Als je merkt dat je vaak druk bent, een kort lontje hebt, je druk maakt of druk doet, dan ben je waarschijnlijk drukverslaafd. Je brein is dan gewend vanuit de overlevingsstand te functioneren. Dit stopt niet zomaar vanzelf. En zo kun je ook niet in contact komen met jouw ware levensdoel. In deze episode vertel ik je hoe je dit kunt afleren. En ook hoe de stilte mij heeft geholpen me te verbinden met mijn levensdoel. 

Heel veel luisterplezier!

Shownotes #60

Piramide van Hawkins
Wil je hier meer over weten, luister dan naar episode 22 van mijn podcast:
https://zoninjeleven.nl/episode-22/ 

DeZENber Challenge

Als je blijft geloven wat je altijd geloofde, verandert er weinig tot niets. Je keuzes veranderen niet. Dus blijf je hetzelfde doen, zijn je ervaringen vergelijkbaar van dag tot dat en dus voel je je ook grotendeels hetzelfde. En vanuit dat gevoel produceer je onbewust weer voor 90% dezelfde gedachten als gisteren. Zo lijkt vandaag op gisteren, gisteren op vorige week, vorige week op vorige maand en vorige maand op vorig jaar.

Wil je het anders? Groei je niet? Word je niet uitgedaagd? Krijg jij geen energie van je huidige leven? Laten we dan eens een van de meest bijzondere maanden van het jaar gebruiken om dingen eens anders te doen. Hoe kun je van december een maand maken waarin jij je veel vaker en langer ZEN voelt dan wanneer je alles bij het oude laat?

Dat wil ik je laten ontdekken en ervaren. Dat wil ik je leren. Als jij je in december ZEN kunt voelen, dan ga je ook heel anders het nieuwe jaar in. En daarmee zet je een veelbelovende nieuwe toon en intentie neer voor 2020!

Op donderdag 28 november 20.00 uur geef ik een gratis DeZENber Challenge webinar, waarin ik hier veel meer over ga vertellen.

Doe je mee? Meld je dan aan. Dan zit je ofwel live in de uitzending of je hebt nog tot en met 30 november om de replay te bekijken.
https://zoninjeleven.webinargeek.com/dezenber-challenge.

Hoe nu verder?

Leven vanuit vertrouwen, ontspanning en plezier is voor iedereen weggelegd, daar ben ik van overtuigd.

Hoe dat werkt, leren we helaas niet op school. Hoe bizar is dat eigenlijk. Ik heb zelf moeten ontdekken dat ons gedrag voor meer dan 95% wordt bepaald door onbewuste patronen en overtuigingen.
En als je niet hebt geleerd bewust in het leven te staan, dan word je dus geleefd.

Alle verandering begint met bewustwording. Weet jij waar je staat? Hoe hoog je scoort op de perfectionismeschaal?
Een goede manier om dat te bepalen is om mijn perfectionismetest te doen.

Via de link vind je de test zoals deze in de VIVA is gepubliceerd: https://www.viva.nl/lijf-en-psyche/ben-jij-een-perfectionist-doe-de-test/

Pin It on Pinterest