Afgelopen tijd heb ik voor de tweede keer een complottheoriefase doorgemaakt. Overigens vind ik complottheorie net als complotdenker een heel kwalijk begrip. In mijn ogen zorgen deze termen er namelijk voor dat zo’n theorie of denker bij voorbaat al niet serieus genomen wordt, waardoor heel veel mensen blind blijven voor afschuwelijke zaken die wel degelijk onder onze ogen plaatsvinden.

Deze fase was voor mij super nodig. En ik denk eigenlijk dat veel meer mensen zo’n fase zouden mogen doormaken. Waarom? Luister maar!

Heel veel luisterplezier

Shownotes #77

Facebookgroep De Hele Olifant

Je kunt lid worden van deze Facebookgroep via deze link. 

#53: In gesprek met Tessa Koop

In de podcast van vandaag verwijs ik ook naar het gesprek dat ik had met Tessa Koop, auteur van de trilogie Cosmic Woman. Tessa had altijd een grote fascinatie voor het ongrijpbare en een enorm verlangen om haar intuïtie te vergroten en helderziend te worden. Maar vroeg zich ook heel menselijk af: Hoe ga je je geld verdienen met graancirkels en UFO’s?

Een lange zoektocht volgde waarin ze belangrijke informatie op het spoor kwam. Er is een nieuwe kosmische mens in de maak en we kunnen ons bewustwordingsproces versnellen. Tessa geeft in deze aflevering ook een concrete tip om met problemen om te gaan. Niet vanuit ego, maar vanuit je Hogere Zelf. De podcast met Tessa vind je hier:

https://www.zoninjeleven.nl/episode-53

 

Pin It on Pinterest