Deze week keek ik naar een filmpje op YouTube van een Amerikaanse coach die een demo gaf hoe ze mensen helpt met het oplossen van geldblokkades.

Ik keek nieuwsgierig mee en tot mijn grote verbazing kwam ik op een hele verrassende manier tot een belangrijk persoonlijk inzicht. Ineens snapte ik waarom ik tien jaar geleden een hekel had aan die BMW op onze oprit. Het had alles te maken met iets uit een heel ver verleden, waar ik al heel lang niet meer aan had gedacht.

Veel luisterplezier!

Shownotes #85

EFT

De techniek die de betreffende coach gebruikte heet EFT oftewel Emotional Freedom Techniques. Als je googelt, vind je hier zelf genoeg informatie over.

De hele maand juli maak je kans op een boek van Robin Stevens of een gratis 1-op-1 sessie

In #84 sprak ik met Robin Stevens: www.zoninjeleven.nl/episode-84

De hele maand juli maak je kans op een van de boeken van Robin.

Win een gratis 1-op-1 sessie of een boek van Robin Stevens (podcast #84)

Als je in juli een review plaatst over deze aflevering of over mijn podcast algemeen, dan maak je kans om winnaar van de maand te worden en een 1-op-1 sessie met me te winnen.

Via deze pagina lees je hoe je een review kunt plaatsen.

Actueel

De Gratis Coach Vakantiecursus

(alleen in juli beschikbaar!)

Heb jij last van:

  • Een negatief zelfbeeld;
  • Weinig zelfvertrouwen;
  • Een gebrek aan zelfliefde

Dan draait jouw 'kritische ik' blijkbaar overuren. Misschien heb je dat niet eens in de gaten, omdat het zo normaal voor je is. Eigenlijk is dat dan goed nieuws, want dan besef je nu nog niet half hoeveel winst er valt te behalen wanneer jij je hier wel bewust van wordt en ermee aan de slag gaat.

Wist je dat moeite hebben met 'nee' zeggen en je grenzen aangeven, andere steeds maar willen pleasen en jezelf willen bewijzen op termijn slopend zijn? Dat je dan heel veel energie 'lekt' zonder dat je het doorhebt?
Het lijkt wel heel nobel om altijd maar de ander op de eerste plek te zetten, maar je doet jezelf hiermee ernstig te kort. En de kans dat je hierdoor vroeg of laat opbrandt is erg groot.

Bovendien is het bovenstaande gedrag heel vaak de oorzaak van uitstelgedrag en keuzestress. En bestaat de kans dat je je gevoelens en emoties ongemerkt verdoofd, waardoor de kans bestaat dat je verslaafd raakt aan saboterend gedrag (slecht eten, te veel drinken, binge watching, drugs, te hard werken en ga zo maar door).

Wil jij dit doorbreken? Doe mee met de Gratis Coach Vakantiecursus

Als jij jezelf herkent in de dingen die ik hiervoor noemde, dan is deze cursus jou op het lijf geschreven.

Thema: Weerstand en Overgave

Veel mensen leven ongemerkt vanuit weerstand. Dat is zo'n patroon geworden, dat ze niet eens doorhebben hoe gevangen ze zitten.

Deze cursus is bedoeld om je daar meer bewust van te worden, zodat je andere keuzes kunt gaan maken. Ook laat ik je zien wat het je kan opleveren als je weerstand inruilt voor overgave en vertrouwen.

Dit vraagt om ook werkelijk te durven gaan voelen. Heel spannend, maar bevrijdend.

Als je je onbewuste gedrag verandert en je negatieve overtuigingen begint op te ruimen, ontstaat er ruimte om de verbinding met je Ware Zelf te versterken. Je leert meer te leven en handelen vanuit je hart en je intuïtie in plaats van uit je hoofd.

Live coachingssessies bekijken

Tijdens deze week heb ik ook 8 mensen online voor de camera gecoacht.

Als je je nu aanmeldt, krijg je tot en met 31 juli toegang tot al het cursusmateriaal. 

Al heel veel deelnemers hebben laten weten hoe bijzonder het is om hier getuige van te zijn en velen zijn er ook persoonlijk door geraakt.

Enthousiast? Meld je dan nu aan via onderstaande button en dan kun je direct starten met les 1. 

Luister jij al regelmatig naar de podcast?

Iedere zondag verschijnt er een aflevering online.
Via de button vind je een overzicht van de meest recente afleveringen. Voor je wekelijkse dosis Zonnestralen en energie. Nu al meer dan 133.000 downloads!

Bovendien maak jij als luisteraar elke maand kans op leuke prijzen, bijvoorbeeld een gratis 1-op-1 sessie met mij t.w.v. 297 euro.

De meest recente titels:#85 - Op mijn oprit geen BMW

#84 - Verbinding zonder wifi - met Robin Stevens
#83 - Acceptatie brengt je dichter bij je hart 
#81 - Perfectionisme en anorexia/boulimia
#79 en #80 - Leven volgens de Universele Wetten met Lou Niestadt
#78 - Nu is het moment
#77 - De complottheoriefase
#76 - Waarom moet jouw waarheid waar zijn?

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Pin It on Pinterest