Ik ben benieuwd of je dit herkent. Dat je als je eerlijk bent heel vaak bezig bent met of je wel leuk of goed genoeg bent. Ik ontving een mail van een van mijn luisteraars die aangaf hier heel erg mee te worstelen. Ze wil heel graag het verschil maken en iets prachtigs neerzetten in de wereld. En tegelijkertijd heeft ze het gevoel alsof ze niet genoeg doet. 

Ik herken dit zo enorm. Dat mezelf willen bewijzen en bang zijn voor afwijzing was vroeger ook mijn drijfveer. Nu wil ik nog steeds een verschil maken, maar ik doe dit nu vanuit plezier en passie. Niet omdat ik vind dat het moet. En in mijn relatie ben ik die tijd van ‘ben ik wel leuk genoeg’ gelukkig ook allang voorbij. Tijd voor een podcast over indruk willen maken en het gevoel niet genoeg te zijn.

Veel luisterplezier!

Shownotes #72

Op dinsdag en woensdag 25 en 26 februari 2020 heb ik een speciale kortingsactie voor podcastluisteraars.
Je kunt dan mijn magische mp3’s met korting bestellen:
Per stuk betaal je geen 50, maar slechts 29 euro.
En voor de serie van 4 betaal je geen 200, maar 85 euro.

Kortingscode: podcast72
https://zoninjeleven.nl/magische-mp3s-shop/

Maak kans op een gratis 1-op-1 sessie

Wil je kans maken op een gratis 1-op-1 sessie met mij (via skype o.i.d.)? Wil jij een uur lang exclusief door mij gecoacht worden? Laat dan een rating en recensie op mijn podcast achter via Itunes. De winnaar van februari maak ik op 1 maart bekend in de podcast.
Je leest in deze instructie hoe je dat kunt doen. 

 

Pin It on Pinterest