Vroeg of laat breekt bij veel mensen het moment aan dat leven op de automatische piloot niet meer gaat. Ze krijgen dat ‘is dit alles-gevoel’ of worden door een ingrijpende gebeurtenis geconfronteerd met de eindigheid van het leven en vragen zich af: Wat kan ik doen om me beter te voelen, om het gevoel te hebben dat ik ook van waarde ben in de samenleving?

Vandaag ga ik het onder meer hebben over een heel bijzonder boek dat op mijn pad is gekomen en wat maakt dat ik mijn eigen werk in een breder perspectief kan plaatsen. Ik hoop dat deze podcast jou kan helpen deze verbanden ook te zien zodat je richting krijgt in je leven en weet wat je te doen staat.

Veel luisterplezier.

Shownotes #69

Boeken over en van Christina von Dreien

  • Tweeling als licht geboren – Bernadette von Dreien
  • Het visioen over het goede – Bernadette von Dreien
  • Bewustzijn schept vrede – Christina von Dreien (verschijnt pas in mei 2020).

(Ik heb er met opzet geen links bij gezet, misschien wil je wel bestellen via je eigen boekhandel in plaats van online via een van de grote partijen.)

De bewustzijnsschalen van Hawkins (het model dat mijn leven veranderde) mag ik helaas niet plaatsen op mijn website, dus die moet je zelf even googelen! 

Wil je ‘opklimmen’ in de piramide, je energie verhogen?

Zorgen dat jouw lichaam in staat is hogere energie vast te houden? Zodat je steviger in het leven staat, beter met je emoties kunt omgaan en kunt leven vanuit verbinding, vertrouwen en plezier? Dé manier om dat voor elkaar te krijgen is door te starten met PRIMA is Perfect (boek en cursus).
Hoe? Word lid van De Zonnebank.

Hou je graag de controle en ben je bang voor verandering?

Veel ‘perfectionisten’ herkennen dit. Dit gedrag geeft je een gevoel van zekerheid. Maar helaas is het een schijnzekerheid. Je houdt jezelf hiermee namelijk afgesneden van nieuwe mogelijkheden. Hoe vaak wilde jij ‘eigenlijk’ al een beslissing nemen of iets anders kiezen, maar heb je je laten weerhouden door angst?

Wist je dat je dit kunt doorbreken? Leer je openstellen voor veranderingen en nieuwe ‘waarheden’ danzij de Magische Hypnose MP3 De hele olifant
In deze MP3 neem ik je mee in een verhaal wat je ogen gaat openen voor het feit dat je zo opgesloten zit in je eigen waarheid dat je niet kunt doorgroeien.
Wil je veranderingen in je leven, dan is het aan jou om eerst te veranderen. Als jij niet openstaat voor veranderingen of het steeds uitstelt, zit je weerstand je in de weg.
Deze MP3 helpt je om dit te doorbreken.

Deze MP3 geeft ook ruimte voor je eigen inzichten. Hoe vaker je hem gebruikt, des te dieper zul je in hypnose komen. En in de stilte gebeurt het. Wat dan? Tja, dat is voor iedereen verschillend. Geen mens is gelijk. Laat je verrassen!

Je vindt deze MP3 samen met de andere Magische MP3’s in mijn shop:
https://zoninjeleven.nl/magische-mp3s-shop

Actueel

Yellow Sunday 1 mei 2022

Als je kiest voor je eigen geluk. is dat een belangrijk moment. Daarmee zet je een reeks veranderingen in gang.  Maar het verlangen naar anders en de keuze voor jezelf brengen ook de nodige uitdagingen met zich mee. Want de oude jij die trekt aan je. Net als je omgeving. Voor je het weet raak je de motivatie kwijt. En verzandt je weer in oude patronen.

Hoe voorkom je dit en zorg je dat het gemakkelijker is om ‘bij de les’ te blijven? En, minstens zo belangrijk, hoe hou je de lol erin? Want persoonlijke ontwikkeling mag vooral ook gewoon LEUK zijn he?

Door dit pad niet in je eentje te bewandelen. Samen is zoveel leuker. En effectiever. Je hebt de verbinding, de herkenning, de steun én het plezier.

Afgelopen 2 jaar hebben we gemerkt dat was ooit zo vanzelfsprekend was, veel waardevoller is dan we toen dachten: LIVE ontmoeten en verbinden.

Ik ben dan ook superblij om binnenkort weer voor het eerst sinds 2 jaar een Yellow Sunday te kunnen organiseren aan het strand! 

Yellow Sunday Castricum aan Zee

De insteek van een Yellow Sunday is:
Zonnig. Samen. Leren en Lol.  

Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak in je hoofd?  

Het voorjaar hangt in de lucht. Misschien gooiden jouw oma of moeder vroeger dan ook alle ramen en deuren open om eens flink huis te houden.

Het geeft een fantastisch gevoel om je te ontdoen van al het oude en stoffige, de boel eens flink uit te kloppen en op te schudden en te zorgen dat alles weer fris en helder wordt.

Stel je nu eens voor dat je hetzelfde zou doen, maar dan in je hoofd. Want het wordt daar niet zomaar vanzelf rustig, vredig en helder. Dat vraagt bewuste actie. Je drukke gedachten en verlammende overtuigingen vinden het wel prima daar, die zitten er warmpjes bij. Maar als ze jou in de weg zitten, is nu misschien een goed moment om te ontdekken hoe je ze weg kunt bonjouren. 

Waarom? Nou, als je kijkt door een vieze bril, zie je dingen niet helder. Met een hoofd vol negatieve overtuigingen, angsten en een brei aan drukke gedachten, kun je niet helder denken en ook niet voelen wat je hart wil. Gevolg: je bent uit verbinding en je leven heeft geen richting. En dat voelt heel onbevredigend.  

Hoe doorbreek je dit? Dat leer je in mijn ‘Zonnebank’.  De plek waar je laagdrempelig de leukste programma’s vindt om jouw mind te laten doen wat JIJ wilt in plaats van andersom.

 

Met programma’s als PRIMA is Perfect (in 5 stappen je perfectionisme loslaten), de cursus zelfhypnose of de training Oog voor het Leven waarin je ontdekt hoe je de negatieve saboterende onderstroom die je dagelijks ervaart in je leven kunt veranderen in een ware Wonderstroom.

Dus wil jij laagdrempelig en op een luchtige, zonnige manier de ‘rommel in je hoofd’ opruimen? Start dan eens met een proefmaand lidmaatschap van De Zonnebank, mij online academie.

Pin It on Pinterest