Ik wist het natuurlijk wel. Dat ze bestaan. Tieners in de verdrukking. Die het niet meer weten. Maar afgelopen tijd kwamen er wel heel veel voorbeelden dichtbij. Gevallen van pubers die volledig vastlopen. Depressief, verstoord eetgedrag, superangstig en zelfs volledig opgebrand. 

Wat is er aan de hand? Dat zie ik heel duidelijk. Wat kan ik eraan doen? Ik werd vanochtend wakker en ik wist het. Ik heb er uren van ‘gestuiterd’. En ik heb het meteen maar de wereld ingeslingerd. Want hier wil ik mijn ogen niet voor sluiten. Dit is verre van prima en kan absoluut anders, dat weet ik zeker. En misschien kun jij hier ook wel iets in betekenen.

Shownotes #71

  • Luistertip: De Edwin Selij podcast (seizoen 2, #18: Als het goed genoeg is, doe het dan. Perfectie is dodelijk.) 
  • Vlog van onze 16-jarige dochter Lotte: “I changed host families” (over haar moeilijke periode en heftige heimwee in Amerika). 
  • De prijswinnaar van het boek “De Kick Ass Code voor succesvolle ondernemers” van Veronique Prins (podcast 70) is gewonnen door Lisa Panman  Stuur je even een mailtje naar support@zoninjeleven.nl om je prijs te claimen? 
  • Heb je suggesties, vragen, aanvullingen, ideeën over mijn boekproject voor jongeren/tieners/pubers? Dat kun je onderaan deze pagina reageren. Dat zou me enorm helpen.

Pin It on Pinterest