Heb jij er wel eens bij stilgestaan dat er een belangrijk verband bestaat tussen eten en emoties? En dat er bij iemand met verstoord eetgedrag, bijvoorbeeld anorexia of boulimia nervosa heel vaak sprake is van perfectionisme en faalangst?
In deze episode deel ik met jou mijn kijk op deze onderlinge relatie. Een verband dat helaas bij veel traditionele therapieën nog niet zo helder gezien wordt.

Veel luisterplezier!

Shownotes #81

Heb je de Perfectionismetest al gedaan?

Als jij je in de podcast herkent en een emotionele relatie hebt met eten, dan is het goed om te kijken in hoeverre perfectionisme hier een rol in speelt. De perfectionismetest geeft je daar inzicht in:  https://zoninjeleven.nl/perfectionismetest/

Scoor je rood of oranje, vraag dan op dezelfde pagina de gratis preview aan van PRIMA is Perfect. Scoor je groen, dan mag dat uiteraard ook 😉 

Als je leert hoe je je perfectionisme kunt loslaten, heeft dat ook effect op jouw eetgedrag. Mijn boek is een mooie start. Wil je meer begeleiding, dan kun je het online programma PRIMA is Perfect volgen in De Zonnebank. 7 lessen, goed te doen in een week of 10 (dat is het gemiddelde).

Pin It on Pinterest