Vroeg of laat breekt bij veel mensen het moment aan dat leven op de automatische piloot niet meer gaat. Ze krijgen dat ‘is dit alles-gevoel’ of worden door een ingrijpende gebeurtenis geconfronteerd met de eindigheid van het leven en vragen zich af: Wat kan ik doen om me beter te voelen, om het gevoel te hebben dat ik ook van waarde ben in de samenleving?

Vandaag ga ik het onder meer hebben over een heel bijzonder boek dat op mijn pad is gekomen en wat maakt dat ik mijn eigen werk in een breder perspectief kan plaatsen. Ik hoop dat deze podcast jou kan helpen deze verbanden ook te zien zodat je richting krijgt in je leven en weet wat je te doen staat.

Veel luisterplezier.

Shownotes #69

Boeken over en van Christina von Dreien

  • Tweeling als licht geboren – Bernadette von Dreien
  • Het visioen over het goede – Bernadette von Dreien
  • Bewustzijn schept vrede – Christina von Dreien (verschijnt pas in mei 2020).

(Ik heb er met opzet geen links bij gezet, misschien wil je wel bestellen via je eigen boekhandel in plaats van online via een van de grote partijen.)

De bewustzijnsschalen van Hawkins (het model dat mijn leven veranderde) mag ik helaas niet plaatsen op mijn website, dus die moet je zelf even googelen! 

Wil je ‘opklimmen’ in de piramide, je energie verhogen?

Zorgen dat jouw lichaam in staat is hogere energie vast te houden? Zodat je steviger in het leven staat, beter met je emoties kunt omgaan en kunt leven vanuit verbinding, vertrouwen en plezier? Dé manier om dat voor elkaar te krijgen is door te starten met PRIMA is Perfect (boek en cursus).
Hoe? Word lid van De Zonnebank.

Hou je graag de controle en ben je bang voor verandering?

Veel ‘perfectionisten’ herkennen dit. Dit gedrag geeft je een gevoel van zekerheid. Maar helaas is het een schijnzekerheid. Je houdt jezelf hiermee namelijk afgesneden van nieuwe mogelijkheden. Hoe vaak wilde jij ‘eigenlijk’ al een beslissing nemen of iets anders kiezen, maar heb je je laten weerhouden door angst?

Wist je dat je dit kunt doorbreken? Leer je openstellen voor veranderingen en nieuwe ‘waarheden’ danzij de Magische Hypnose MP3 De hele olifant
In deze MP3 neem ik je mee in een verhaal wat je ogen gaat openen voor het feit dat je zo opgesloten zit in je eigen waarheid dat je niet kunt doorgroeien.
Wil je veranderingen in je leven, dan is het aan jou om eerst te veranderen. Als jij niet openstaat voor veranderingen of het steeds uitstelt, zit je weerstand je in de weg.
Deze MP3 helpt je om dit te doorbreken.

Deze MP3 geeft ook ruimte voor je eigen inzichten. Hoe vaker je hem gebruikt, des te dieper zul je in hypnose komen. En in de stilte gebeurt het. Wat dan? Tja, dat is voor iedereen verschillend. Geen mens is gelijk. Laat je verrassen!

Je vindt deze MP3 samen met de andere Magische MP3’s in mijn shop:
https://zoninjeleven.nl/magische-mp3s-shop

Pin It on Pinterest