging dat de minicursus verandert in een gratis coachweek. 
Dit is de video die ik toen in flow opnam. 

De MP3 over ‘De hele olifant’ vind je hier. 
Deze gaat offline zodra de nieuwe Magische MP3 versie er is. Die zal los te bestellen zijn via de webshop. En voor Zonnebankleden gratis. 

De Masterclass die ik gaf aan het eind van ‘De Gratis Coach Week’ vind je hier. 
De tranen heb ik er niet uitgeknipt. 

De foto van de TAO-spiegel heb ik niet geplaatst… lukte me even niet zo snel. Dat moet je dan maar gewoon geloven … dat alle wijsheid in jezelf zit. 

DeZENber Challenge

Als je blijft geloven wat je altijd geloofde, verandert er weinig tot niets. Je keuzes veranderen niet. Dus blijf je hetzelfde doen, zijn je ervaringen vergelijkbaar van dag tot dat en dus voel je je ook grotendeels hetzelfde. En vanuit dat gevoel produceer je onbewust weer voor 90% dezelfde gedachten als gisteren. Zo lijkt vandaag op gisteren, gisteren op vorige week, vorige week op vorige maand en vorige maand op vorig jaar.

Wil je het anders? Groei je niet? Word je niet uitgedaagd? Krijg jij geen energie van je huidige leven? Laten we dan eens een van de meest bijzondere maanden van het jaar gebruiken om dingen eens anders te doen. Hoe kun je van december een maand maken waarin jij je veel vaker en langer ZEN voelt dan wanneer je alles bij het oude laat?

Dat wil ik je laten ontdekken en ervaren. Dat wil ik je leren. Als jij je in december ZEN kunt voelen, dan ga je ook heel anders het nieuwe jaar in. En daarmee zet je een veelbelovende nieuwe toon en intentie neer voor 2020!

Op donderdag 28 november 20.00 uur geef ik een gratis DeZENber Challenge webinar, waarin ik hier veel meer over ga vertellen.

Doe je mee? Meld je dan aan. Dan zit je ofwel live in de uitzending of je hebt nog tot en met 30 november om de replay te bekijken.
https://zoninjeleven.webinargeek.com/dezenber-challenge.

Hoe nu verder?

Leven vanuit vertrouwen, ontspanning en plezier is voor iedereen weggelegd, daar ben ik van overtuigd.

Hoe dat werkt, leren we helaas niet op school. Hoe bizar is dat eigenlijk. Ik heb zelf moeten ontdekken dat ons gedrag voor meer dan 95% wordt bepaald door onbewuste patronen en overtuigingen.
En als je niet hebt geleerd bewust in het leven te staan, dan word je dus geleefd.

Alle verandering begint met bewustwording. Weet jij waar je staat? Hoe hoog je scoort op de perfectionismeschaal?
Een goede manier om dat te bepalen is om mijn perfectionismetest te doen.

Via de link vind je de test zoals deze in de VIVA is gepubliceerd: https://www.viva.nl/lijf-en-psyche/ben-jij-een-perfectionist-doe-de-test/

Pin It on Pinterest