Na een maand radiostilte vandaag weer een nieuwe podcast. In deze lange aflevering neem ik je mee in hoe ik nu aankijk tegen wat er in de tussentijd was gebeurd.

Heb ik gedacht dat ik gek werd? Nee. Ik heb wel gedacht dat mensen dachten dat ik gek werd. Dat het een heftige periode was die ik totaal niet zag aankomen is wel duidelijk. En dat mijn leven en mijn business hierdoor veranderen ook.

Ik praat je bij. Vanuit meer helderheid en overzicht dan ooit. Al klinkt dat misschien nog niet zo? Dat komt dan wel met de tijd.

Veel luisterplezier.

Shownotes episode 56

Ik verwijs naar podcast episode 4: 
Altijd in gesprek (druk in je hoofd)

De aankondiging dat de minicursus verandert in een gratis coachweek. 
Dit is de video die ik toen in flow opnam. 

De MP3 over ‘De hele olifant’ vind je hier. 
Deze gaat offline zodra de nieuwe Magische MP3 versie er is. Die zal los te bestellen zijn via de webshop. En voor Zonnebankleden gratis. 

De Masterclass die ik gaf aan het eind van ‘De Gratis Coach Week’ vind je hier. 
De tranen heb ik er niet uitgeknipt. 

De foto van de TAO-spiegel heb ik niet geplaatst… lukte me even niet zo snel. Dat moet je dan maar gewoon geloven … dat alle wijsheid in jezelf zit. 

Zaterdag 9 november:Themamiddag Perfectionisme en Burn-out 

Op zaterdag 9 november a.s. organiseer ik een speciale themamiddag voor iedereen die meer wil weten over de relatie tussen perfectionisme en burn-out.

Want reken maar dat 'perfectionisten' in de risicogroep vallen. Een perfectionist staat een groot deel van de dag (misschien zelfs bijna voortdurend) in de 'overlevingsstand'. Dat betekent dat er continu stresshormonen door zijn systeem gaan, met alle destructieve gevolgen van dien.

Meer informatie over deze middag vind je hier:

https://zoninjeleven.nl/perfectionisme-en-burnout/

De Zonnebank 2.0

Als je wilt leren leven vanuit plezier, ontspanning en vertrouwen.
Een vrij leven is iets waarvan we geloven dat het niet mogelijk is.
Niets is minder waar.

Het vergt alleen wel dat jij jouw 'waarheden' eens stevig onder de loep neemt. Want alles wat je tot op heden (bewust en onbewust) hebt geloofd, heeft je gebracht waar je nu bent.

Wil je het anders?
Kom dan zonnebanken!

Lees meer op deze pagina of meld je direct aan via deze link.

Pin It on Pinterest