Vandaag wil ik het met je hebben over perfectionisme en hoe je met dat saboterende gedrag je gezondheid en je levensgeluk ernstig in gevaar brengt.
Meer specifiek ga ik het hebben over het grote risico dat je als perfectionist loopt om een burn-out te krijgen.

Of jij zo’n perfectionistisch type bent, kun je snel genoeg ontdekken. Doe de test via mijn website. Scoor je rood of oranje, dan hoop ik dat ik je vandaag mag wakkerschudden.

Heel veel luisterplezier!

Shownotes episode 57

Doe de perfectionismetest: https://zoninjeleven.nl/perfectionismetes

Andere podcasts over burn-out:

Is burn-out bullshit? Deel 1: https://zoninjeleven.nl/episode-27/

Is burn-out bullshit? Deel 2: https://zoninjeleven.nl/episode-28/

Themamiddag perfectionisme en burnout: https://zoninjeleven.nl/perfectionisme-en-burnout/

Train je brein met de PRIMA-methode

Als jij je brein nooit hebt getraind, is de kans groot dat de standaardinstelling 'overleven' is. Je focust je dan vooral op 'gevaar', wat er mis kan gaan en hebt een chronische gebrek aan vertrouwen in jezelf en in het leven. Om dat te compenseren heb je hoogstwaarschijnlijk vaak last van de neiging om vantevoren dingen te willen kunnen voorspellen of controleren. Immers, dat biedt zekerheid (denk je).

Dat dit geen leven is vanuit verbinding, overgave en plezier moge duidelijk zijn. Wil jij het anders, ga dan ook aan de slag om je brein te trainen. In januari, februari en maart volgen we in De Zonnebank de cursus PRIMA is Perfect samen.

 

En tijdens de 2e Yellow Sunday gaan we daar ook concreet mee aan de slag tijdens deze live bijeenkomst. Naar aanleiding van het grote succes van de allereerste Yellow Sunday, op zondag 19 januari 2020, staat de tweede bijeenkomst ook alweer gepland voor zondag 8 maart 2020. 

Deze is inmiddels ook uitverkocht. Ik ga kijken of er op korte termijn een 3e ingepland kan worden, want de animo is groot. 

 

Boek nu een vrijblijvende telefonische intake en ontdek de Rol van je Leven

Vrijdag 1 mei start voor de 3e keer het intensieve traject: Stap in de Rol van je Leven. Een combinatie van exclusieve groepscoaching, eventueel in combinatie met intensieve 1-op-1 sessies. Doel: Ontdekken wie jij werkelijk bent en wat jouw rol is op dit moment in je leven. Jouw plek ontdekken. Waar word jij blij van, hoe kom jij tot je recht, hoe kun jij bijdragen en 'jouw ding' doen. Wat is het wat jou het gevoel gaat geven dat je op je pad loopt, op weg naar jouw bestemming. Deze vragen staan centraal in dit traject van 6 maanden waarin je gegarandeerd tot verrassende inzichten en ontdekkingen zult komen. Zodat je knopen kunt gaan doorhakken en beslissingen kunt nemen zodat je op deze basis je leven verder kunt bouwen.

Meer informatie over het programma  kun je lezen op deze pagina.
Je kunt via de button onderaan een vrijblijvende telefonische afspraak plannen in mijn agenda, want ik wil alle deelnemers eerst uitgebreid zelf spreken.

Volg je me nog niet zo lang en wil je bij het begin beginnen?

Leven vanuit vertrouwen, ontspanning en plezier is voor iedereen weggelegd, daar ben ik van overtuigd.

Hoe dat werkt, leren we helaas niet op school. Hoe bizar is dat eigenlijk. Ik heb zelf moeten ontdekken dat ons gedrag voor meer dan 95% wordt bepaald door onbewuste patronen en overtuigingen.
En als je niet hebt geleerd bewust in het leven te staan, dan word je dus geleefd.

Alle verandering begint met bewustwording. Weet jij waar je staat? Hoe hoog je scoort op de perfectionismeschaal?
Een goede manier om dat te bepalen is om mijn perfectionismetest te doen.

Via de link vind je de test zoals deze in de VIVA is gepubliceerd: https://www.viva.nl/lijf-en-psyche/ben-jij-een-perfectionist-doe-de-test/

Pin It on Pinterest