Veel mensen zitten vast in een robotleven. Ze spelen nog steeds  rollen waar ze allang uitgegroeid zijn of die nooit echt hebben gepast. En ze hopen dat het op een dag ineens allemaal anders zal zijn. 

In deze aflevering ontdek je waarom het niet zo werkt. Je maakt kennis met Anke van Eck, die vastliep in haar moederrol, omdat die botste met haar grote ambities, dacht ze.  Afgelopen jaar koos ze voor zichzelf, investeerde in haar ontwikkeling en ontdekte de Rol van haar Leven.  Anke is een kei geworden in dromen, visualiseren en journalen. En dit heeft er mede voor gezorgd dat ze zoveel stappen heeft gezet. Aan het eind van deze aflevering stappen we in het jaar 2025 en blikken we terug op hoe het haar de afgelopen 5 jaar is vergaan. Verbaas je over het contrast tussen Ankes oude en nieuwe ik en laat je inspireren. Want ook jij laat nu gegarandeerd heel veel potentieel onbenut. 

Veel luisterplezier!

Shownotes #64

Wil je meer weten over het programma De Rol van je Leven? Klik dan hier voor meer informatie. En maak een vrijblijvende afspraak in mijn digitale agenda als je vragen of interesse hebt, dan spreken we elkaar snel.

Wil je meer weten over De Zonnebank? Klik dan hier voor meer informatie en meld je aan voor meer info als je een bericht wilt wanneer de deuren weer opengaan. 

Meer informatie over de Homecoachclub van powerhouse Anke van Eck vind je hier:
www.homecoachclub.com
www.facebook.com/Ankefixtit

Pin It on Pinterest